50keda Napisano 4. september Prijavi Deli Napisano 4. september Si šu u kino u KRanj? Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Boss Napisano 21. september Prijavi Deli Napisano 21. september Ko si utrujen po delovniku te takole pričaka na parkirišču in prikliče nasmeh na usta. Vedno pripravljena in nikoli jo nič ne boli, Sam pobožaš po tapravem gumbu in se vžge iz prve. Še vedno ne razumem, kje ljudje vidijo lepoto v debelih SUV-ih, če pa ga ni čez vitko elegantno klasiko. OK je karavan, ma sanke na strehi ampak še vedno je v mojih očeh prava lepotička. Ja, lahko bi imela manjšo rit, pa ne tolk očitne fukročke zgoraj.... ...ekkhmmm, ok da ne bo kdo narobe razume. Še vedno je samo avto. 7 1 4 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Tilen5 Napisano 21. september Prijavi Deli Napisano 21. september Tak avto imel bi tudi jaz 1 2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Deeyan Napisano 22. september Prijavi Deli Napisano 22. september Nazaj na original felgah 🙂 7 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂) Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Slivka Napisano 28. september Prijavi Deli Napisano 28. september Dost mamo tega Golobnjaka. Smo razglasili, da ima tule Japonska svojo jurisdikcijo... 5 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Liuch Napisano 5. oktober Prijavi Deli Napisano 5. oktober (urejeno) Najbolj sem pa vesel, ko se začne light show. 🫣 Upam, da je samo akumulator. 🤑 Popravljeno 5. oktober od Liuch 1 1 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
jstdoma Napisano 5. oktober Prijavi Deli Napisano 5. oktober Naredil redni servis. Eno leto in 12.000km. Ko je bil pa ravno na dvigalu, pa letne gume fuč, sem pa še kar zimske gor dal. 7 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
ignacij Napisano 6. oktober Prijavi Deli Napisano 6. oktober (urejeno) Čista paterda, za dva dni... Popravljeno 6. oktober od ignacij 5 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
NevLado Napisano 6. oktober Prijavi Deli Napisano 6. oktober dne 5. 10. 2024 ob 16:37 je Liuch napisal: Najbolj sem pa vesel, ko se začne light show. 🫣 Upam, da je samo akumulator. 🤑 68 tisoč? Pa premalo se voziiiiš Fix je samo aku, dolgo je zdržal 2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
g.Wankel Napisano pred 2 urama Prijavi Deli Napisano pred 2 urama 2 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
FuManchu Napisano pred 1 uro Prijavi Deli Napisano pred 1 uro Bmw-jaški sindrom😁 3 Citiraj Povezava do vsebine Deli na druge strani Več načinov deljenja...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.