Skoči na vsebino

Post a recent shot of your car

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)
pred 8 minutami je NevLado napisal:

Uf norc...zaprti špegli :D 

Sem 100%, da se bodo brez težav razprli. :) 

Popravljeno od Janez007
  • Všeč 1
  • Zmeden 1
Napisano
pred 19 minutami je Janez007 napisal:

Sem 100%, da se bodo brez težav razprli. :) 

... ali pa se bodo razprli, pa ne več do konca ponovno zaprli. Kaj če poberemo stave? 🤔

• Všeč 2
  • Haha 1

Napisano (urejeno)
Pred eno uro je Alex napisal:

... ali pa se bodo razprli, pa ne več do konca ponovno zaprli. Kaj če poberemo stave? 🤔

V stavo, da se bosta odprli obe ogledali, lahko vložim nov Honda Agregat EG3600 CL v vrednosti 2.190€. Čakam junaka (ki ni SeekK) in pričakujem vsaj 1.000€ za nasprotno stavo. :) SeekK, ti pa za vsak slučaj posnami video iz istega zornega kota, kot si poslikal. Začni predno pritisneš gumb za odklepanje, da ne bo Alex spet iskal izgovorov. :) 

Agregat z digitalno AVR regulacijo napetosti HONDA EG3600CL | Masinca.si

Popravljeno od Janez007
  • Všeč 1
  • Haha 1
  • Začuden 1
  • Ljubim 1
Napisano (urejeno)
pred 12 minutami je Janez007 napisal:

V stavo, da se bosta odprli obe ogledali, lahko vložim nov Honda Agregat EG3600 CL v vrednosti 2.190€. Čakam junaka (ki ni SeekK) in pričakujem vsaj 1.000€ za nasprotno stavo. :) SeekK, ti pa za vsak slučaj posnami video iz istega zornega kota, kot si poslikal. Začni predno pritisneš gumb za odklepanje, da ne bo Alex spet iskal izgovorov. :) 

Agregat z digitalno AVR regulacijo napetosti HONDA EG3600CL | Masinca.si

Ok. Stavim listek od eurojackpota od prejšnjega kola. Ne vem, če je dobitna ali ne. 😊

Popravljeno od Alex

Napisano
pred 2 minutama je Alex napisal:

Ok. Stavim listek od eurojackpota od prejšnjega kola. Ne vem, če je dobite ali ne. 😊

Evo zmenjeno. Ampak samo pod pogojem, da imaš na listku 5+0 ali 4+2 naslednjih številk: 9, 16, 17, 27, 31 ter 1 in 9. 😂

image.png

Napisano

Kaj pa, če je Janez, predno je prodal tale avto, pobral motorčke iz ogledal, in jih je treba zlagat na roko, pa ni nobenih težav? :D 

Napisano (urejeno)
pred 4 minutami je Janez007 napisal:

Evo zmenjeno. Ampak samo pod pogojem, da imaš na listku 5+0 ali 4+2 naslednjih številk: 9, 16, 17, 27, 31 ter 1 in 9. 😂

image.png

Čakaj, da pogledam... Ne. Prav imam samo številki 24 in 1. 🤔... Pa še te so za datum žrebanja. Boljše kot nič. 😉

Popravljeno od Alex

Napisano (urejeno)

20230127_124617.jpg

V petek,  prej ko je odšla od avtoličarja,.. so mi jo lepo oprali

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Napisano
pred 12 minutami je TiEn napisal:

20230127_124617.jpg

V petek,  prej ko je odšla od avtoličarja,.. so mi jo lepo oprali

A to so ti sprednji odbijač barval?

Mazda6 Sport CD 129 TE Plus-ex

Mazda6 SPC CD 150 Revolution

Napisano (urejeno)

Zadnji. Nevem zakaj je na sliki naredilo tako razliko med sprednjim odbijačem in blatnikom.

Popravljeno od TiEn

image.jpeg

Napisano (urejeno)

😂😇😊

Mogoče ne veš, kaj so delali 

Popravljeno od Shrek
Napisano

Pri Mazdah je znano, da tolk letijo, da ti dve niansi barve odpihne z odbijača. Ker je tam pač največ zračnega upora. Znanost 😁

Napisano
pred 4 urami je Shrek napisal:

😂😇😊

Mogoče ne veš, kaj so delali 

Jah mogoče pa res, ampak se ne obremenjujem. Važno, da me lepo pelje avto 😅

image.jpeg

Napisano

Ena z včerajšnjega potepanja…

D5882856-9E47-463B-B37B-302682899BB1.jpeg

• Všeč 11

lp

Thomas

image.png
              mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura

Poraba (bencin)                        Poraba (elektrika)

Mazda CX-60 Startup animation2.gif

Napisano
pred 48 minutami je samSimon napisal:

Pri Mazdah je znano, da tolk letijo, da ti dve niansi barve odpihne z odbijača. Ker je tam pač največ zračnega upora. Znanost 😁

Bral sem, da ima veliko mazd 6 že original sprednji odbijač v malo drugačni niansi kot je vse ostalo. Pri kaki svetli barvi je to manj opazno, pri svetlo plavi, temno plavi, temno sivi rdeči pa veliko bolj. Vsak ličar bo potrdil, da se odtenek na plastičnih delih lahko razlikuje (Pod določenim kotom svetlobe) od ostale barve na avtu. Še posebno je to vidno pri barvah, kjer so uporabljena dva odtenka osnovne barve (recimo pri Mazdini  soul red je to temno oranžna in svetlo bordo rdeča). In ker odbijače barvajo posebej, je možno, da je katerega od odtenkov malo več. Tako lahko potegne bolj proti oranžni ali pa celo bolj proti bordo rdeči. Verjetno je to vzrok pri tej svetlo plavi 6-ki.

