Deeyan Napisano 23. marec, 2022 Prijavi Napisano 23. marec, 2022 pred 19 urami je Boss napisal: Hehe, jaz bom šel full monty - se pravi tudi krom pri oknih in tudi sanke na strehi. Tu ni polovičarstva zato bo vsaj ene 3x do 4x tolk dela kot če je samo spredaj. men pa pri šajbah še ok zgleda, sanke so pa k sreci sive in ne krom 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Slivka Napisano 23. marec, 2022 Prijavi Napisano 23. marec, 2022 To pa močno dvomim! Kolikokrat sem, med preklinjanjem, rekel, da bi vsem konstruktorjem in dizajnerjem in arhitektom in podobnim modelom za kazen naložil, da morajo svojo stvaritev tri leta uporabljat in vzdrževat. Naslednjič bi gotovo drugače zrisali načrt. 1 1 Citiraj
Deeyan Napisano 23. marec, 2022 Prijavi Napisano 23. marec, 2022 pred 4 urami je NevLado napisal: Mah starate se že, men je chrome zakon... vi bi pa še kr nazaj tist črn temačen internet explorer? če sm že pri kristusovih star.... kaj šele bo 🤣 2 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 3. april, 2022 Prijavi Napisano 3. april, 2022 dne 23. 3. 2022 ob 16:11 je Deeyan napisal: če sm že pri kristusovih star.... kaj šele bo 🤣 Kmalu te bomo potem lahko klicali "novi Desus", hehe Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 3. april, 2022 Prijavi Napisano 3. april, 2022 pred 3 minutami je Z M A J napisal: Kmalu te bomo potem lahko klicali "novi Desus", hehe Ne, ne to pa ne, star si tolk, ko se pocutis 💪😁 2 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Slivka Napisano 3. april, 2022 Prijavi Napisano 3. april, 2022 Koliko si star ti povedo tamladi... 1 Citiraj
Deeyan Napisano 3. april, 2022 Prijavi Napisano 3. april, 2022 pred 19 minutami je Slivka napisal: Koliko si star ti povedo tamladi... Ja, ampak pol je sam od tebe odvisno a se za to sekiras al ne 🙂 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 3. april, 2022 Prijavi Napisano 3. april, 2022 Hja, nekako to zgleda takole: Se mlajša sodelavca pogovarjata: prvi: a se spomniš tolarjev? drugi: ja se, sam bil še v srednji šoli. prvi: hehe, jaz pa še v osnovni. Ostal sem tiho in sem se samo zamislil.🙄 2 Citiraj
Deeyan Napisano 3. april, 2022 Prijavi Napisano 3. april, 2022 Pred eno uro je Boss napisal: Hja, nekako to zgleda takole: Se mlajša sodelavca pogovarjata: prvi: a se spomniš tolarjev? drugi: ja se, sam bil še v srednji šoli. prvi: hehe, jaz pa še v osnovni. Ostal sem tiho in sem se samo zamislil.🙄 Heh, js sm lih zakljuceval srednjo 🙂 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Nejc1986 Napisano 4. april, 2022 Prijavi Napisano 4. april, 2022 pred 9 urami je Boss napisal: Hja, nekako to zgleda takole: Se mlajša sodelavca pogovarjata: prvi: a se spomniš tolarjev? drugi: ja se, sam bil še v srednji šoli. prvi: hehe, jaz pa še v osnovni. Ostal sem tiho in sem se samo zamislil.🙄 Jaz sem dobil prvih nekaj plač v SIT... Hm... 1 Citiraj
Jest Napisano 4. april, 2022 Prijavi Napisano 4. april, 2022 Hmmm... moje prve place so bile se v milijonih ... v dinarjih ... Takrat se v drugi drzavi ... Gledam po evidenci ZPIZ-a .... Leta 1989 sem recimo zasluzil 143.941.930,00 DIN ... leta 1991 pa recimo "samo" še 91.111,80 SIT ... 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Bini Napisano 4. april, 2022 Prijavi Napisano 4. april, 2022 pred 48 minutami je Jest napisal: Hmmm... moje prve place so bile se v milijonih ... v dinarjih ... Takrat se v drugi drzavi ... Gledam po evidenci ZPIZ-a .... Leta 1989 sem recimo zasluzil 143.941.930,00 DIN ... leta 1991 pa recimo "samo" še 91.111,80 SIT ... Ja, takrat smo bili vsi miljonarji 😀 Danes pa še samo nekateri.... 🤪 Citiraj
mamica Napisano 14. maj, 2022 Prijavi Napisano 14. maj, 2022 Eh, moški pač. Slabo ste to opravili. Sprednjo tablico ste pač preveč temeljito zdrgnili, vse oznake ste oprali dol. Zadnjo pa premalo, je pač še vsa črna... 😉 3 Citiraj Sem poročena že devetnajst let, poleg tega imam šest otrok. Ne moreš me prestrašiti, niti presenetiti, niti šokirati...
