godlike Napisano 5. januar Prijavi Napisano 5. januar (urejeno) dne 2. 1. 2025 ob 13:41 je Boss napisal: Ok za ven je enostavno: ročna, do konca volan skrajno levo, sklopka, prva, gas ne 4000 obratov pa samo spustit sklopko. Če so ploščice notri, da zdrsne maš v enem šusu avto obrnjen v pravo smer. 😁 Ni to traktor, da bremze razklopiš in samo eno zabremzaš.... Popravljeno 5. januar od godlike Citiraj
etcho Napisano včeraj ob 16:34 Prijavi Napisano včeraj ob 16:34 Malo sem se igral, ampak ni to to. Če bi bile obrobe diskretne, kot jih ima CX-60 bi še šlo. 2 Citiraj
Alex Napisano včeraj ob 17:46 Prijavi Napisano včeraj ob 17:46 (urejeno) Pred eno uro je etcho napisal: Malo sem se igral, ampak ni to to. Če bi bile obrobe diskretne, kot jih ima CX-60 bi še šlo. To pa res ni lepo. 😎 Sicer je pa tudi v realnosti par takšnih. Popravljeno včeraj ob 17:49 od Alex 1 1 Citiraj
Boss Napisano pred 22 urami Prijavi Napisano pred 22 urami Dej poskusi samo pol obrobe prebarvat... se pravi ene 5cm pustiš samo črne. Citiraj
Z M A J Napisano pred 12 urami Prijavi Napisano pred 12 urami pred 10 urami je Boss napisal: Dej poskusi samo pol obrobe prebarvat... se pravi ene 5cm pustiš samo črne. Ja, recimo samo tale prvi rob, tik nad gumo, pomoje še manj kot 5cm in da bi bil ta del črn, zna kar dobro zgledat. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano pred 11 urami Prijavi Napisano pred 11 urami pred 30 minutami je etcho napisal: Mnja, no ... Hmmm... Citiraj
Slivka Napisano pred 11 urami Prijavi Napisano pred 11 urami Sm kmet an s hribu doma, ma za moje pojme ni letnemu času primerno, pa ne glede na to, kako farbate tiste obrobe. Ker mi se ohladimo s sladoledom poleti, ne pa, ko je zunaj 0°C... Ma, če ga že farbate - kako bi pa zgledalo, če bi pa platišča pobarvali rdeče? 2 Citiraj
Bini Napisano pred 10 urami Prijavi Napisano pred 10 urami Samo večja kolesa rabi,(ne feltne, cela) da zapolni prazen prostor in je vredu tudi tako kot je, brez barvanja... Citiraj
Boss Napisano pred 6 urami Prijavi Napisano pred 6 urami pred 5 urami je etcho napisal: Mnja, no ... Sem mislil malo več pa seveda večja kolesa in feltne ne smejo biti čisto črne. To ne paše ker zgleda, kot da bi bile klasične kovinske - feltne se morajo videt v vsej svoji raznolikosti pri črni pa padejo v povprečje.. Spodnjega roba na pragu je tud preveč. Dej pol ga naj bo samo črnega. 1 Citiraj
etcho Napisano pred 4 urami Prijavi Napisano pred 4 urami Malo sem se poigral. Da ne bomo zdaj razvijali preveč idej, škoda časa. 😊 1 1 Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.