Z M A J Napisano 26. november, 2012 Prijavi Napisano 26. november, 2012 Se strinjam, tale ko se od zadi vidi granato je veliko bolj?a kokr tista ki je dal v temo koledar. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 26. november, 2012 Prijavi Napisano 26. november, 2012 Se strinjam, tale ko se od zadi vidi granato je veliko bolj?a kokr tista ki je dal v temo koledar. spredi u bistvu neki manjka Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
canyon Napisano 26. november, 2012 Prijavi Napisano 26. november, 2012 Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Dejan Pavlovic Napisano 26. november, 2012 Prijavi Napisano 26. november, 2012 Temu se re?e obra?anje:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
MazdaBoy Napisano 26. november, 2012 Prijavi Napisano 26. november, 2012 Temu se re?e obra?anje:) Citiraj
g.Wankel Napisano 26. november, 2012 Prijavi Napisano 26. november, 2012 Ne jambrej, na mestu bi ga lohka Citiraj
Deeyan Napisano 26. november, 2012 Prijavi Napisano 26. november, 2012 Tale bi pomoje tud bila za koledar. sm ?e spremenu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Dejan Pavlovic Napisano 27. november, 2012 Prijavi Napisano 27. november, 2012 Priprave za koledar:) buaghahaha Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Deeyan Napisano 27. november, 2012 Prijavi Napisano 27. november, 2012 taprva je huda, ko sto mater Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Još šta Napisano 27. november, 2012 Prijavi Napisano 27. november, 2012 res ko 100mamic Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Dejan Pavlovic Napisano 27. november, 2012 Prijavi Napisano 27. november, 2012 Evo dana?nji foto?uting v bli?ini grosuplja:).. v bli?njem pa ?e foto?uting v enem od avtocestnih tunelov med vo?njo:) hell yea.. katero pa naj ponucam za novembrsko tekmovanje? Photo by: Gregor ?nidar?i? Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
g.Wankel Napisano 27. november, 2012 Prijavi Napisano 27. november, 2012 Druga al pa sedma sta mi hude kar mal nasmejan tale na? fredi a? Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 27. november, 2012 Prijavi Napisano 27. november, 2012 men tud pizdarija:).. nism si mislu da bo odzadej tko kul izpadla fotka:).. sm ?rna folija gre itak dol po zimi:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
LabiGT Napisano 27. november, 2012 Prijavi Napisano 27. november, 2012 we have a winner Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Još šta Napisano 27. november, 2012 Prijavi Napisano 27. november, 2012 eee nism preprican...poglej od juresa men je una top Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
jures Napisano 27. november, 2012 Prijavi Napisano 27. november, 2012 zadnja... glasovanje bo odlo?ilo, sicer pa ?e se ne motim je simon imel v mislih 'sliko v sliki' Sam je pa hudi?...?e bi rad svoj avto slikal poleti na primer, ne sme? zmagat pozimi Dober sistem, dela na kvaliteti ne na kvantiteti Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Dejan Pavlovic Napisano 27. november, 2012 Prijavi Napisano 27. november, 2012 zadnja... glasovanje bo odlo?ilo, sicer pa ?e se ne motim je simon imel v mislih 'sliko v sliki' Sam je pa hudi?...?e bi rad svoj avto slikal poleti na primer, ne sme? zmagat pozimi Dober sistem, dela na kvaliteti ne na kvantiteti mi je lep?a slika (osebno) kabria v listju ..jesenski motiv.. k polet ga vsak povsod slika:).. ja dal sm avto sodelavcu za urco.. pa se je mal okol peljal in fotkal.. ma ene 70 slik zihr.. a te so med bolj?imi.. komi ?akam naslednje slikanje.. bo ?e bol zanimivo:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
jures Napisano 27. november, 2012 Prijavi Napisano 27. november, 2012 neki je ziher - 2. sliko takoj v avatar ! Dont get me wrong, ampak ne vem zakaj mi ne sede stranska nalepka od kluba na tem avtu....mogo?e ker je napis tako velik.... :ne vem: Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Dejan Pavlovic Napisano 27. november, 2012 Prijavi Napisano 27. november, 2012 neki je ziher - 2. sliko takoj v avatar ! delam na tem:)... oz sm mislu ja.. hvala da spomni? Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Symon Napisano 27. november, 2012 Prijavi Napisano 27. november, 2012 eee nism preprican...poglej od juresa men je una top Njegova je edina s karavanom tako da je avtomatsko na koledarju. Sem tudi jaz razmi?ljal, mogo?e bi rabil nalepko kluba imeti ?ez cel bok, torej ?rto potegniti do zadnjega kolesa. Malo dela, velik efekt. Fotke so pa vrhunske, in tudi meni je druga najprimernej?a. ?eprav so vse, je pa ta najbolj pravih barv. Zadnja pa... Hmmm za kak mesec imam idejo, da bi bila tematika "kulturna dedi??ina". To so lahko stare gra??ine, opu??ene tovarne, skratka kake stare stavbe, opu??ene stavbe ali ru?evine. Slovenija je polna takih zadev torej bi bila idealna Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 27. november, 2012 Prijavi Napisano 27. november, 2012 Njegova je edina s karavanom tako da je avtomatsko na koledarju. Sem tudi jaz razmi?ljal, mogo?e bi rabil nalepko kluba imeti ?ez cel bok, torej ?rto potegniti do zadnjega kolesa. Malo dela, velik efekt. Fotke so pa vrhunske, in tudi meni je druga najprimernej?a. ?eprav so vse, je pa ta najbolj pravih barv. Zadnja pa... Hmmm za kak mesec imam idejo, da bi bila tematika "kulturna dedi??ina". To so lahko stare gra??ine, opu??ene tovarne, skratka kake stare stavbe, opu??ene stavbe ali ru?evine. Slovenija je polna takih zadev torej bi bila idealna nalepka pride ?ez cel bok ja:) sam se moram z ajvarjem dogovort..k trenutn sva oba zelo na tankm z ?asom;( Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Baby Viper Napisano 27. november, 2012 Prijavi Napisano 27. november, 2012 7. fotka je definitivno za na koledar taka sexy fac..khm..pardon, ritka Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Dejan Pavlovic Napisano 27. november, 2012 Prijavi Napisano 27. november, 2012 7. fotka je definitivno za na koledar taka sexy fac..khm..pardon, ritka ga morm pobrit:)..hehe ne vem.. 2 al 7 se odlo?am.. obe so mi supr:).. morm pa do petka prlimat an? Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Deeyan Napisano 27. november, 2012 Prijavi Napisano 27. november, 2012 js se pa nemorem odlo?it med 1. in 2. :ne vem: Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 28. november, 2012 Prijavi Napisano 28. november, 2012 meni je tud 2. najkulej?a. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.