Z M A J Napisano 25. oktober, 2012 Prijavi Napisano 25. oktober, 2012 Takole je pa videt moj Zoom-zoom kozarc. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Turbo Lumpi Napisano 25. oktober, 2012 Prijavi Napisano 25. oktober, 2012 Takole je pa videt moj Zoom-zoom kozarc. ?aki... a to si dubu na MMS? Ha, ?e si si bil ziher sam... zdaj pa mal razmi?li zakaj tko razmi?lam Citiraj
g.Wankel Napisano 25. oktober, 2012 Prijavi Napisano 25. oktober, 2012 Dej razlo? Zmaj, ti mi pa zrihti kej sponzorskega od mazde, v rumeni barvi Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 25. oktober, 2012 Prijavi Napisano 25. oktober, 2012 opa opa:) sexy Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
YavarYe X6V6 Napisano 28. oktober, 2012 Prijavi Napisano 28. oktober, 2012 ?lovk ne more zdrzat da nebi probal oprijema v snegu in blatu z letnjaki seveda Spla?alo se je pa tud ?e jih zdej cel teden poslu?am. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Baby Viper Napisano 28. oktober, 2012 Prijavi Napisano 28. oktober, 2012 Si jo pa kvalitetno umazu Aja pa tale mpska je res huda zverina, ?e ko je parkirana je ozadje zamegleno ajga Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Još šta Napisano 28. oktober, 2012 Prijavi Napisano 28. oktober, 2012 ?lovk ne more zdrzat da nebi probal oprijema v snegu in blatu z letnjaki seveda Spla?alo se je pa tud ?e jih zdej cel teden poslu?am. umazana, a se vedno lepa Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Još šta Napisano 1. november, 2012 Prijavi Napisano 1. november, 2012 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
jures Napisano 1. november, 2012 Prijavi Napisano 1. november, 2012 brilejeva? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Još šta Napisano 1. november, 2012 Prijavi Napisano 1. november, 2012 brilejeva? res je Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
jures Napisano 1. november, 2012 Prijavi Napisano 1. november, 2012 res je legendarni boksi Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano 1. november, 2012 Prijavi Napisano 1. november, 2012 res je Home sweet home ?eprov jzt sm zgori na unmu makedami parkeravu v?asih Citiraj
Još šta Napisano 2. november, 2012 Prijavi Napisano 2. november, 2012 hehe,legendarna cela ulca lepo lepo da poznate... ja wankel tocn vem ker parking se slikica kako te odrezejo maratonci pred domom Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Deeyan Napisano 2. november, 2012 Prijavi Napisano 2. november, 2012 takle se pa avto zni?a sploh nism vedu, da ma trojka fabr?ko 3 ?pere Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 2. november, 2012 Prijavi Napisano 2. november, 2012 res je Brilejeva kolk ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Još šta Napisano 3. november, 2012 Prijavi Napisano 3. november, 2012 Brilejeva 6 slovensko naselje Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
jstdoma Napisano 3. november, 2012 Prijavi Napisano 3. november, 2012 Tole pa? ni fotka mojga avta, je pa fotka iz mojga avta Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 11. november, 2012 Prijavi Napisano 11. november, 2012 Tole sem delal v?eraj, za koledar itaq. Nekaj mojih Pa za naro?nike odBiach. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Još šta Napisano 11. november, 2012 Prijavi Napisano 11. november, 2012 uuu lepo lepo...se kr po ledu furu pravs... Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Symon Napisano 11. november, 2012 Prijavi Napisano 11. november, 2012 Dobre fotke, izgledajo kot modeli/igra?ke. Citiraj
Još šta Napisano 11. november, 2012 Prijavi Napisano 11. november, 2012 tretja od suckerja je top...drgac pa tale zena k dela spago...jo nc ne zebe ke po tamali? Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
uklopko Napisano 11. november, 2012 Prijavi Napisano 11. november, 2012 sucker! jebemu sem ti fov??Evo mojo fotko za koledar In ja avto bo tako do ju3 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
rendy Napisano 11. november, 2012 Prijavi Napisano 11. november, 2012 sucker! jebemu sem ti fov??Evo mojo fotko za koledar In ja avto bo tako do ju3 Hja ?e se ti je dvigalka pokvarla ti jo jst prpelem, da ti ga nazaj na asfalt spustimo Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.