Boss Napisano 13. september, 2012 Prijavi Napisano 13. september, 2012 poln tank bencina? :ne vem: Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 13. september, 2012 Prijavi Napisano 13. september, 2012 poln tank bencina? :ne vem: ah ne pr teh cenah:)..heheh ?rna mat folija okol ?ipe:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Neyko Napisano 14. september, 2012 Prijavi Napisano 14. september, 2012 ena sve?a, pred dopustom... Citiraj
Deeyan Napisano 14. september, 2012 Prijavi Napisano 14. september, 2012 ena sve?a, pred dopustom... tole si pa ziher lih na fri?n opral Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Još šta Napisano 14. september, 2012 Prijavi Napisano 14. september, 2012 No pa ena dana?nja! kdo ti je pa zadni brisavc dvidnu? al ni to to. za letos je zasidrana... p**da kok mi je lepa sploh tale ko je zadna stran slikana Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Deeyan Napisano 14. september, 2012 Prijavi Napisano 14. september, 2012 kdo ti je pa zadni brisavc dvidnu? al ni to to.p**da kok mi je lepa sploh tale ko je zadna stran slikana heh, z zadnjim brisalcem mam ?e neki ?asa problem, ob?asno se sam od sebe pr?iga Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Još šta Napisano 14. september, 2012 Prijavi Napisano 14. september, 2012 heh, z zadnjim brisalcem mam ?e neki ?asa problem, ob?asno se sam od sebe pr?iga drgac sm od ZMAJ-a brisavc mislu heheeh tvoj se pa tut rad dvigne pravs Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
Deeyan Napisano 14. september, 2012 Prijavi Napisano 14. september, 2012 drgac sm od ZMAJ-a brisavc mislu heheeh tvoj se pa tut rad dvigne pravs hehehe itaq druga? pa sej vidi?, da brisalc ni na tapravi poziciji, mogu bi bit na levi je pa bolj na sredi XD Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 14. september, 2012 Prijavi Napisano 14. september, 2012 drgac sm od ZMAJ-a brisavc mislu heheeh tvoj se pa tut rad dvigne pravs Jo?t - na C Me?ki je vzignjen (edini) prednji. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Još šta Napisano 15. september, 2012 Prijavi Napisano 15. september, 2012 hahah Citiraj Insured by mazda mafia you hit me,we hit you ...
nisde Napisano 15. september, 2012 Prijavi Napisano 15. september, 2012 ?alostna zarad cicifuj vremena Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Z M A J Napisano 15. september, 2012 Prijavi Napisano 15. september, 2012 Tkole je pa videt Pelkova delavnica (Mazda na Mazdo). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 15. september, 2012 Prijavi Napisano 15. september, 2012 Tkole je pa videt Pelkova delavnica (Mazda na Mazdo). a je tist od Andriy-a biv?a? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Baby Viper Napisano 16. september, 2012 Prijavi Napisano 16. september, 2012 A je imel kak?ne zastonj servisne ure da je taka gu?va Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
Z M A J Napisano 16. september, 2012 Prijavi Napisano 16. september, 2012 Dostikrat se zgodi da ima po 3 Mazdojke v delavnc, pa ?e kaki 2 pa zunaj ?akata. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 16. september, 2012 Prijavi Napisano 16. september, 2012 Sva ?la na nedeljski potep, blizu Brezovice...?eprav obla?no... Citiraj
Baby Viper Napisano 16. september, 2012 Prijavi Napisano 16. september, 2012 Vidm, da tud tebe po?as ne bosta ve? motla vreme in ura.. topless all day, all night Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 17. september, 2012 Prijavi Napisano 17. september, 2012 Sva ?la na nedeljski potep, blizu Brezovice...?eprav obla?no... fuki?..... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
g.Wankel Napisano 17. september, 2012 Prijavi Napisano 17. september, 2012 Vidm, da tud tebe po?as ne bosta ve? motla vreme in ura.. topless all day, all night Ja ja, ve? da morm pazt, ker me ?e uho zajebava Citiraj
Z M A J Napisano 17. september, 2012 Prijavi Napisano 17. september, 2012 Fotkano pred kratkih, malo slab?e slikca. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Turbo Lumpi Napisano 18. september, 2012 Prijavi Napisano 18. september, 2012 Zmer ko se fotka in objavla sem z fotrovo koreto Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 19. september, 2012 Prijavi Napisano 19. september, 2012 Ena de?na od danes... testna vo?nja ko sem ?tarter zamenjal Citiraj
323f speed Napisano 20. september, 2012 Prijavi Napisano 20. september, 2012 No se ena moja fotka po dolgem cajtu :-) Citiraj
batko Napisano 20. september, 2012 Prijavi Napisano 20. september, 2012 No se ena moja fotka po dolgem cajtu :-) Rdecih pa je res malo...lepa Citiraj www.gistel.si
jxl Napisano 20. september, 2012 Prijavi Napisano 20. september, 2012 se oprat nebi skodl umazanke 3:) Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.