g.Wankel Napisano 3. julij, 2012 Prijavi Napisano 3. julij, 2012 Ja pred julijem je zastonj druga? Po 1. juliju smo pa tudi ?e mi pla?evali, letos pa smo videli ?e nove temelje za rampo... Citiraj
Danny Napisano 4. julij, 2012 Prijavi Napisano 4. julij, 2012 usaj da bi ble ticket-girls lusne......bi bla ena....ma od 5? nism meu prou ni? Citiraj
Symon Napisano 4. julij, 2012 Prijavi Napisano 4. julij, 2012 Recent shots of my car:Pazite moj G-meter pod ?peglom, kako ga nakrivi pa ukajla! Sicer je pa tole nekaj nenatan?nega od zadnjega kroga:Pa edini krog, kjer sem pravzaprav ?topal s pomo?jo GPSa. Ugotovil sem, da na mobitelu je smotano, izgubi signal, preskakuje mimo piste, hitrost potem ni vedno prava, ko niti ne meri itd. Vsaj ?as je kolikor toliko to?en. Ve? pa, ?e se mi bo dalo uploadati ?e lastne fotke in spisati kratko reporta?o, ?e bi kdo ?e kdaj ?el. Citiraj
LabiGT Napisano 4. julij, 2012 Prijavi Napisano 4. julij, 2012 clio gre tud na 1G? rispekt Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Symon Napisano 4. julij, 2012 Prijavi Napisano 4. julij, 2012 clio gre tud na 1G?rispekt S temi gumami brez te?av. Pssst, na javnih cestah na dolo?enih serpentinah tudi ve?. Seveda un sunek, ko ga namota?, nakrivi? in te zategne, potem se pa poravna in zmanj?a na 1G ali manj. ?e bo kdaj ?ansa, ti lahko demonstriram. Citiraj
jxl Napisano 5. julij, 2012 Prijavi Napisano 5. julij, 2012 S temi gumami brez te?av. Pssst, na javnih cestah na dolo?enih serpentinah tudi ve?. Seveda un sunek, ko ga namota?, nakrivi? in te zategne, potem se pa poravna in zmanj?a na 1G ali manj. ?e bo kdaj ?ansa, ti lahko demonstriram. LoL @ bold tole mej pa lepo nasmejal za dobro jutro Citiraj
uklopko Napisano 5. julij, 2012 Prijavi Napisano 5. julij, 2012 haha namota?,nakrivi? in te zategne...............sli?i se kot bi delal na kak?nem vla?ilnem vitlu v gozdu Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
dejanot Napisano 8. julij, 2012 Prijavi Napisano 8. julij, 2012 Malo sprehodili nase konjicke po domacem kraju LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Dejan Pavlovic Napisano 9. julij, 2012 Prijavi Napisano 9. julij, 2012 Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
g.Wankel Napisano 9. julij, 2012 Prijavi Napisano 9. julij, 2012 To ful ni ''recent shot'' a ve? Druga? pa lepi sestrci Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 9. julij, 2012 Prijavi Napisano 9. julij, 2012 +1 Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Deeyan Napisano 9. julij, 2012 Prijavi Napisano 9. julij, 2012 Evo na?e Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Turbo Lumpi Napisano 10. julij, 2012 Prijavi Napisano 10. julij, 2012 Ja siva 6ka je druga?e fotrova, ampak zadne cajte se kar jaz vozim ker malo porabi in za 1x ?e use lavfa ?e nas prej?ni teden Citiraj
Deeyan Napisano 10. julij, 2012 Prijavi Napisano 10. julij, 2012 fri?ne Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Tomozuki Napisano 11. julij, 2012 Prijavi Napisano 11. julij, 2012 To mi je v?e? pri japoncih (ameri?anih in nekaterih evropejcih); da je vsak model avtomobila vizualno druga?en in ni tako kot npr. pri Audiju, ko avto pogleda? od spredaj pa nisi to?no ziher, ?e je A3, 4, 5, 6, 7, 8... 20... In ne samo, da ne lo?i? zadev po modelih, ?e po letih ne. Kot da uporabljajo za vse modele ve?ino delov istih... Citiraj
Deeyan Napisano 12. julij, 2012 Prijavi Napisano 12. julij, 2012 spet ena fri?na Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 13. julij, 2012 Prijavi Napisano 13. julij, 2012 Od pondelka. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Još šta Napisano 13. julij, 2012 Prijavi Napisano 13. julij, 2012 Od pondelka. mrcina Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
YavarYe X6V6 Napisano 13. julij, 2012 Prijavi Napisano 13. julij, 2012 Od dons. Od dons. Od dons. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Symon Napisano 13. julij, 2012 Prijavi Napisano 13. julij, 2012 Od dons. Od dons. Od dons. Moderatorjev fail.... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 13. julij, 2012 Prijavi Napisano 13. julij, 2012 Moderatorjev fail.... Niti ne samo priprava terena. V bistvu sem admin. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 13. julij, 2012 Prijavi Napisano 13. julij, 2012 a ve?je slike pa nisi mogel dat? Citiraj
Symon Napisano 13. julij, 2012 Prijavi Napisano 13. julij, 2012 Fak, tale na? admin ga pa okopava, najprej ne zna objaviti potem da pa tako veliko fotko gor! Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 13. julij, 2012 Prijavi Napisano 13. julij, 2012 a ve?je slike pa nisi mogel dat? ?e ne klikne? gor je majhna, kaj vam ni jasno ? Sicer pa tak stroj zaslu?i ?e ve?jo sliko kot je. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.