Baby Viper Napisano 18. marec, 2014 Prijavi Napisano 18. marec, 2014 Vidm, da so ventili in jermenice z odmi?nimi ?e na mestu, se prav zna bit hmal na cest Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 19. marec, 2014 Prijavi Napisano 19. marec, 2014 blek n vajt Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jernic Napisano 19. marec, 2014 Prijavi Napisano 19. marec, 2014 ?e smem pripomnit...fotke brez anten ,daljnovodov ,raznih podrtij in ostale mogo?e mote?e ?are v ozadju,zgledaj nekako bolje , mar ne.. Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
LabiGT Napisano 19. marec, 2014 Prijavi Napisano 19. marec, 2014 to je isto kot zenska brez stiklov, torej ne Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jernic Napisano 19. marec, 2014 Prijavi Napisano 19. marec, 2014 to je isto kot zenska brez stiklov, torej ne ja vsak ma svoj feti? .. Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
Još šta Napisano 22. marec, 2014 Prijavi Napisano 22. marec, 2014 Ne bo rja mene!!! Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Baby Viper Napisano 22. marec, 2014 Prijavi Napisano 22. marec, 2014 Ne bo rja mene!!! Bo? raj ti njo.In to s fenom Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 22. marec, 2014 Prijavi Napisano 22. marec, 2014 Jo?t, potem zapelje? ?e do g. Romana na Tri krone d.o.o. in adio rja za nekaj let! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
iceman22 Napisano 22. marec, 2014 Prijavi Napisano 22. marec, 2014 Ze ene 3 tedne stoji.. Evo dokaz: Citiraj www.trziskisladoled.si
Još šta Napisano 22. marec, 2014 Prijavi Napisano 22. marec, 2014 Bo? raj ti njo.In to s fenom Odpihnu jo haha,to pac da sm osnovno barvo posusu...delo opravljeno... Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Još šta Napisano 23. marec, 2014 Prijavi Napisano 23. marec, 2014 Evo,zrihtano,postimana in na tomasonkah Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Symon Napisano 23. marec, 2014 Prijavi Napisano 23. marec, 2014 Na unem mojem rjavem skretu v ozadju (srebrnemu Civicu, ne dobesedno skretu! ) sem ta vikend malo zrihtal rjo pod avtom in za prvo silo po?timal blatnike.Davidova Miata ima pa od danes zadaj nove ?eljusti, plo??ice ter novo zavorno teko?ino. Pa seveda vse ?tiri diske in ?eljusti po?trihane, spucano vse okoli... ?e letne gume in une hayashi dizajn feltne pa bo. Pa ?e dvema (lu?tnima!) jehovima pri?ama sva na testni vo?nji pokazala da gre avto lepo po?ez v tem vremenu. Citiraj
Lava Napisano 23. marec, 2014 Prijavi Napisano 23. marec, 2014 Usi neki pridni Citiraj http://mojsvet-nassvet.blogspot.com/ /> <>http://the-world-of-lava.blogspot.com/
Z M A J Napisano 24. marec, 2014 Prijavi Napisano 24. marec, 2014 Ni avto, je pa namizni ?arunalnik, na katerega sem nalimal klubsko nalepko z napako, da je pomotoma komu ne podtaknem. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
YavarYe X6V6 Napisano 24. marec, 2014 Prijavi Napisano 24. marec, 2014 Kje ti vidi? napako, taj e samo "posebna - unikatna". Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 24. marec, 2014 Prijavi Napisano 24. marec, 2014 Sej men je v?e?, res kar po?teno izstopa od ostalih. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Gelipter Napisano 24. marec, 2014 Prijavi Napisano 24. marec, 2014 Ni avto, je pa namizni ?arunalnik, na katerega sem nalimal klubsko nalepko z napako, da je pomotoma komu ne podtaknem. zmaj dobro izgleda lp ale? Citiraj
Z M A J Napisano 26. marec, 2014 Prijavi Napisano 26. marec, 2014 Danes pri g. Jenku, na kontroli za??ite proti rjavenju. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Marko_mx-3 Napisano 28. marec, 2014 Prijavi Napisano 28. marec, 2014 My new diesel wagen ta pravi TDI Vse kar imajo veliki, tudi start-stop . Sem mislil, da mi bo bolj najedal, ampak mi je celo zakon zadevca. ?e ga vidite na cesti sem v 90% jaz notri, relacije pa ve?inoma AC po celi slo. V?eraj mi je uspelo v 9 urah biti v MB, VE, KP in NM z vra?anjem na firmo in ponovnim nalaganjem Citiraj
Baby Viper Napisano 29. marec, 2014 Prijavi Napisano 29. marec, 2014 Se to ?teje? Poleg enega koma potnika ima tud 4 kolesa s krom feltnam, ?portne amortizerje, ro?no, soft top pa enga konja na zadnjem pogonu Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 29. marec, 2014 Prijavi Napisano 29. marec, 2014 Se to ?teje? Poleg enega koma potnika ima tud 4 kolesa s krom feltnam, ?portne amortizerje, ro?no, soft top pa enga konja na zadnjem pogonu Se viper crte cez Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 29. marec, 2014 Prijavi Napisano 29. marec, 2014 Kr v?it, da jih slu?ajno ne odlima od take offroad akcije Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 29. marec, 2014 Prijavi Napisano 29. marec, 2014 Valjcna pa jupol Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 30. marec, 2014 Prijavi Napisano 30. marec, 2014 Pa ok, a ve?jih slik nima noben ??? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.