Z M A J Napisano 30. maj, 2022 Prijavi Napisano 30. maj, 2022 Off road-ster na Slivnici nad Cerknico P.S. cesti primerna platišča in stare M+S pnevmatike. 6 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 2. junij, 2022 Prijavi Napisano 2. junij, 2022 dne 30. 5. 2022 ob 19:48 je Z M A J napisal: Off road-ster na Slivnici nad Cerknico P.S. cesti primerna platišča in stare M+S pnevmatike. Tko se uporablja roadsterja 1 1 Citiraj
Deeyan Napisano 4. junij, 2022 Prijavi Napisano 4. junij, 2022 (urejeno) Japonki 🙂 Popravljeno 4. junij, 2022 od Deeyan 10 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Deeyan Napisano 5. junij, 2022 Prijavi Napisano 5. junij, 2022 pred 2 urama je Shrek napisal: Skregani 😋? Pa u bistvu js vedno parkiram na istem mestu, ona pa vedno blizje k men 😁 1 4 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 6. junij, 2022 Prijavi Napisano 6. junij, 2022 Ni avto, je pa njegov del, ko sem se odločil, da BBS-ke ne bodo več z Rossi robom. 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 17. junij, 2022 Prijavi Napisano 17. junij, 2022 Najbolj športna zadnjica v moji garaži. 6 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 20. junij, 2022 Prijavi Napisano 20. junij, 2022 Polzelski meet DeSUS vozil, kot tovrstne stroje imenuje moja 12-letnica. Moj je le najgrši od teh treh. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
TBA Napisano 20. junij, 2022 Prijavi Napisano 20. junij, 2022 pred 1 uro je Z M A J napisal: Polzelski meet DeSUS vozil, kot tovrstne stroje imenuje moja 12-letnica. Moj je le najgrši od teh treh. Težka odločitev... nekak dvomim da bi mel trbousko tablco . 206 je men lepši izmed vseh 3h. zakaj pa nis roudsterja zapelu k je bil tak lep vreme? 1 Citiraj
Z M A J Napisano 22. junij, 2022 Prijavi Napisano 22. junij, 2022 Pidžo je tudi meni najlepši, čeprav so so kar precej podobni, vsaj s prednjega profila. Mi je pa takale svetlo modra barva precej všečna. Z je pa samo za 2 osebi, kadar nas gre več na pot, počiva. :)) P.S. LJ grb je Domžale, ne Tu-bolje, verjetno je fotka bol piškave kakovosti, hehe Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
TBA Napisano 23. junij, 2022 Prijavi Napisano 23. junij, 2022 pred 23 urami je Z M A J napisal: Pidžo je tudi meni najlepši, čeprav so so kar precej podobni, vsaj s prednjega profila. Mi je pa takale svetlo modra barva precej všečna. Z je pa samo za 2 osebi, kadar nas gre več na pot, počiva. :)) P.S. LJ grb je Domžale, ne Tu-bolje, verjetno je fotka bol piškave kakovosti, hehe pol pa naj bo Dom-Žale my bad . A kapra ma še kr dobre pizze? kej veš? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.