godlike Napisano 5. januar Prijavi Napisano 5. januar (urejeno) dne 2. 1. 2025 ob 13:41 je Boss napisal: Ok za ven je enostavno: ročna, do konca volan skrajno levo, sklopka, prva, gas ne 4000 obratov pa samo spustit sklopko. Če so ploščice notri, da zdrsne maš v enem šusu avto obrnjen v pravo smer. 😁 Ni to traktor, da bremze razklopiš in samo eno zabremzaš.... Popravljeno 5. januar od godlike Citiraj
etcho Napisano 16. januar Prijavi Napisano 16. januar Malo sem se igral, ampak ni to to. Če bi bile obrobe diskretne, kot jih ima CX-60 bi še šlo. 3 Citiraj
Alex Napisano 16. januar Prijavi Napisano 16. januar (urejeno) Pred eno uro je etcho napisal: Malo sem se igral, ampak ni to to. Če bi bile obrobe diskretne, kot jih ima CX-60 bi še šlo. To pa res ni lepo. 😎 Sicer je pa tudi v realnosti par takšnih. Popravljeno 16. januar od Alex 1 1 1 Citiraj
Boss Napisano 16. januar Prijavi Napisano 16. januar Dej poskusi samo pol obrobe prebarvat... se pravi ene 5cm pustiš samo črne. Citiraj
Z M A J Napisano 17. januar Prijavi Napisano 17. januar pred 10 urami je Boss napisal: Dej poskusi samo pol obrobe prebarvat... se pravi ene 5cm pustiš samo črne. Ja, recimo samo tale prvi rob, tik nad gumo, pomoje še manj kot 5cm in da bi bil ta del črn, zna kar dobro zgledat. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Alex Napisano 17. januar Prijavi Napisano 17. januar pred 30 minutami je etcho napisal: Mnja, no ... Hmmm... Citiraj
Slivka Napisano 17. januar Prijavi Napisano 17. januar Sm kmet an s hribu doma, ma za moje pojme ni letnemu času primerno, pa ne glede na to, kako farbate tiste obrobe. Ker mi se ohladimo s sladoledom poleti, ne pa, ko je zunaj 0°C... Ma, če ga že farbate - kako bi pa zgledalo, če bi pa platišča pobarvali rdeče? 3 Citiraj
Bini Napisano 17. januar Prijavi Napisano 17. januar Samo večja kolesa rabi,(ne feltne, cela) da zapolni prazen prostor in je vredu tudi tako kot je, brez barvanja... Citiraj
Boss Napisano 17. januar Prijavi Napisano 17. januar pred 5 urami je etcho napisal: Mnja, no ... Sem mislil malo več pa seveda večja kolesa in feltne ne smejo biti čisto črne. To ne paše ker zgleda, kot da bi bile klasične kovinske - feltne se morajo videt v vsej svoji raznolikosti pri črni pa padejo v povprečje.. Spodnjega roba na pragu je tud preveč. Dej pol ga naj bo samo črnega. 1 Citiraj
etcho Napisano 17. januar Prijavi Napisano 17. januar Malo sem se poigral. Da ne bomo zdaj razvijali preveč idej, škoda časa. 😊 1 2 Citiraj
samSimon Napisano 18. januar Prijavi Napisano 18. januar Pa še ličarja najte, ki bo šel tkole na polovičke barvat 😁 Drgač pa je precej bolš za vidt, ja. 2 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 18. januar Prijavi Napisano 18. januar pred 10 minutami je samSimon napisal: Pa še ličarja najte, ki bo šel tkole na polovičke barvat 😁 Drgač pa je precej bolš za vidt, ja. Jzt lahko pobarvam tko. Ne garantiram, da bo lepo, ampak lahko pobarvam 😁 1 4 Citiraj
ignacij Napisano 30. januar Prijavi Napisano 30. januar A veš, tisti feeling ko se vsakič z veseljem obrneš nazaj pogledaš svojo petardo. 7 5 Citiraj
Slivka Napisano 31. januar Prijavi Napisano 31. januar Brez zamere, ampak... Glej, vsake oči imajo svojega malarja. In o okusih se ne razpravlja. Za moje pojme: ko mrliški voz. Samo še držala za vence mu manjkajo... 3 1 Citiraj
Bini Napisano 31. januar Prijavi Napisano 31. januar pred 1 uro je Slivka napisal: Brez zamere, ampak... Glej, vsake oči imajo svojega malarja. In o okusih se ne razpravlja. Za moje pojme: ko mrliški voz. Samo še držala za vence mu manjkajo... Zadnji čas je da greš okulistu al pa ps.....u.😵💫🫣😉 1 1 Citiraj
Slivka Napisano 31. januar Prijavi Napisano 31. januar (urejeno) @ignacij: še nisem videl tako črnega BTjca, kot je ta šestica... Popravljeno 31. januar od Slivka 1 Citiraj
Jest Napisano 31. januar Prijavi Napisano 31. januar Evo... ena taka 4 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 31. januar Prijavi Napisano 31. januar O, groza! Kako lahko iz tako lepe pločevine naredijo ... ... ... tole... 1 Citiraj
Deeyan Napisano 7. februar Prijavi Napisano 7. februar Ena iz delovisca 🙂 8 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 7. februar Prijavi Napisano 7. februar Čak a to je na levi strani slike... ne tist je cerada. Ej jej pa imam čisto nova očala #AndrejStare 5 Citiraj
NevLado Napisano 11. februar Prijavi Napisano 11. februar dne 7. 2. 2025 ob 16:45 je Deeyan napisal: Ena iz delovisca 🙂 A gradiš Citiraj
Deeyan Napisano 11. februar Prijavi Napisano 11. februar pred 8 urami je NevLado napisal: A gradiš Ne, strom vlecem 🙂 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.