Napisano
pred 45 minutami je Alex napisal:

Bral sem, da ima veliko mazd 6 že original sprednji odbijač v malo drugačni niansi kot je vse ostalo. Pri kaki svetli barvi je to manj opazno, pri svetlo plavi, temno plavi, temno sivi rdeči pa veliko bolj. Vsak ličar bo potrdil, da se odtenek na plastičnih delih lahko razlikuje (Pod določenim kotom svetlobe) od ostale barve na avtu. Še posebno je to vidno pri barvah, kjer so uporabljena dva odtenka osnovne barve (recimo pri Mazdini  soul red je to temno oranžna in svetlo bordo rdeča). In ker odbijače barvajo posebej, je možno, da je katerega od odtenkov malo več. Tako lahko potegne bolj proti oranžni ali pa celo bolj proti bordo rdeči. Verjetno je to vzrok pri tej svetlo plavi 6-ki.

Ja, pri meni se to vidi pod zelo močnim soncem, kot da hoče malo na rjavo.

Napisano

kot pravi naslov... :)

image.jpeg

• Všeč 12

LP KAALman
post-11-0-20527300-1509737445.png

post-11-0-02591300-1509952290.gif

Napisano

Moj delovni konj, takoimenovana Kapelca, z notranjostjo, ki spominja na Supro ali pa Corvette. :)))

IMG_20230202_165340.jpg

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 27 minutami je Z M A J napisal:

Moj delovni konj, takoimenovana Kapelca, z notranjostjo, ki spominja na Supro ali pa Corvette. :)))

IMG_20230202_165340.jpg

Kako ti gre iveco? Da vidim ce so kombiji boljsi kot kamioni.

Napisano

Jaz gledam nanj predvsem z vidika prostornosti, kjer gre ogromno noter, kar se tehnike tiče, pa je kljub skoraj 20 letom dobesedno neuničljiv. Tudi za 'puškiranje' je dober in seveda drift po snegu ali blatu, hehe

• Všeč 2
  • Haha 1

Napisano

Domače garažno dvojno zimovanje, ker menda prihaja PRAVA ZIMA. :)))

IMG_20230205_161120.jpg

IMG_20230205_161037.jpg

IMG_20230205_160839.jpg

IMG_20230205_160818.jpg

• Všeč 3
  • Haha 2
  • Začuden 1

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Zadnja sporočila

• Hvala @Boss, si me pomiril. Torej je okupirana zemlja (20% Ukrajine) in 1 mio žrtev samo zahodna propaganda. 
    • Ja, isto kot na 2017 torej   Jaz mislim da nimaš kaj razmišljat!   Poglej alutec ikenu, midva s @Tilen5 sva zadovoljna, edino jaz bi bolj zaprt model felge zdej uzel, ker tuki se kr nabere peska pozimi na notranji stran   Za naročilo v lj če rabiš nujno gume vzami tukaj - pošlji email -  Home - Pnevmatike in gume - www.gume-pnevmatike.com - www.avtogume.com - letne pnevmatike | zimske pnevmatike | letne gume | zimske gume | pnevmatike | gume | WWW.GUME-PNEVMATIKE.COM Smo vulkanizerska delavnica z nekajdesetletno tradicijo in uspešnim ohranjanjem starih vrednot, spojenih s...  
    • Slab občutek imaš, ki večino temelji na zahodni MSM propagandi. Preveri izjave vseh udeležencev predno se je začelo. Sej se da marsikej prebrati. Največja država sveta bi si rada prisvojila še nekaj ozemlja, ker ga zdaj nima dovolj - lebensraum, pa te fore, a ne?   Tole spada v tiste navedbe, da so Rusi tehnološko nerazviti, da jim je že zmanjkalo vsega in da jedo travo, da se borijo samo še z lopatami (SlivkaTM) in da jemljejo čipe iz pralnih strojev in WC školjke iz porušenih hiš pa kljub temu bodo zasedli celo Evropo, če jih ne ustavimo v Ukrajini. Mislim teh navedb je toliko, da bi v primerjavi vse 4 knjige romana Vojna in Mir skupaj zgledale kot žepna knjižica.     Super, še en k verjame v teorijo zarote, da Rusi rabijo parcelo, ker je njihova premajhna.
    • Mogoče ti bo pa žena povedala ob ločitvi, da pač ne boš mogel obdržat cele parcele niti hiše. Sploh, če bo sodnica zaznala elemente družinskega nasilja. Neka nam bližja država je ne dolgo nazaj tudi to spoznala, ko je ostala brez dela svojega ozemlja. Je tud tepla svojo ženo pa je prišel svetovni policaj in jo osamosvojil skupaj s parcelo. Zanimivo ta policej ni bil ne v sorodstvu s to ženo niti ni imel sodnega naloga, da to naredi. Pa nikome ništa. Še po nosu je mahnil tega moža in mu razbil nekaj zob pa so večinoma na zahodu tulili, da je to edini pravi način za spametovanje nasilnega moža.    
    • V smeteh in dreku je denar.
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.