Baby Viper Napisano 11. november, 2012 Prijavi Napisano 11. november, 2012 Ena moja fri?na Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Turbo Lumpi Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 Letnik 97, kaj pa pomeni oni T na koncu modela tvojega avta (323f ba 1.5t)? Citiraj
Deeyan Napisano 13. november, 2012 Prijavi Napisano 13. november, 2012 hehe, isto je tut mene zanimal Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Dejan Pavlovic Napisano 14. november, 2012 Prijavi Napisano 14. november, 2012 Evo G.Wanklova ma?inca.. kot ideja za sliko koledarja:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Još šta Napisano 14. november, 2012 Prijavi Napisano 14. november, 2012 1.5turbo itak da turbo hehehe Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Turbo Lumpi Napisano 14. november, 2012 Prijavi Napisano 14. november, 2012 itak da turbo hehehe Verjel bom ko bom videl... Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 14. november, 2012 Prijavi Napisano 14. november, 2012 Evo G.Wanklova ma?inca.. kot ideja za sliko koledarja:) Samo predlog, malo bolj bi se moral videti obris avta, da se bolje vidi, da se gre za miato Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 14. november, 2012 Prijavi Napisano 14. november, 2012 vem vem:) sam to je edino kar je ratal blo nardit zan?.. druga? ideja mi je bla da bi se vidl cel avto.. od gum do vsega.. samo obris kot tole.. pa cesta spodej:) mam pa itak plan nardit kar si reku.. in kar sm opisu .. pa z bol foti?em:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Tomozuki Napisano 15. november, 2012 Prijavi Napisano 15. november, 2012 tretja od suckerja je top...drgac pa tale zena k dela spago...jo nc ne zebe ke po tamali? Si mi vzel komentar z jezika... Mene to predvsem iz zdravstvenega vidika zanima, ker no?em, da se prehladi. Citiraj
Deeyan Napisano 15. november, 2012 Prijavi Napisano 15. november, 2012 Si mi vzel komentar z jezika... Mene to predvsem iz zdravstvenega vidika zanima, ker no?em, da se prehladi. a si ginekolog? Js nism, lohk pa pogledam Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Još šta Napisano 15. november, 2012 Prijavi Napisano 15. november, 2012 Si mi vzel komentar z jezika... Mene to predvsem iz zdravstvenega vidika zanima, ker no?em, da se prehladi. hehehe Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
jures Napisano 15. november, 2012 Prijavi Napisano 15. november, 2012 Si mi vzel komentar z jezika... Mene to predvsem iz zdravstvenega vidika zanima, ker no?em, da se prehladi. otekline se z ledom zdravi Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano 15. november, 2012 Prijavi Napisano 15. november, 2012 a si ginekolog? Js nism, lohk pa pogledam Pa bi znal? Citiraj
Još šta Napisano 15. november, 2012 Prijavi Napisano 15. november, 2012 otekline se z ledom zdravi LOL Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Tomozuki Napisano 16. november, 2012 Prijavi Napisano 16. november, 2012 Sej sem zdaj dobro pogledal pa je tik nad tlemi. Tako, da je skrb odve?. Tudi pri rolanju preko cestnih policajev verjetno ne nasede na njih. Citiraj
Deeyan Napisano 16. november, 2012 Prijavi Napisano 16. november, 2012 Pa bi znal? nebi blo prvi? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 17. november, 2012 Prijavi Napisano 17. november, 2012 Dve fri?ni; 1. izpred Arboretuma, 2. stanje LPG-ja (slika slab?e kvalitete, pa? pra-Mobi?uk). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Dejan Pavlovic Napisano 20. november, 2012 Prijavi Napisano 20. november, 2012 Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
nisde Napisano 20. november, 2012 Prijavi Napisano 20. november, 2012 Uro in 25 minut glancanja na mrazu Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
jures Napisano 20. november, 2012 Prijavi Napisano 20. november, 2012 Evo se original in instagram verzija Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
LabiGT Napisano 20. november, 2012 Prijavi Napisano 20. november, 2012 mam nov avto Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 20. november, 2012 Prijavi Napisano 20. november, 2012 mam nov avto Se vedno je dizl z verigo.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 20. november, 2012 Prijavi Napisano 20. november, 2012 zdej je pa skor, ko nova, odbija? je ?e treba zamenjat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.