Z M A J Napisano 6. maj Prijavi Napisano 6. maj pred 2 urama je Matick napisal: En mi je enkrat reku, da tanka po 20€, ker je pol avto lažji, in je posledično manjša poraba. Sem mislil da me zajebava, pa je bil dečko kar resen. Ali pa moja kolegica, ki je rekla, da ji ni mar za podražitev bencina, ker bo zanjo še vedno 20€ za plačati. :))) 1 4 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
skritikrt Napisano 11. maj Prijavi Napisano 11. maj O tablicah...en moj sodelavec,je kupil S-Maxa...in se je hvalil,da je žena hotela imeti na tablici vrtnico...čisti Ljubljančan,in sta posebaj šla v Gorico po tablico🙄 Sem mislil,da se zajebava...pol pa vidim da je res... Ma enim pa res manjka kak kolešček😂....po drugi strani pa...še vedno boljše kot KP🙄😊😂😉 1 3 1 1 1 Citiraj
skritikrt Napisano 11. maj Prijavi Napisano 11. maj (urejeno) Sem vedel,da se bo @Alex zbudil😉...malo sem moral...oprosti😁. Samo...sem mislil,da ne marate "sfejkanih" koprčanov🙄 Popravljeno 11. maj od skritikrt 2 1 Citiraj
Bini Napisano 11. maj Prijavi Napisano 11. maj (urejeno) pred 6 urami je skritikrt napisal: O tablicah...en moj sodelavec,je kupil S-Maxa...in se je hvalil,da je žena hotela imeti na tablici vrtnico...čisti Ljubljančan,in sta posebaj šla v Gorico po tablico🙄 Sem mislil,da se zajebava...pol pa vidim da je res... Ma enim pa res manjka kak kolešček😂....po drugi strani pa...še vedno boljše kot KP🙄😊😂😉 Eno bom rekel, narod že ne ve več kako bi se prepucaval, adijo pamet... 🫣🥴🫤 Popravljeno 11. maj od Bini 5 Citiraj
Z M A J Napisano 11. maj Prijavi Napisano 11. maj Sem našel staro fotko, kako sem s Citrusom pred desetletjem tovoril gasilsko garnituro iz bauMaxa. 3 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Shrek Napisano 12. maj Prijavi Napisano 12. maj Bil tudi jaz danes tam...šel po torto za RD... 1 Citiraj
FuManchu Napisano 12. maj Prijavi Napisano 12. maj pred 35 minutami je Shrek napisal: Bil tudi jaz danes tam...šel po torto za RD... Mi smo se tud šli posladkat malo. 1 Citiraj
FuManchu Napisano 13. maj Prijavi Napisano 13. maj pred 2 urama je NevLado napisal: Kje pa je to Slaščičarna Julija v hotelu Ajdovec. Sevnica 3 Citiraj
mazdaman Napisano 17. maj Prijavi Napisano 17. maj dne 13. 5. 2024 ob 17:42 je Shrek napisal: Tam odlična tortica Melanija... Za polizat Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
ignacij Napisano 17. maj Prijavi Napisano 17. maj (urejeno) Bwm parkiranje Popravljeno 17. maj od ignacij 2 1 1 Citiraj
Bini Napisano 27. maj Prijavi Napisano 27. maj Narejen servis pri 195000km na službenem in menjani prvič zadnji diski in ploščice, prednji pa pri 130kkm. Narejeno 90kkm od avgusta lani. 😊 Poraba pa... 😉 Zaenkrat avto bp razen, da trenutno klima nekaj slabo hladi, servis klime mu ne uide... 🥵 3 Citiraj
FuManchu Napisano 1. junij Prijavi Napisano 1. junij Včasih so rekli, da so službeni avti najhitrejši 😁 Če sodim po tvoji porabi je najpočasnejši 🤔 3 Citiraj
Bini Napisano 1. junij Prijavi Napisano 1. junij Ha ha ha, ni ne eno ne drugo (kdor zna ta zna😁), gre pa zato najbolše po makadamu.... 😋 Ps:klima pa ponovno hladi.... 🥶😉 1 Citiraj
skritikrt Napisano 6. junij Prijavi Napisano 6. junij Včeraj po dolgem "črnuha" opral😅...in glej,glej pikapolonica prec na avto😃.... In danes na šihtu še ena😲....hmmm🤔...a to kaj pomeni?🙄 2 Citiraj
Slivka Napisano 6. junij Prijavi Napisano 6. junij Da boš kmalu dobil 18 pik, tako, kot jih ima pikapolonica? 3 1 Citiraj
skritikrt Napisano 6. junij Prijavi Napisano 6. junij pred 6 minutami je Slivka napisal: Da boš kmalu dobil 18 pik, tako, kot jih ima pikapolonica? Sem mislil,da prinašajo srečo😟 Citiraj
Slivka Napisano 6. junij Prijavi Napisano 6. junij Saj boš srečko: povsod te bodo prevažali drugi, kot kakšnega grofa... 1 Citiraj
FuManchu Napisano 6. junij Prijavi Napisano 6. junij pred 8 minutami je skritikrt napisal: Sem mislil,da prinašajo srečo😟 To ni pikapolonica. 1 Citiraj
Slivka Napisano 6. junij Prijavi Napisano 6. junij No, končno. Prava pikapolonica ima sedem pik in ne osemnajst... 1 1 Citiraj
skritikrt Napisano 6. junij Prijavi Napisano 6. junij Meni ja vseeno...pikapolonica al pičkapolonica😄...samo,da prinaša srečo🙄...kaj,a ta jo pa ne?🥺 2 Citiraj
g.Wankel Napisano 6. junij Prijavi Napisano 6. junij (urejeno) Ne, ta prinaša nesrečo. https://old.delo.si/novice/slovenija/harlekinske-polonice-so-nadlezne-vsiljivke-tudi-v-sloveniji.html Popravljeno 6. junij od g.Wankel 3 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.