Deeyan Napisano 8. oktober, 2021 Prijavi Napisano 8. oktober, 2021 Pred eno uro je Alex napisal: Se pravi, da če bo vse potekalo normalno, bo pri tebi čez tri tedne ali še več. Zadnje čase se dogaja, da pride paket v Slovenijo v par dnevih in nato ga mrcvarijo na carinski pošti do onemoglosti. 🙄 Ja sej ponavadi pise zraven predviden rok... Majo drugace se 8 dni v dobrem, predviden rok dobave je bil pa 35 dni 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 3. december, 2021 Prijavi Napisano 3. december, 2021 (urejeno) Popravljeno 3. december, 2021 od Deeyan Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Bini Napisano 3. december, 2021 Prijavi Napisano 3. december, 2021 pred 2 urama je Deeyan napisal: Citiraj
Deeyan Napisano 9. december, 2021 Prijavi Napisano 9. december, 2021 Pluzenje je uspelo 😁 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
FuManchu Napisano 9. december, 2021 Prijavi Napisano 9. december, 2021 Js ga nism pa nič plužil 👍 Citiraj
Bini Napisano 9. december, 2021 Prijavi Napisano 9. december, 2021 pred 19 minutami je FuManchu napisal: Js ga nism pa nič plužil 👍 Super 👍 Citiraj
Boss Napisano 9. december, 2021 Prijavi Napisano 9. december, 2021 ampak včeraj se je pa res izkazala največja slabost led luči - 10 minut vožnje pa je sneg na lučeh naredil mrak. Da o blokiranem radarju pa zamegljeni kameri na šipi ter posledično vsemogočih napak na zaslonu, sploh ne govorim. Citiraj
FuManchu Napisano 9. december, 2021 Prijavi Napisano 9. december, 2021 Tudi ksenon ni dosti boljši. Še moje navadne h7 niso stopile snega. Citiraj
Alex Napisano 9. december, 2021 Prijavi Napisano 9. december, 2021 E, to sem jaz pisal že dve leti nazaj, ko sem se moral v Dolomitih v močnem sneženju dobesedno zaustaviti na prvi pumpi, da, sem nekako očistil luči. Nekatere znamke naj bi imele to rešeno z gretjem luči, baje. 🤔 Citiraj
Deeyan Napisano 9. december, 2021 Prijavi Napisano 9. december, 2021 pred 10 urami je Alex napisal: E, to sem jaz pisal že dve leti nazaj, ko sem se moral v Dolomitih v močnem sneženju dobesedno zaustaviti na prvi pumpi, da, sem nekako očistil luči. Nekatere znamke naj bi imele to rešeno z gretjem luči, baje. 🤔 Pa cez dan se to nekak gre, zvecer je pa jeba Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
g.Wankel Napisano 28. december, 2021 Prijavi Napisano 28. december, 2021 Pozne urice in prazna službena garaža Citiraj
sportman333 Napisano 28. december, 2021 Prijavi Napisano 28. december, 2021 pred 1 uro je g.Wankel napisal: Pozne urice in prazna službena garaža 👍nice&clean😉😁 Citiraj
Bini Napisano 28. december, 2021 Prijavi Napisano 28. december, 2021 pred 1 uro je g.Wankel napisal: Pozne urice in prazna službena garaža Citiraj
Boss Napisano 30. december, 2021 Prijavi Napisano 30. december, 2021 dne 28. 12. 2021 ob 21:51 je sportman333 napisal: 👍nice&clean😉😁 Avto že... garaža je pa tko usrana kot bi bla črna kuhna not. Kontrast med čistim in lepim ter umazanim in grdim je pa res fenomenalen 👍 Citiraj
g.Wankel Napisano 30. december, 2021 Prijavi Napisano 30. december, 2021 pred 35 minutami je Boss napisal: Avto že... garaža je pa tko usrana kot bi bla črna kuhna not. Kontrast med čistim in lepim ter umazanim in grdim je pa res fenomenalen 👍 Dejansko je ta garaža res katastrofa. Tudi gradnja je slaba, ker redno zamaka in odvodnavanja sploh ni. Stene niso ofrajhane, je kar kamen zadaj ostal Je pa tudi avto umazan, ampak se ne vidi toliko na tej barvi Citiraj
Deeyan Napisano 2. januar, 2022 Prijavi Napisano 2. januar, 2022 Izpod grada Pišece Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
NevLado Napisano 3. januar, 2022 Prijavi Napisano 3. januar, 2022 Ena iz malice, za pranje bo pa drug vikend čas Citiraj
FuManchu Napisano 3. januar, 2022 Prijavi Napisano 3. januar, 2022 pred 3 minutami je NevLado napisal: Ena iz malice, za pranje bo pa drug vikend čas Lepa Citiraj
g.Wankel Napisano 3. januar, 2022 Prijavi Napisano 3. januar, 2022 pred 31 minutami je NevLado napisal: Ena iz malice, za pranje bo pa drug vikend čas V Hooda ali not v restavracijo? 😀 Citiraj
NevLado Napisano 3. januar, 2022 Prijavi Napisano 3. januar, 2022 pred 18 minutami je g.Wankel napisal: V Hooda ali not v restavracijo? 😀 Ko se gre v Hooda se parkira pred Hoodom, ko se gre v restavracijo pa pred restavracijo. Včasih škoda da nimam BMW in ni nikjer za parkirat, danes sem pa mogu izkoristt tale najboljši parking. Citiraj
g.Wankel Napisano 3. januar, 2022 Prijavi Napisano 3. januar, 2022 pred 8 urami je NevLado napisal: Ko se gre v Hooda se parkira pred Hoodom, ko se gre v restavracijo pa pred restavracijo. Včasih škoda da nimam BMW in ni nikjer za parkirat, danes sem pa mogu izkoristt tale najboljši parking. Si me premamil Citiraj
NevLado Napisano 4. januar, 2022 Prijavi Napisano 4. januar, 2022 pred 9 urami je g.Wankel napisal: Si me premamil Haha top! Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.