Deeyan Napisano 7. junij, 2012 Prijavi Napisano 7. junij, 2012 ?ovne?ka jezera so v ob?ini Braslov?e ribe pa kaj pa vem, ze dolg nism vidu koga, da bi lovil tam... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
anza.m Napisano 7. junij, 2012 Prijavi Napisano 7. junij, 2012 jp, a si bliz doma? Vransko.. drga? mam tut jst mazdico 323f AB 1.8, sam je ?e neki malga treba porihtat. na?alost ?e nimam izpita (finance) in mi avto stoji doma. kupu sm ga sam zato da bi ga zrihtu predn naredim izpit sam je spet en in edini problem k je napisan v oklepaju sj bom kmal mal pofotku in vrgu gor slike.. Citiraj
Deeyan Napisano 7. junij, 2012 Prijavi Napisano 7. junij, 2012 Vransko.. drga? mam tut jst mazdico 323f AB 1.8, sam je ?e neki malga treba porihtat. na?alost ?e nimam izpita (finance) in mi avto stoji doma. kupu sm ga sam zato da bi ga zrihtu predn naredim izpit sam je spet en in edini problem k je napisan v oklepaju sj bom kmal mal pofotku in vrgu gor slike.. lepo, lepo, ?e en Savinj?an z 1.8 motorjem so pa dokaj redke, a ma? slu?ajno zeleno? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
anza.m Napisano 7. junij, 2012 Prijavi Napisano 7. junij, 2012 lepo, lepo, ?e en Savinj?an z 1.8 motorjem so pa dokaj redke, a ma? slu?ajno zeleno? tako je zelenka z vso opremo ?ibedah in klima. malo kje vidi? mazdo da ma oboje. kupljena je bila pa na Polzeli. Zaenkrat je ?e traktor Citiraj
LabiGT Napisano 7. junij, 2012 Prijavi Napisano 7. junij, 2012 kje si jo kupil? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Deeyan Napisano 7. junij, 2012 Prijavi Napisano 7. junij, 2012 tako je zelenka z vso opremo ?ibedah in klima. malo kje vidi? mazdo da ma oboje. kupljena je bila pa na Polzeli. Zaenkrat je ?e traktor se mi je zdelo, avto sm parkrat vidu tut v ?ivo, poznam tut lastnika (parkrat sma kako rekla) Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
anza.m Napisano 7. junij, 2012 Prijavi Napisano 7. junij, 2012 kje si jo kupil? Na Polzeli. ?isto po nesre?i naletel na 1.8 ?elel sem si 323f BA in kolega mi re?e da se zelo poceni prodaja. je sicer malo obdelana vendar bo s?asoma prava lepotica se mi je zdelo, avto sm parkrat vidu tut v ?ivo, poznam tut lastnika (parkrat sma kako rekla) lastnik te mazde je imel za njo ibizo in z njo pred kratkim nesre?o. se zgodi.. kakor sem pa sli?al njemu ni bilo huj?ega. Citiraj
bleki Napisano 8. junij, 2012 Prijavi Napisano 8. junij, 2012 No da se ?e jaz pohvalim , po 1k km Austrija - Mining > Hrva?ka zadar z enega na drug festival. btw krzicch a se je tvoja pred kratkim prodajala ? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 8. junij, 2012 Prijavi Napisano 8. junij, 2012 No da se ?e jaz pohvalim , po 1k km Austrija - Mining > Hrva?ka zadar z enega na drug festival. btw krzicch a se je tvoja pred kratkim prodajala ? Pride? v v medvode nasledn vikend ? To rundo ne bom delal. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
lipe Napisano 10. junij, 2012 Prijavi Napisano 10. junij, 2012 z bratom sla eno turco pa sva ?e mal pofotkala Citiraj
Z M A J Napisano 10. junij, 2012 Prijavi Napisano 10. junij, 2012 Dru?inska Mazda fotka! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
yanko Napisano 10. junij, 2012 Prijavi Napisano 10. junij, 2012 Dru?inska Mazda fotka! itak da ja Citiraj
jures Napisano 13. junij, 2012 Prijavi Napisano 13. junij, 2012 a zdej je po?minkan? Lepa je po toliko letih ?e stilsko konkuren?na Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jstdoma Napisano 13. junij, 2012 Prijavi Napisano 13. junij, 2012 a zdej je po?minkan? Lepa je po toliko letih ?e stilsko konkuren?na Ja, ma kar par kil ?minke gor Citiraj
Još šta Napisano 13. junij, 2012 Prijavi Napisano 13. junij, 2012 evo se moje Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
bleki Napisano 13. junij, 2012 Prijavi Napisano 13. junij, 2012 Pride? v v medvode nasledn vikend ? To rundo ne bom delal. celo , se prav pol sploh bos tm ? ja se zna zgodit da se oglasimo , mislm u planu je , bolsa polovica tut ne jamra ..tkoda se zna use zgodit ..stos je sam ce bo vreme k se en let u blatu tm pa res ne bi biu ce pridemo , bo pivicka padla ..pa ne ena konc koncev bi bil loh tut tole en mali mini mazda meet ..pa se muska je ipd Citiraj
yanko Napisano 13. junij, 2012 Prijavi Napisano 13. junij, 2012 danes mi je pa mal sodra na avto polep?ala Citiraj
Tomozuki Napisano 14. junij, 2012 Prijavi Napisano 14. junij, 2012 Josh, fajn zgleda. Jaz bi si dal ?e to spredaj: Hec, hec Citiraj
Deeyan Napisano 14. junij, 2012 Prijavi Napisano 14. junij, 2012 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 14. junij, 2012 Prijavi Napisano 14. junij, 2012 glede na to, da je zadi Dipo predvidevam, da je u avtu konkretna te?a Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 14. junij, 2012 Prijavi Napisano 14. junij, 2012 glede na to, da je zadi Dipo predvidevam, da je u avtu konkretna te?a Dipo je ?ist slu?ajno zadi - nimajo oni tolk te?kih in isto?asno majhnih zadev, da bi ?le v avto. ?e iz strani tole dela 400kg plo??ic Citiraj
bleki Napisano 14. junij, 2012 Prijavi Napisano 14. junij, 2012 tomozuki ...to bi bl pasal na crno BG stilsko sta spredi tm tm Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.