sportman333 Napisano 22. junij Prijavi Napisano 22. junij pred 14 urami je ignacij napisal: Petarda, Mlinčići kod Jajca A si preveril porabo dinozavra😂🤔🤣😏 5 1 Citiraj
ignacij Napisano 22. junij Prijavi Napisano 22. junij Sem dal na 0 ko sem startal. Trenutno sem na 7,4l cca. 620km, avtocesta, reginalke, lokalne... 6 Citiraj
MazdaBoy Napisano 22. junij Prijavi Napisano 22. junij pred 3 minutami je ignacij napisal: Sem dal na 0 ko sem startal. Trenutno sem na 7,4l cca. 620km, avtocesta, reginalke, lokalne... Odlično 👍 1 Citiraj
Bini Napisano 22. junij Prijavi Napisano 22. junij Jaz sem imel podobno relacijo 1.5 l. manj.... 😊 Res pa je, da ne vemo kako je kdo teral avto po Bosni.... 😁 Mislim, da noben.... 🤔 1 Citiraj
ignacij Napisano 23. junij Prijavi Napisano 23. junij Ja sam jaz vozim poln family weagon, mejčken razlike v teži pa je ane. 1 Citiraj
skritikrt Napisano 25. junij Prijavi Napisano 25. junij dne 23. 6. 2024 ob 17:28 je FuManchu napisal: Krčevina pri Vurbergu Kako se pa izražaš...sram te bilo🤨....🧐😲...aja-Krčevina piše😅😉 2 1 Citiraj
ignacij Napisano 26. junij Prijavi Napisano 26. junij To je blato padalo ne pa saharski pesek. 1 1 7 Citiraj
ignacij Napisano 26. junij Prijavi Napisano 26. junij Sem šel za cel dan na izlet pa pridem nazaj, avto napol opran. Mi ga je teslo od lastnika dobronamerno malo z vodo opral🤦♂️, da popizdiš. 4 Citiraj
FuManchu Napisano 24. julij Prijavi Napisano 24. julij pred 9 minutami je 50keda napisal: Šimuni? Ne. 10 min naprej od Starigrada proti Senju. Ne vem kako se reče. Od kolega starši imajo apartma tukaj. 1 Citiraj
skritikrt Napisano 31. julij Prijavi Napisano 31. julij dne 25. 7. 2024 ob 17:18 je FuManchu napisal: Panorama point Paklenica... In...kaj je Fordek za furati...si zadovoljen? Citiraj
FuManchu Napisano 31. julij Prijavi Napisano 31. julij pred 14 minutami je skritikrt napisal: In...kaj je Fordek za furati...si zadovoljen? Po 4Kkm moram rečt, da sem pozitivno presenečen. Sploh lega na cesti in vožnja sama. 2 Citiraj
skritikrt Napisano 31. julij Prijavi Napisano 31. julij pred 4 urami je FuManchu napisal: Po 4Kkm moram rečt, da sem pozitivno presenečen. Sploh lega na cesti in vožnja sama. Me ne preseneča-sem ti govoril-Focusovo podvozje je "adijo pamet" za cvenk...krmiljenje,lega itd...TOP v svoji klasi...ni pa za lenuhe za volanom...k za milimeter premakneš volan,bo točno tja šel...enkrat,ko se navadiš je prava uživancija...in to pri "čist navadnem enoprostorcu". Še mnogo brezskrbnih kilometrov in prijeten dopust vam želim😉👍 2 1 Citiraj
Scr3am Napisano 20. avgust Prijavi Napisano 20. avgust Ena "frišna" iz morja, kjer je pivo 5€ 🍻😜 8 1 1 Citiraj
Scr3am Napisano 21. avgust Prijavi Napisano 21. avgust pred 4 urami je Bini napisal: Po ceni.... 😉 Se strinjam. Glede na to, da je vse nabito polno je se poceni. Treba sisat ovce 😁. 3 Citiraj
Bini Napisano 23. avgust Prijavi Napisano 23. avgust dne 21. 8. 2024 ob 11:59 je Scr3am napisal: Se strinjam. Glede na to, da je vse nabito polno je se poceni. Treba sisat ovce 😁. Po "ceni" je, ne poceni.... 😁😊😉 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.