Deeyan Napisano 19. januar, 2013 Prijavi Napisano 19. januar, 2013 tadruga bi bla direkt za na koledar! Tamala ima pri treh letih ?e svojo prvo Mazdo in to z Wanklom. Podaril ji ga je pa ?efe Skorn?ek, ko sva jih z ?megom obiskala dans popoldan. tvoj mobi?uk nima makro na?ina? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 22. januar, 2013 Prijavi Napisano 22. januar, 2013 Tole je pa 2 dni nazaj nastal v megleni no?i dokler se mi niso baterije na fotki?u spraznle Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 25. januar, 2013 Prijavi Napisano 25. januar, 2013 Na hitr. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jures Napisano 25. januar, 2013 Prijavi Napisano 25. januar, 2013 Na hitr. 2. slika sem mislu da je alfa A glasujemo kera je za koledar? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Lava Napisano 31. januar, 2013 Prijavi Napisano 31. januar, 2013 k prid? z izleta prepozn, pa ho?? poslikat avto, pa ni dost svetlobe Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Deeyan Napisano 31. januar, 2013 Prijavi Napisano 31. januar, 2013 tazadna mi je kr huda Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Davidcene Napisano 1. februar, 2013 Prijavi Napisano 1. februar, 2013 tazadna mi je kr huda tudi meni ... od obeh Yavar in Lava Citiraj
uklopko Napisano 1. februar, 2013 Prijavi Napisano 1. februar, 2013 brez veze kr neki,same mazde Sucker-gleden na te?ko ma?inerijo in sodobno tehniko bi se lahko bol potrudil he he Uuuu mater sj js pa ?e sploh nism nobene slike dau ups.-sem ?e tiho Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Deeyan Napisano 1. februar, 2013 Prijavi Napisano 1. februar, 2013 ena na hitr od mojga biv?ga avta Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Feri Napisano 1. februar, 2013 Prijavi Napisano 1. februar, 2013 deyan... mal podpore... lp,F Citiraj ------------------------------------------------------All the way Miata :)My way is sideway
Deeyan Napisano 1. februar, 2013 Prijavi Napisano 1. februar, 2013 deyan... mal podpore... lp,F sam vrjetn s Hondinem motorjem, namre? v te avte je blo kr popularno dajat VTI motorje pa ne v navadne Charadeje ampak v karoserijo od GTti-ja Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 1. februar, 2013 Prijavi Napisano 1. februar, 2013 sam vrjetn s Hondinem motorjem, namre? v te avte je blo kr popularno dajat VTI motorje pa ne v navadne Charadeje ampak v karoserijo od GTti-ja evo, celo predstavljen projekt o ?emer sm govoril http://www.pakwheels.com/forums/members-me...5b-charade-89-a Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jstdoma Napisano 3. februar, 2013 Prijavi Napisano 3. februar, 2013 Rezultat na?ih lepih cest Citiraj
Deeyan Napisano 6. februar, 2013 Prijavi Napisano 6. februar, 2013 ravnokar nastalo od Schurda Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jures Napisano 6. februar, 2013 Prijavi Napisano 6. februar, 2013 ravnokar nastalo od Schurda Tole si pa zlo postran nalimu ... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 6. februar, 2013 Prijavi Napisano 6. februar, 2013 Men je pa Uro? tole poslal. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 6. februar, 2013 Prijavi Napisano 6. februar, 2013 Tole si pa zlo postran nalimu ... ni postran, ampak se lih tam za?enja odbija? krivit Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 7. februar, 2013 Prijavi Napisano 7. februar, 2013 almost ready Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Turbo Lumpi Napisano 7. februar, 2013 Prijavi Napisano 7. februar, 2013 almost ready Na kaj pa?? Na kaj takega mogo?e (slikano v?eraj): Citiraj
Baby Viper Napisano 7. februar, 2013 Prijavi Napisano 7. februar, 2013 Dobr si tole spraznu.. gajbo mislm Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Turbo Lumpi Napisano 7. februar, 2013 Prijavi Napisano 7. februar, 2013 Dobr si tole spraznu..gajbo mislm Prov ?aku sm na comment glede gajb... in ja 2 sta tam Citiraj
Lava Napisano 7. februar, 2013 Prijavi Napisano 7. februar, 2013 tos zihr namensko tja dau Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Deeyan Napisano 7. februar, 2013 Prijavi Napisano 7. februar, 2013 Na kaj pa?? Na kaj takega mogo?e (slikano v?eraj): to, to sej glede na to, da so same prazne fla?e u gajbi, je vretn u takem polo?aju ostala a? PS: Pa Polzela uzadi Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Tomozuki Napisano 8. februar, 2013 Prijavi Napisano 8. februar, 2013 PS: Pa Polzela uzadi Valjda, noter so ja zra?ni filtri za moped. Citiraj
Deeyan Napisano 10. februar, 2013 Prijavi Napisano 10. februar, 2013 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.