Skoči na vsebino

Post a recent shot of your car

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano (urejeno)
dne 2. 1. 2025 ob 13:41 je Boss napisal:

Ok za ven je enostavno: ročna, do konca volan skrajno levo, sklopka, prva, gas ne 4000 obratov pa samo spustit sklopko. Če so ploščice notri, da zdrsne maš v enem šusu avto obrnjen v pravo smer. 😁

Ni to traktor, da bremze razklopiš in samo eno zabremzaš....

Popravljeno od godlike
  • 2 tedna kasneje...
Napisano (urejeno)
Pred eno uro je etcho napisal:

Malo sem se igral, ampak ni to to. Če bi bile obrobe diskretne, kot jih ima CX-60 bi še šlo.

image.png

To pa res ni lepo. 😎

Sicer je pa tudi v realnosti par takšnih. 

IMG_20250116_184816.jpg

Popravljeno od Alex
  • Všeč 1
  • Žalosten 1

Napisano

Dej poskusi samo pol obrobe prebarvat... se pravi ene 5cm pustiš samo črne.

33112_1.png

Napisano
pred 10 urami je Boss napisal:

Dej poskusi samo pol obrobe prebarvat... se pravi ene 5cm pustiš samo črne.

Ja, recimo samo tale prvi rob, tik nad gumo, pomoje še manj kot 5cm in da bi bil ta del črn, zna kar dobro zgledat.

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano
pred 30 minutami je etcho napisal:

Mnja, no ...

image.png

Hmmm... 

Napisano

Sm kmet an s hribu doma, ma za moje pojme ni letnemu času primerno, pa ne glede na to, kako farbate tiste obrobe. Ker mi se ohladimo s sladoledom poleti, ne pa, ko je zunaj 0°C...

Ma, če ga že farbate - kako bi pa zgledalo, če bi pa platišča pobarvali rdeče?

Napisano

Samo večja kolesa rabi,(ne feltne, cela) da zapolni prazen prostor in je vredu tudi tako kot je, brez barvanja... :bravo:

Napisano
pred 5 urami je etcho napisal:

Mnja, no ...

image.png

Sem mislil malo več pa seveda večja kolesa in feltne ne smejo biti čisto črne. To ne paše ker zgleda, kot da bi bile klasične kovinske - feltne se morajo videt v vsej svoji raznolikosti pri črni pa padejo v povprečje.. Spodnjega roba na pragu je tud preveč. Dej pol ga naj bo samo črnega.

33112_1.png

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.