skritikrt Napisano 31. julij, 2022 Prijavi Napisano 31. julij, 2022 dne 26. 7. 2022 ob 13:59 je Scr3am napisal: V senci Tudi v senci😂🤣...kuža mislim😉...sta z Mazdo ratala prava prijatelja😁...je že prvi dan takoj skočila v prtljažnik...k se rada kam pelje na izlet v naravo...je pa pogruntala,da je Mazda v primerjavi z starim C-maxom bolj odmaknjena od tal (20cm)...in se rada zavleče pod njega...mislim,da je Mazda prestala "pasjo odobritev"... L.P. 8 1 Citiraj
Bini Napisano 31. julij, 2022 Prijavi Napisano 31. julij, 2022 (urejeno) pred 29 minutami je skritikrt napisal: Tudi v senci😂🤣...kuža mislim😉...sta z Mazdo ratala prava prijatelja😁...je že prvi dan takoj skočila v prtljažnik...k se rada kam pelje na izlet v naravo...je pa pogruntala,da je Mazda v primerjavi z starim C-maxom bolj odmaknjena od tal (20cm)...in se rada zavleče pod njega...mislim,da je Mazda prestala "pasjo odobritev"... L.P. He he he, gleda če je že kaj rosta😂🙈 Ps; lepo je zglancana😉👍 Popravljeno 31. julij, 2022 od Bini 1 Citiraj
skritikrt Napisano 31. julij, 2022 Prijavi Napisano 31. julij, 2022 @Bini...res je...je pa tudi res,da je gor fina umazanija...pač k po dežju okoli furaš,pa se prime...in kot sem na prejšnji strani že omenil-sem dal avto"zrihtati"...pač res temeljito čiščenje,poliranje in keramika (Nanolex). Sem avto od trgovca prevzel 24.Junija,čez en teden pa "keramiko gor"...in sem avto dva dni nazaj prvič opral (metoda "ene kante in veliko rokavic itd,itd...skratka ekstremno nežno...)...in zmeraj ko pada dež (bolj močno pada,boljše je🧐😁)...ga "opere"👍...moram pa pripomniti,da "keramika ni neko čudežno sredstvo proti umazaniji"!!!..pomaga pa zelo,da se stvari pač ne primejo tako močno... Je pa seveda tudi lastnost keramike,da avto že izgleda veliko bolj "glosy" kot običajno🤔...skratka nič čudnega...avto izgleda kot "špegel"😁 L.P. 1 Citiraj
Bini Napisano 31. julij, 2022 Prijavi Napisano 31. julij, 2022 pred 3 urami je skritikrt napisal: @Bini...res je...je pa tudi res,da je gor fina umazanija...pač k po dežju okoli furaš,pa se prime...in kot sem na prejšnji strani že omenil-sem dal avto"zrihtati"...pač res temeljito čiščenje,poliranje in keramika (Nanolex). Sem avto od trgovca prevzel 24.Junija,čez en teden pa "keramiko gor"...in sem avto dva dni nazaj prvič opral (metoda "ene kante in veliko rokavic itd,itd...skratka ekstremno nežno...)...in zmeraj ko pada dež (bolj močno pada,boljše je🧐😁)...ga "opere"👍...moram pa pripomniti,da "keramika ni neko čudežno sredstvo proti umazaniji"!!!..pomaga pa zelo,da se stvari pač ne primejo tako močno... Je pa seveda tudi lastnost keramike,da avto že izgleda veliko bolj "glosy" kot običajno🤔...skratka nič čudnega...avto izgleda kot "špegel"😁 L.P. Zato sem tudi omenil, ker se res zelo šajna pa še prave barve je.... 😉👍 1 Citiraj
skritikrt Napisano 31. julij, 2022 Prijavi Napisano 31. julij, 2022 (urejeno) pred 3 urami je Bini napisal: Zato sem tudi omenil, ker se res zelo šajna pa še prave barve je.... 😉👍 Ajd ne rečem...vsakemu svoje...a zame imaš prav😀👍...pač gledam le črno🧐 Pa k vidim,da so linki OK...od youtube-a,Aliexpressa...sem pač bolj navajen nubert-ovega foruma (proizvajalčev forum)...in tam marsikaj ni dovoljeno😬...pač se bojijo tožb🙄 No in če koga zanima kje in koliko za keramiko...k drugače vsi takšne stvari bolj težko razkrijejo... Dal narediti pri "avtopralnici Horvat"...oz. http://www.avto-pralnica.si/ Sem pri njih stranka še iz časov ko so imeli reklamne ponudbe preko t.i. kuponov (nekje od 2008🤔)...in 1-2x na leto gre avto na generalko k njim...so res stručkoti... In imajo tri pakete:650€,850€ in 1050€ Za 650€ malo slabši material (keramika)...samo zunaj in nič felten... Za 850€ (to sem jaz vzel) boljša keramika (nemški Nanolex)+feltne Za 1050€ pa dodatno še generalka notranjosti. Zmeraj je pa v ceni totalna dekontaminacija-čiščenje "v nulo" in poliranje. Ker pa sem že stara stranka mi je pa zaščitil še drugi set felten (taoriginalne) za zimo In še nasvet...ne delati tega sami,k boste "fentali" avto!!! L.P. Popravljeno 31. julij, 2022 od skritikrt 1 Citiraj
