Deeyan Napisano 30. marec, 2014 Prijavi Napisano 30. marec, 2014 Pa ok, a ve?jih slik nima noben ??? ?e pa nimamo bolj zmogljive opreme Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 31. marec, 2014 Prijavi Napisano 31. marec, 2014 Ja no, nimamo ?? za objektive se mormo pa s telefoni matrat Pol pa ?e komp umre je treba pa s telefonom nalo?it edit: ratal spedenat Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Deeyan Napisano 31. marec, 2014 Prijavi Napisano 31. marec, 2014 Ja no, nimamo ?? za objektive se mormo pa s telefoni matrat Pol pa ?e komp umre je treba pa s telefonom nalo?it edit: ratal spedenat to bo ?e jokanja, da ne dela nalaganje slik, ko bo nova postavitev foruma Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 4. april, 2014 Prijavi Napisano 4. april, 2014 sre?anje Mazda?ev z 1.0 mlin?ki Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 5. april, 2014 Prijavi Napisano 5. april, 2014 ojej a tako nizko smo padli, da je treba Mazde menjat z Daihatsuji in predvsem Citroeni - moje so?alje Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 5. april, 2014 Prijavi Napisano 5. april, 2014 sre?anje Mazda?ev z 1.0 mlin?ki Zmaj je v?eraj ob?udoval tud moj aparat 1.0 16V. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 5. april, 2014 Prijavi Napisano 5. april, 2014 Zmaj je v?eraj ob?udoval tud moj aparat 1.0 16V. torej, kdaj bomo mel spet 1.0 meet, pri?akujem ve?jo udele?bo! Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 5. april, 2014 Prijavi Napisano 5. april, 2014 ?e kak?en Polo ali Arosa bi se nam zlahka pridru?ila. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 5. april, 2014 Prijavi Napisano 5. april, 2014 ?e bi se ga dal dobit v na?ih koncih, bi se js prpelu direkt s temle Paotom, ker mi res deluje tak kulski jdm fi?o/mini cooper Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
AmpeR Napisano 6. april, 2014 Prijavi Napisano 6. april, 2014 V mojem arhivu sem na?el eno fotko za prej?njo temo koledarja.... Pa drugi? Citiraj
Tomozuki Napisano 7. april, 2014 Prijavi Napisano 7. april, 2014 Sem naredil ?e eno sliko doma?ega Soula, da ne bo samih Mazd... Citiraj
Još šta Napisano 7. april, 2014 Prijavi Napisano 7. april, 2014 Nedeljski pocitek Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
DeanKS Napisano 7. april, 2014 Prijavi Napisano 7. april, 2014 Nedeljski pocitek Citiraj When in doubt, duck it!
enej_46 Napisano 8. april, 2014 Prijavi Napisano 8. april, 2014 ?e moja nova Citiraj Od nekdaj lep? so Miate slovele,a lep?e od moje bil? ni nobene.
jernic Napisano 9. april, 2014 Prijavi Napisano 9. april, 2014 Sem naredil ?e eno sliko doma?ega Soula, da ne bo samih Mazd... Oja... s tako modelko se pa ?e da.. Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
Tomozuki Napisano 10. april, 2014 Prijavi Napisano 10. april, 2014 Oja... s tako modelko se pa ?e da.. Dobra je bla pupa - sicer pol mlaj?a od mene, ampak pozirat pa zna Pa ?e ti en posodi dva softboxa, lahko ?e v zapu??eni hali naredi? dan Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 14. april, 2014 Prijavi Napisano 14. april, 2014 Najnovej?a slikca:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Jest Napisano 15. april, 2014 Prijavi Napisano 15. april, 2014 Najnovej?a slikca:) Tale je pa direkt za koledar... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Dejan Pavlovic Napisano 15. april, 2014 Prijavi Napisano 15. april, 2014 Tale je pa direkt za koledar... ni dost dobra.. tista za koledar.. pride (?e se ne motm) dans zve?er:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
g.Wankel Napisano 15. april, 2014 Prijavi Napisano 15. april, 2014 ni dost dobra.. tista za koledar.. pride (?e se ne motm) dans zve?er:) A moje tut? Citiraj
Još šta Napisano 26. april, 2014 Prijavi Napisano 26. april, 2014 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Z M A J Napisano 26. april, 2014 Prijavi Napisano 26. april, 2014 Testiral katere vse lu?ke premore moja 6-ka ob kontaktu (no lahko bi bili prikazani ?e tista za rezervo bencina in pa pomanjkanje teko?ine za ?i??enje stekla, obe rumene barve). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Baby Viper Napisano 26. april, 2014 Prijavi Napisano 26. april, 2014 Ma? ?e kr zimsko masko gor Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Još šta Napisano 26. april, 2014 Prijavi Napisano 26. april, 2014 ja Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.