Boss Napisano 18. november Prijavi Napisano 18. november @Alex - lohk trdiš, da ni tako, ampak men 6-ka zgleda dosti lepše. Zdej me pa lahko vsi popljuvate, I don't care.😜 2 Citiraj
Alex Napisano 18. november Prijavi Napisano 18. november (urejeno) pred 4 minutami je Boss napisal: @Alex - lohk trdiš, da ni tako, ampak men 6-ka zgleda dosti lepše. Zdej me pa lahko vsi popljuvate, I don't care.😜 Meni tudi, še vedno. A nekako raje vozim cx30. Oziroma, tako bom rekel. Za vsakdanja skakanja po mestu mi je bolj pri srcu cx30. Če skočim do Ljubljane, velikokrat vzamem 6-ko. Ko grem na smučanje, grem raje z cx30. Je vi#ja spodaj. Verjetno stvar dneva in počutja , katerega izberem tisti dan. Popravljeno 18. november od Alex 1 Citiraj
Z M A J Napisano 18. november Prijavi Napisano 18. november pred 10 minutami je Boss napisal: @Alex - lohk trdiš, da ni tako, ampak men 6-ka zgleda dosti lepše. Zdej me pa lahko vsi popljuvate, I don't care.😜 AMPAK samo tista 6-ka, katera NIMA sank na strehi! 4 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 18. november Prijavi Napisano 18. november pred 2 minutama je Z M A J napisal: AMPAK samo tista 6-ka, katera NIMA sank na strehi! Vidiš, cx30 jih nima. 😊 1 2 Citiraj
Deeyan Napisano 18. november Prijavi Napisano 18. november Ena na brzino 🙂 4 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 18. november Prijavi Napisano 18. november Bi mu pasala tablica GO DEEYAN 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
ignacij Napisano pred 3 urami Prijavi Napisano pred 3 urami Petarda premazana s Turtle wax keramično pasto. 3 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.