Skoči na vsebino

Post a recent shot of your car

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

:pepsi: zadnje ?ase je totalna nepremi?nina

post-2637-0-50233600-1429203817_thumb.jpg

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Ej....se bo Mazdurina malo odpo?ila ...he he lp:-)

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Moja pa zgleda tako sama. :hudicek:  :hudicek:

post-3-0-88047400-1430810682_thumb.jpg

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

evo dva ''recent'' shota iz dopusta:)

Na obali pri mestu Antibes:)

112082401424424771200500.jpg

Pa ?e na izletu v hribe pri francoski obali, canyon du verdon..:)

111870524159871818952751.jpg

A je to vse kar znate? :) Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo

Napisano

Tisto v ozadju ni ve? RS oddelek ampak navadni avti. :P 73 avtov se je nabralo iz RS oddelka. :jupiii:

Ja pa useen, med samimi renaulti :D

No, sicer pa tut res, edini avto med plehom :P

• 2 tedna kasneje...
Napisano

Kje... na odstavnem pasu?

Glih iz obvoznice v LJ na prvem semaforju  :)  ?e dobr da je bla rde?a - sem imel cajt za slikat

28811_2.png

l.jpg.png28811_2.png

Napisano

Ej..PATO...dobra In Lepa Mazdurina.kaj si registriral mazdo...?lp

Napisano

Hvala Aci, sem jo spravil skozi ja...tako da kon?no u?ivam v svojih ?uljih :P Kaka malenkost ?e, pa malo me ?e beige usnje mika sramezljiv Pa morem re?t, da je bil prej?nji motor napram temu ?e na pol mrtev  <_<

mazda-323f-18-glx-98.png
Napisano

Hvala Aci, sem jo spravil skozi ja...tako da kon?no u?ivam v svojih ?uljih :P Kaka malenkost ?e, pa malo me ?e beige usnje mika sramezljiv Pa morem re?t, da je bil prej?nji motor napram temu ?e na pol mrtev <_<

Kaj pa je blo zdej s plini?
Napisano

Lepa. A ji dodajas substral?

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Avta se bolj malo vidi....saj ce bi mel alhambro ali pa transporter bi pa se kaj dodal not.....68fda53eaf6d62d5d6cda89f376ae4f8.jpg

On top pridejo se osebe in pes

Napisano

Deeyan, pline smo na 5m merli :P

Jures, uporabljam samo doma pripravljena koprivova gnojila...zato se pa tako rad prime prah nanjo :D

mazda-323f-18-glx-98.png
Napisano

Hvala Aci, sem jo spravil skozi ja...tako da kon?no u?ivam v svojih ?uljih :P Kaka malenkost ?e, pa malo me ?e beige usnje mika sramezljiv Pa morem re?t, da je bil prej?nji motor napram temu ?e na pol mrtev  <_<

Ej...res je veliko truda in ?asa ter denarja si vlo?il v Mazdo ...zato lepo u?ivaj v vo?nji in naj ti dobro slu?i...lp:-)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.