AmpeR Napisano 20. maj, 2013 Prijavi Napisano 20. maj, 2013 Oprana in spucana! ter odli?en HDR No, to je to. Sicer je malo bolj hard hdr, ma pri tem skoraj ni omejitev. Citiraj
jstdoma Napisano 20. maj, 2013 Prijavi Napisano 20. maj, 2013 ter odli?en HDR No, to je to. Sicer je malo bolj hard hdr, ma pri tem skoraj ni omejitev. Ja sem snel en program, pa ma? pol ve? razli?nih mo?nosti ?e narejenih! Citiraj
Z M A J Napisano 23. maj, 2013 Prijavi Napisano 23. maj, 2013 Meni kar zanimiva in v?e?na fotka. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 23. maj, 2013 Prijavi Napisano 23. maj, 2013 Meni kar zanimiva in v?e?na fotka. to je koledarska.....genav Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 23. maj, 2013 Prijavi Napisano 23. maj, 2013 to je koledarska.....genav Sem malo upal na to, zdej si me fajn opogumil, hvala! Imam jih pa ?e par na zalogi, morda celo bolj?ih. Uredil: sem jih prilepil ?e par, link kar na mojo temo; http://www.mazda-si.net/index.php?showtopi...mp;#entry293465 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 23. maj, 2013 Prijavi Napisano 23. maj, 2013 Sem malo upal na to, zdej si me fajn opogumil, hvala! Imam jih pa ?e par na zalogi, morda celo bolj?ih. Uredil: sem jih prilepil ?e par, link kar na mojo temo; http://www.mazda-si.net/index.php?showtopi...mp;#entry293465 ?e vedno mora? biti izglasovan Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 23. maj, 2013 Prijavi Napisano 23. maj, 2013 @Jures, ?al nimam dosti mo?nosti, ker vem kak?ne fotke ustvarja kolega s Cx5, vsa ?ast. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
jures Napisano 23. maj, 2013 Prijavi Napisano 23. maj, 2013 @Jures, ?al nimam dosti mo?nosti, ker vem kak?ne fotke ustvarja kolega s Cx5, vsa ?ast. zapel avto pol do njega Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Tomozuki Napisano 24. maj, 2013 Prijavi Napisano 24. maj, 2013 Pe?o power:) A to je 1.1 ma?ina? Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 24. maj, 2013 Prijavi Napisano 24. maj, 2013 A to je 1.1 ma?ina? ?e gre pri 3000 rpm 200km/h, koliko gre ?ele pri 6000 rpm Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 24. maj, 2013 Prijavi Napisano 24. maj, 2013 to je obi?na 1.4 z pokvarjenim ?tevcem:).. je pa fajn filing.. oz sploh nima? ob?utka da gre? tok ''hitr'' Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Još šta Napisano 25. maj, 2013 Prijavi Napisano 25. maj, 2013 Crni i ?uti Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
jures Napisano 25. maj, 2013 Prijavi Napisano 25. maj, 2013 Mazda 6 sport combi extended version Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Turbo Lumpi Napisano 26. maj, 2013 Prijavi Napisano 26. maj, 2013 Mazda 6 sport combi extended version Misli? UPgraded extended bi bila bolj prikolica - don felipe varianta Citiraj
Deeyan Napisano 26. maj, 2013 Prijavi Napisano 26. maj, 2013 Takle je pa ?e la?je delat Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 1. junij, 2013 Prijavi Napisano 1. junij, 2013 Kr ena fotka. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Dejan Pavlovic Napisano 2. junij, 2013 Prijavi Napisano 2. junij, 2013 Grad Ostrovica Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Baby Viper Napisano 2. junij, 2013 Prijavi Napisano 2. junij, 2013 U, si mal britvico v roke vzel? Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Dejan Pavlovic Napisano 2. junij, 2013 Prijavi Napisano 2. junij, 2013 Jp jp.. no more mister fredy:)..hehe.. sj bom kmal vse novosti pokazal:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Z M A J Napisano 3. junij, 2013 Prijavi Napisano 3. junij, 2013 Ena sredi visokih trav. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Jest Napisano 3. junij, 2013 Prijavi Napisano 3. junij, 2013 Kar tako ... Pa se ena iz malce drugacne perspektive Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Dejan Pavlovic Napisano 3. junij, 2013 Prijavi Napisano 3. junij, 2013 Skoraj kon?ano z novostmi:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
jstdoma Napisano 3. junij, 2013 Prijavi Napisano 3. junij, 2013 Skoraj kon?ano z novostmi:) ?udno sumljiva slika - odprt pokrov motorja, v ozadju pa ?e traktor prihaja na pomo? Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 4. junij, 2013 Prijavi Napisano 4. junij, 2013 mudil se mi je slikat predn je pr?u:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.