Z M A J Napisano 18. september, 2018 Prijavi Napisano 18. september, 2018 Ko fotr h?erki re?e naj se mu podpi?e s klju?em na blatnik. Ta je itak namenjen v menjavo 1 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 18. september, 2018 Prijavi Napisano 18. september, 2018 Pa ne to u?it - naslednji? se ti bo na sve?e po?trihanega in bo rekla "Glej o?i, nekdo ti je zbrisal moj podpis, ampak brez skrbi sem se ?e enkrat podpisala". 6 Citiraj
uklopko Napisano 18. september, 2018 Prijavi Napisano 18. september, 2018 Ha ha malo me tole spominja na mojega Vala se vozi okoli s kolesom in v roki kamen....pa se na temnem avtu lepo pozna ?rta ha ha .....no se je zdaj je tak al tak vseeno k je prodana. In ne ni jih dobil po riti....... 1 Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
S'tan Napisano 21. september, 2018 Prijavi Napisano 21. september, 2018 Da malo spucam backlog. Rexica je bila 2 vikenda nazaj na trgatvi; pridna, alarm ?isto tiho, vse v najlep?em redu. V zahvalo ji je huligan v nedeljo polomil sprednji mount za tablico, ker je s kosilnico zapel ob njo. Potem me je v Bre?icah ?e out-draggal z 1,9 TDI Passatom, ker sem jest ob vsakem speljevanju lovil tablico po armaturi. Lep zaklju?ek sezone; sedaj je v gara?i do aprila. 3 Citiraj Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength. Casual Gearheads
S'tan Napisano 21. september, 2018 Prijavi Napisano 21. september, 2018 In malo bolj aktualno; wintervagen. 1,5 323f v presenetljivo dobrem stanju, bremze bo treba po?timat, nove gume; sicer bp. Motor te?e kot urica, rje na podvozju nekaj, na plehu skoraj ni?. Vozi se....kot star avto, kaj ve? bom vedel ko bodo zavore po?timane in si bom upal malo ve?; ji bolj zaupal. Za 200?...zelo veliko avta, pismo za toliko zdej ?e voznega fr?ota te?ko dobi?. 1 Citiraj Anyone can give up, it's the easiest thing in the world to do. But to hold it together when everyone else would understand if you fell apart, that's true strength. Casual Gearheads
FuManchu Napisano 21. september, 2018 Prijavi Napisano 21. september, 2018 Sprednja tablica na RX-8 pa pokvari celotno lepoto na avtu. 2 Citiraj
Jest Napisano 21. september, 2018 Prijavi Napisano 21. september, 2018 Ena danasnja ... Pa se od prejsnjega tedna, ko smo peljali jabolka presat ... 2 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
uklopko Napisano 21. september, 2018 Prijavi Napisano 21. september, 2018 Kaj si potem kar z avtom vred v pre?o zapeljal.... taki avto pa brez vle?ne kljuke. He he to bo sok brez primere... Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Jest Napisano 22. september, 2018 Prijavi Napisano 22. september, 2018 Kaj si potem kar z avtom vred v pre?o zapeljal.... taki avto pa brez vle?ne kljuke. He he to bo sok brez primere...Kljuko imam... nimam pa prikolice... Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
uklopko Napisano 22. september, 2018 Prijavi Napisano 22. september, 2018 Aha ....se opro??am....no va?no da so japka pri?la na cilj. A v bauhausu izposojajo prikolice...? Aha ....se opro??am....no va?no da so japka pri?la na cilj. A v bauhausu izposojajo prikolice...? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Jest Napisano 22. september, 2018 Prijavi Napisano 22. september, 2018 Zakaj bi se vozil 20 km v eno stran po prikolico in potem spet nazaj (torej skupaj cca. 80 km) in palceval najem prikolice... zato, da bom dostavil jabolka cca. 5 km dalec... Ce ne bi slo, bi bilo ceneje dvakrat peljat 3 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
jures Napisano 22. september, 2018 Prijavi Napisano 22. september, 2018 Jaz sem si jo ta vikend izposodil za morje. Ogromna cel vikend 34? za clane (amzs) drugave 40.Jest a si h Bizantu peljal? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
