Skoči na vsebino

Post a recent shot of your car

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Punca se jutri vrne z 10 dnevnega potovanja...in ker me je nagradila z 10 dnevnim mirom doma, sem ji v zahvalo na njenem vozilu opravil mali servis in ga opral, vse seveda takoj za tem, ko sem opral ?verco  :harhar:

20161029180147-medium.jpg

mazda-323f-18-glx-98.png
  • 1 mesec kasneje...
Napisano

Jst sem jo pa danes moral o?edit, ker je tamala imela z vsakim jutranjim odhodom v vrtec bolj rjavo bundo... :)

Before...

dsc8975.jpg

After...

dsc8977.jpg

Napisano

Pofarban je....al pa samonspolitan brez nalepk back to original

Live your dreams, don't dream your life!

Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico

Napisano

Glede na letni ?as manjka umazanija... druga?e pa stranske letvice na vratih. Kak?na je nagrada za pravilni odgovor? :P

33112_1.png

Napisano

Hehe usi ste po eni strani zadeli :D. Na novo so barvana komplet sprednja in zadnja vrata in ja manjkajo se letvice in pa itq nalepka :). Pride use nazaj... tudi umazanija :). Pokrovcki od feltn pa sam bog ve kje so, namrec feltne so stare ze +7 let zato pa so za cez zimo.

Napisano

Manjka ni?ina :D

Nizina pa nazalost ne pride v postev, vsaj ne pri tem avtu... je ze serijsko dost nizek in nerodn :D

• 1 mesec kasneje...

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...

• Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.