Boss Napisano 21. november, 2023 Prijavi Napisano 21. november, 2023 Same riti.... tiste prave big mama. ☺️ 1 Citiraj
dvorjan Napisano 21. november, 2023 Prijavi Napisano 21. november, 2023 Čim prej zapusti Opel parkirišče, da se kakšne rje ne naleze ... 😃 3 Citiraj
FuManchu Napisano 26. november, 2023 Prijavi Napisano 26. november, 2023 Pripravljen za zimo 7 Citiraj
FuManchu Napisano 28. november, 2023 Prijavi Napisano 28. november, 2023 dne 21. 11. 2023 ob 21:19 je dvorjan napisal: Čim prej zapusti Opel parkirišče, da se kakšne rje ne naleze ... 😃 Opel ali Mazda? 😆 1 Citiraj
skritikrt Napisano 2. december, 2023 Prijavi Napisano 2. december, 2023 Ujel še kokikor toliko lepo vreme....lih opral Mazdico.. pol se je pa usula sodra😅 dne 9. 11. 2023 ob 14:22 je Stroker napisal: 2x G194 AT Jet Black... Black is beautiful😍😃👍 Tvoj "rdeč rek"...tukaj sem pa takoj pozoren🧐...imaš katere specifične v mislih?...zvočnike mislim🙄 5 Citiraj
Boss Napisano 2. december, 2023 Prijavi Napisano 2. december, 2023 pred 6 minutami je skritikrt napisal: lih opral Mazdico.. pol se je pa usula sodra😅 Še vedno precej bolje kot da se ti nanjo usuje sodrga. 2 Citiraj
Stroker Napisano 4. december, 2023 Prijavi Napisano 4. december, 2023 dne 2. 12. 2023 ob 15:58 je skritikrt napisal: Black is beautiful😍😃👍 Tvoj "rdeč rek"...tukaj sem pa takoj pozoren🧐...imaš katere specifične v mislih?...zvočnike mislim🙄 Načeloma vsi američani... sem pa "fan" Cerwin-Vega! (že nick pove)... še posebej, če so iz prejšnjega tisočletja 😊... je bil to njihov moto že v '70-ih... 2 Citiraj LIFE, IN ORDER OF IMPORTANCE: FOOD, SHELTER, AND A PAIR OF VERY LOUD SPEAKERS.
skritikrt Napisano 4. december, 2023 Prijavi Napisano 4. december, 2023 pred 58 minutami je Stroker napisal: Načeloma vsi američani... sem pa "fan" Cerwin-Vega! (že nick pove)... še posebej, če so iz prejšnjega tisočletja 😊... je bil to njihov moto že v '70-ih... Aha-z rdečo "gumico"😃👍 1 Citiraj
Jest Napisano 6. december, 2023 Prijavi Napisano 6. december, 2023 Koncno nasel cas (in da ni bilo neke hude gnece), da se zapeljem skozi pralnico ... prvic, odkar imamo to Mazdo ... 9 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
NevLado Napisano 6. december, 2023 Prijavi Napisano 6. december, 2023 pred 5 urami je Jest napisal: Koncno nasel cas (in da ni bilo neke hude gnece), da se zapeljem skozi pralnico ... prvic, odkar imamo to Mazdo ... A se pozna že kaka praska Kako si drugače zadovoljen, voziš veliko na elektro? Ti zjutraj vseeno laufa zdravn še bencin? Citiraj
Jest Napisano 6. december, 2023 Prijavi Napisano 6. december, 2023 Sem ga ze popraskal spredaj levo v en robnik… ☺️ Veliko prevozim na strom… Zazene se vedno na elektriko, ce je dovolj baterije… Poleti imam sploh nastavljeno na priority EV mode, da cimvec laufa na elektriko… Sedaj pozimi pa sem to izklopil, ker je doseg samo dobrih 35 km… in se na elektriko,vozim samo bolj po vasi in mestu… ce grem na hitro cesto ali AC, pa se itak vzge motor, ko ga malo bolj pohodim… 4 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
ignacij Napisano 21. december, 2023 Prijavi Napisano 21. december, 2023 Petarda opravlja božične nakupe. 4 Citiraj
g.Wankel Napisano 7. januar Prijavi Napisano 7. januar Sem se spravil mal fotkat zimski set pa hodim okrog avta in na tej svetlobi od merkatorji luč vidim da so gume preveč not to je šlamparija 12 let že vozim mazde in šele zdej vidim kako so šlampasto niso poravnane z robom blatnikov sramota 5 2 1 Citiraj
Bini Napisano 7. januar Prijavi Napisano 7. januar pred 52 minutami je g.Wankel napisal: Sem se spravil mal fotkat zimski set pa hodim okrog avta in na tej svetlobi od merkatorji luč vidim da so gume preveč not to je šlamparija 12 let že vozim mazde in šele zdej vidim kako so šlampasto niso poravnane z robom blatnikov sramota Res jeba..... 🤣😉 5 Citiraj
skritikrt Napisano 13. januar Prijavi Napisano 13. januar (urejeno) Malce drugačna slika-kako to izgleda pri matričnih projekcijskih žarometih. Je bilo včeraj zvečer lih prav megleno...ne preveč in ne premalo za fotografirati. Tukaj slika "kratkih",slikano od zgoraj proti tlom. Popravljeno 13. januar od skritikrt 3 1 Citiraj
Slivka Napisano 18. januar Prijavi Napisano 18. januar To j pa tko, k hribuc pride do tamestne čeče - samo rt mu obrne. Čeprou, mela je pa luštno rt... 5 Citiraj
Z M A J Napisano 3. februar Prijavi Napisano 3. februar Same dvojke na Hyundajcu. Se kar drži. 3 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 3. februar Prijavi Napisano 3. februar A ti še zmeri krompir uporabljaš za delanje fotk? Sem dvojna očala sprobal, če je z mano kej narobe, da je tolk megleno. 5 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.