Z M A J Napisano 11. avgust, 2022 Prijavi Napisano 11. avgust, 2022 Dokaz spoštovanja prepovedi pranja vozil (je pa vsaj lastnik OPRAN, hehe). 4 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 11. avgust, 2022 Prijavi Napisano 11. avgust, 2022 pred 19 minutami je Z M A J napisal: Dokaz spoštovanja prepovedi pranja vozil (je pa vsaj lastnik OPRAN, hehe). ...... še dobro, da je..... 😊😂👍 2 1 Citiraj
TBA Napisano 11. avgust, 2022 Prijavi Napisano 11. avgust, 2022 pred 1 uro je Z M A J napisal: Dokaz spoštovanja prepovedi pranja vozil (je pa vsaj lastnik OPRAN, hehe). zakaj maš pa streho dvignjeno? ste mal rahlo prho? 1 Citiraj
Z M A J Napisano 11. avgust, 2022 Prijavi Napisano 11. avgust, 2022 Pujsa Pepa, hehe. Kadar je zverinsko vroče, sta zaprt šotor in vklopljena klima, zame najboljša izbira. 1 2 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
skritikrt Napisano 12. avgust, 2022 Prijavi Napisano 12. avgust, 2022 Prvi "sneg" letos😂...za smučanje ne bo,a vsaj avto ne bo več "usran"😁 Sem ga enkrat prej že pral,a šele danes res "v nulo"🧐 Bo mogoče koga zanimalo-sem prvič uporabil gel za pnevmatike na tem avtu...od Nanolex-a. Prej sem na Fordu zmeraj uporabljal ArmorAll-ov gel...je sicer super in je že v kompletu z penastim aplikatorjem...samo čež čas vidiš,da ni to TO...se "mokro-sveti do lune"🤨...ta od Nanolex-a pa lepo svileno-mat🧐...k guma iz tovarne😀👍...zaenkrat se mi dopade...bomo videli,kako dolgo drži🤔 5 2 Citiraj
Alex Napisano 16. avgust, 2022 Prijavi Napisano 16. avgust, 2022 pred 5 urami je g.Wankel napisal: Lepa. Belveder? 2 Citiraj
Bini Napisano 16. avgust, 2022 Prijavi Napisano 16. avgust, 2022 pred 3 urami je Alex napisal: Lepa. Belveder? In bolnica Izola v ozadju....😉 1 Citiraj
g.Wankel Napisano 17. avgust, 2022 Prijavi Napisano 17. avgust, 2022 pred 12 urami je Alex napisal: Lepa. Belveder? Oui. Sem šel malo po rodnih krajih (Koper&Piran) 🙂 2 Citiraj
Deeyan Napisano 29. avgust, 2022 Prijavi Napisano 29. avgust, 2022 Palmanova - Italija 6 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 29. avgust, 2022 Prijavi Napisano 29. avgust, 2022 pred 56 minutami je Deeyan napisal: Palmanova - Italija Kaj si pa v tistih krajih počel? Citiraj
Deeyan Napisano 30. avgust, 2022 Prijavi Napisano 30. avgust, 2022 (urejeno) pred 7 urami je Alex napisal: Kaj si pa v tistih krajih počel? Dopust, ena izmed lokacij Popravljeno 30. avgust, 2022 od Deeyan 2 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 6. september, 2022 Prijavi Napisano 6. september, 2022 Okrog hiše nekaj smrdi po nafti, s tem da še nisem naročil Kurilca. Čudne vonjave. :)) Budala Mota Wolan, kot pravi Slivka 4 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Shrek Napisano 6. september, 2022 Prijavi Napisano 6. september, 2022 Kak lahk normalen človek tak avto vozi... 1 3 Citiraj
TBA Napisano 6. september, 2022 Prijavi Napisano 6. september, 2022 Pred eno uro je Z M A J napisal: Okrog hiše nekaj smrdi po nafti, s tem da še nisem naročil Kurilca. Čudne vonjave. :)) Budala Mota Wolan, kot pravi Slivka ka js eno petkico vidm tm zadi? 1 1 Citiraj
Z M A J Napisano 6. september, 2022 Prijavi Napisano 6. september, 2022 Seat Arosa. pred 48 minutami je Shrek napisal: Kak lahk normalen človek tak avto vozi... Saj ne trdim, da sem normaleh, hehe. 3 Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Bini Napisano 6. september, 2022 Prijavi Napisano 6. september, 2022 pred 2 urama je Z M A J napisal: Okrog hiše nekaj smrdi po nafti, s tem da še nisem naročil Kurilca. Čudne vonjave. :)) Budala Mota Wolan, kot pravi Slivka Bejži od BMW-ja dizla proč,so tam še večji problemi kot pri Mazdi.....🥴 2 Citiraj
mazdaman Napisano 7. september, 2022 Prijavi Napisano 7. september, 2022 Zmaj naj ti služi 1 Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Deeyan Napisano 8. september, 2022 Prijavi Napisano 8. september, 2022 dne 6. 9. 2022 ob 22:33 je Bini napisal: Bejži od BMW-ja dizla proč,so tam še večji problemi kot pri Mazdi.....🥴 pri teh še ne 1 1 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Jest Napisano 10. september, 2022 Prijavi Napisano 10. september, 2022 9 1 Citiraj lp Thomas mazda CX-60 PHEV327 AWD AT Homura
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.