Deeyan Napisano 11. februar, 2013 Prijavi Napisano 11. februar, 2013 ene nas sneg n? ne moti zdej je pa ready Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Još šta Napisano 11. februar, 2013 Prijavi Napisano 11. februar, 2013 mors si narest vsaj eno strehco Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Deeyan Napisano 11. februar, 2013 Prijavi Napisano 11. februar, 2013 mors si narest vsaj eno strehco druga? mam gara?o, ampak ho?e father met svojga F-a not + to, je pol ?e za hodit mim full mal placa pa bi bil jok in stok... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Tomozuki Napisano 21. februar, 2013 Prijavi Napisano 21. februar, 2013 Opozorilo za otroke: Nobeden izmed teh dveh se ne spremeni v Transformerja. Zato ne te?it svojim obubo?anim star?em. Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 22. februar, 2013 Prijavi Napisano 22. februar, 2013 Od zjutraj. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
jstdoma Napisano 23. februar, 2013 Prijavi Napisano 23. februar, 2013 Tud pr nas je kar bob steza narejena iz snega Pa ?e en slikca kok snega je zapadl zadnje par dni (sicer ni na Mazdi ) Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 23. februar, 2013 Prijavi Napisano 23. februar, 2013 Saker ima policijsko varovanje. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
creep Napisano 11. marec, 2013 Prijavi Napisano 11. marec, 2013 ?e malo, pa se bomo spet vozili s streho dol Citiraj http://www.lampret.net | http://www.joomlapomoc.si
Deeyan Napisano 19. marec, 2013 Prijavi Napisano 19. marec, 2013 zna bit ?e ta vikend gotova Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
jstdoma Napisano 21. marec, 2013 Prijavi Napisano 21. marec, 2013 Ker ne smem dat slik za temo meseca bom pa tle (naredu sm neki ?ez 100 slik v 15 minutah). (aja, ta steber je od novega daljnovoda Kr?ko - Beri?evo ki gre mim na?e bajte! - dobre sto metrov stran) Citiraj
iceman22 Napisano 23. marec, 2013 Prijavi Napisano 23. marec, 2013 pogled iz okna.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Matej7 Napisano 23. marec, 2013 Prijavi Napisano 23. marec, 2013 Fajn petek ?e ne s parkiri??a speljal(n? sam kriv) Citiraj
Tomozuki Napisano 29. marec, 2013 Prijavi Napisano 29. marec, 2013 V teh ?tevcih je vzrok dolgega delovanja; na mojem Mondeu je zelo podoben in leze proti 270.000 Citiraj
yanko Napisano 31. marec, 2013 Prijavi Napisano 31. marec, 2013 mal sm jo ?u sprehodit po na?em lepem cerkni?kem jezeru evo pa ?e de?ik mam od zoom zoom, k smo jih dobili na MMS-u Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 15. maj, 2013 Prijavi Napisano 15. maj, 2013 Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Dejan Pavlovic Napisano 20. maj, 2013 Prijavi Napisano 20. maj, 2013 Pe?o power:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Symon Napisano 20. maj, 2013 Prijavi Napisano 20. maj, 2013 Malo naprej od Dravograda, v Avstriji, Stausee Soboth. Zelo lepo okolje in tura, pomoje se bi jo dalo zaokro?iti in iti naprej na Nockalm ali pa ?ez Jezersko nazaj. Samo namig za Miatarje.In medtem ko sem bil parkiran sem videl MB 300SL Roadsteer, 911 turbo iz konca 80ih, po?irjen, obnovljen v nulo, in ?e par zanimivih oldtimerjev. Je res cesta za izlete. Citiraj
Aichi Napisano 20. maj, 2013 Prijavi Napisano 20. maj, 2013 Po slovensko je tole Jez na Golici Citiraj
LabiGT Napisano 20. maj, 2013 Prijavi Napisano 20. maj, 2013 sam za miatarje je v tem casu ta tura problem, ker smrdi (gnojisce+velik polj)... konc septembra, ce zadenes lep dan pa je Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 20. maj, 2013 Prijavi Napisano 20. maj, 2013 Malo naprej od Dravograda, v Avstriji, Stausee Soboth. Zelo lepo okolje in tura, pomoje se bi jo dalo zaokro?iti in iti naprej na Nockalm ali pa ?ez Jezersko nazaj. Samo namig za Miatarje.In medtem ko sem bil parkiran sem videl MB 300SL Roadsteer, 911 turbo iz konca 80ih, po?irjen, obnovljen v nulo, in ?e par zanimivih oldtimerjev. Je res cesta za izlete. Obvezno smer vrsic - predel - nassfeld - grossglockner - nockhalm - tale lokacija - jezersko ! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.