Deeyan Napisano 28. november, 2012 Prijavi Napisano 28. november, 2012 Evo mal barve dodelane.. zj bi pa samo prosu ?e lahko en da vse v ?rno belo.. samo avto da ima barvo (sam neznam tega)... pa bo top slikca:) a si mislu takle Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Dejan Pavlovic Napisano 28. november, 2012 Prijavi Napisano 28. november, 2012 znam razlo?it sam ne znam nardit.. http://fc08.deviantart.net/fs70/f/2011/157...cmc-d3i8e4n.jpg tko nekak:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Još šta Napisano 28. november, 2012 Prijavi Napisano 28. november, 2012 look at me...i'm so shiny Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Lava Napisano 28. november, 2012 Prijavi Napisano 28. november, 2012 tak? Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Još šta Napisano 28. november, 2012 Prijavi Napisano 28. november, 2012 lava obvlada sceno. Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Još šta Napisano 28. november, 2012 Prijavi Napisano 28. november, 2012 kr nalimi svojo,kaj se caka? aja ene par dni nazaj sm srecu takole mazdo groza...ce jo ima kdo iz foruma...morm rect da tema. Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
jures Napisano 28. november, 2012 Prijavi Napisano 28. november, 2012 kr nalimi svojo,kaj se caka? aja ene par dni nazaj sm srecu takole mazdo groza...ce jo ima kdo iz foruma...morm rect da tema. ob vsem tem hudem (prehudem) tuningu ma neke 15 ke gor...ha ha ha ha (verjetno za zimo...) ampak res bruh... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Još šta Napisano 28. november, 2012 Prijavi Napisano 28. november, 2012 mogu bi vidt kako tole zgleda spredaj...mislm...why?? WHY?!?!?! tema... Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Deeyan Napisano 28. november, 2012 Prijavi Napisano 28. november, 2012 kr nalimi svojo,kaj se caka? aja ene par dni nazaj sm srecu takole mazdo groza...ce jo ima kdo iz foruma...morm rect da tema. tole se je kaki dve leti nazaj na ato.net pojavl, ?e me spomin ne vara tak? ti si photomaherca Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Lava Napisano 28. november, 2012 Prijavi Napisano 28. november, 2012 sam ne gledat od bli?i Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Deeyan Napisano 28. november, 2012 Prijavi Napisano 28. november, 2012 sam ne gledat od bli?i nebom, ker pol bom pa ?e pixle od monitorja vidu Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Dejan Pavlovic Napisano 29. november, 2012 Prijavi Napisano 29. november, 2012 bravo lava:) tk sm mislu ja.. pa ?e se da mal zameglit listje bi blo ?e bl toP:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
DARiAN_M Napisano 29. november, 2012 Prijavi Napisano 29. november, 2012 kr nalimi svojo,kaj se caka? aja ene par dni nazaj sm srecu takole mazdo groza...ce jo ima kdo iz foruma...morm rect da tema. Tale je pa z mojih koncev...mislim da ni to zimski paket ampak da ima tudi poleti te 15" Citiraj
MazdaBoy Napisano 29. november, 2012 Prijavi Napisano 29. november, 2012 Tale je pa z mojih koncev...mislim da ni to zimski paket ampak da ima tudi poleti te 15" Gume so pa kr pocen pol v primerjavi z 17", 18"..... Citiraj
Deeyan Napisano 29. november, 2012 Prijavi Napisano 29. november, 2012 Tale je pa z mojih koncev...mislim da ni to zimski paket ampak da ima tudi poleti te 15" po mo?nosti je pa dizlca Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
DARiAN_M Napisano 29. november, 2012 Prijavi Napisano 29. november, 2012 Gume so pa kr pocen pol v primerjavi z 17", 18"..... ja vsaj en + Citiraj
canyon Napisano 2. december, 2012 Prijavi Napisano 2. december, 2012 na brzino 2 fotke Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
jures Napisano 4. december, 2012 Prijavi Napisano 4. december, 2012 nekaj je na tej svetlobi gara?nih hi? (pa usran je druga?) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 6. december, 2012 Prijavi Napisano 6. december, 2012 Z malo blatnimi sledovi Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 6. december, 2012 Prijavi Napisano 6. december, 2012 Z malo blatnimi sledovi amater Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 9. december, 2012 Prijavi Napisano 9. december, 2012 Od v?eraj. Kwa to dela po celem. Po kon?anem preganjanaju. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Još šta Napisano 9. december, 2012 Prijavi Napisano 9. december, 2012 a je blo tkole? Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
YavarYe X6V6 Napisano 9. december, 2012 Prijavi Napisano 9. december, 2012 Hehe ajvar... raise you ja ok samo js sem direkt naprej spelou u klancek. a je blo tkole? Tm nek js sem mel se mal klanca.prej pa je webasto svoje naredu. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.