uklopko Napisano 22. september, 2018 Prijavi Napisano 22. september, 2018 Dobro se razume ?e ni neke dol?ine za prepeljat. Samo opcijsko sem tak pra?al. Jaz pa moram naro?it 3-jo tablco....za prikolico al lahko vozim prikolico z druga?no tablco.....kok to kej kontrolirajo Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Shrek Napisano 22. september, 2018 Prijavi Napisano 22. september, 2018 Cenej?a je tretja tablica... Citiraj
jures Napisano 22. september, 2018 Prijavi Napisano 22. september, 2018 Tretja tablica je samo ce jo mislis kupiti. Izposojena ma svojo Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Jest Napisano 22. september, 2018 Prijavi Napisano 22. september, 2018 Jest a si h Bizantu peljal? Ja ... sedaj ma pa ze full guzve... Sosed je klical, kdaj lahko pripelje... pa je dobil datum 6.10. Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Slivka Napisano 23. september, 2018 Prijavi Napisano 23. september, 2018 Tretja tablica je samo ce jo mislis kupiti. Izposojena ma svojo Ne u?it krive vere! Lahki polpriklopnik ima "tretjo tablico" in to je enaka, kot na vle?nem vozilu. Ker lahki polpriklopnik nima svoje tablice. Torej, ?e si lahki polpriklopnik izposodi?, da? na njega svojo tablico. ?e nima? tretje, lahko sname? zadnjo, pa jo prestavi? na lahki polpriklopnik. Res pa je, da policaji tega kaj dosti ne preverjajo, ker niti ne vedo to?no, kaj morajo preveriti. Ker ponavadi je lahki polpriklopnik homologiran na 750 kg najve?je dovoljene skupne mase. Marsikateri avto pa ima v homologaciji zabele?eno, da sme vle?i lahki polpriklopnik manj?e te?e (Clio na primer lahko vle?e lahki polpriklopnik do 450 kg najve?je dovoljene skupne te?e). To preverjat je pa za obi?ajnega policaja ?e prevelika kun?t. Torej naj te to ne skrbi. Edino, ?e pride do kak?nega ve?jega incidenta, pa pride na ogled sodni izvedenec. On bo pa znal celo to preveriti, ?e so vrvi in gurtne imele dovolj veliko nosilnost, da si z njimi zvezal tovor... Citiraj
jures Napisano 23. september, 2018 Prijavi Napisano 23. september, 2018 Ravno ta vikend imam prikolico AMZSja, in ne rabim dajati gor svoje ker je registrirana z njihove strani z njihovo tablico in ja ndm je do 750kgIma tudi svojo prometnoTocno tale, s tocno tole tablcohttps://www.amzs.si/prikolice Torej sem samo prevzel priklopil in odpeljal Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Slivka Napisano 24. september, 2018 Prijavi Napisano 24. september, 2018 Nekje nekaj ni v redu. Ti pi?e?, da je NDM 750 kg. Na linku pi?e, da je nosilnost 750 kg, lastna te?a pa ?e 250 kg. Torej je NDM 1000 kg, kar pomeni, da mora imeti svojo prometno in torej tudi svojo tablico... Citiraj
jures Napisano 24. september, 2018 Prijavi Napisano 24. september, 2018 Nisem pogledal v prometno to je res Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 24. september, 2018 Prijavi Napisano 24. september, 2018 Iz Monaka pred cca. tremi tedni 2 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Još šta Napisano 28. september, 2018 Prijavi Napisano 28. september, 2018 7 Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Jest Napisano 29. september, 2018 Prijavi Napisano 29. september, 2018 In malo bolj aktualno; wintervagen. 1,5 323f v presenetljivo dobrem stanju, bremze bo treba po?timat, nove gume; sicer bp. Motor te?e kot urica, rje na podvozju nekaj, na plehu skoraj ni?. Vozi se....kot star avto, kaj ve? bom vedel ko bodo zavore po?timane in si bom upal malo ve?; ji bolj zaupal. Za 200?...zelo veliko avta, pismo za toliko zdej ?e voznega fr?ota te?ko dobi?.Ampak sodec po drugem sporocilu, ni dolgo zdrzala... ;( Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.