Haha, že od malega sem rada šraufala. Sicer se mi pa zdi pomembno čisto za vsakega, da pozna vsaj osnove vzdrževanja svoje lastnine, pa naj gre za avto, računalnik, pralni stroj ali sobne rastline. 🙂 Zagovarjam stališče, da je vsaka ženska dolžna sama sebi, da se vsaj malo spozna, ker poznam toliko primerov, ko so kakšno kolegico na servisu nategnili po dolgem in počez, ker je tehniško nepismena. Nič ne obsojam, samo ne razumem, kako kogarkoli, ne glede na spol, ne bi zanimalo, kako njihova mašina sploh deluje. Potem pa jamramo, kako so mehaniki hudobni.
Je pa sigurno veliko žensk, ki se bojijo poglabljati v avte, ker je to pač moški svet in nočejo biti zasmehovane zaradi neznanja. Jaz imam zaenkrat same pozitivne izkušnje 🙂
Je ne dam!!! 😄
Kje piše, da ne? Velika večina mazd je rdečih, v njih pa sedijo možje. Če hočeš izstopati od okoliške sivine- avtomobilske pločevine, pač kupiš avto žive barve. Pa še, ko sneži ali v megli si bolje viden. 😉
Kot v Italiji. Ko veš kje so, daš gasa in se za petnajst minut ustaviš na kapučinu. Pa ustrezno izničiš prehitro vožnjo. Tako smo mi in kolegica vozili na smučanje. 😊
Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.