dejanot Napisano 18. marec, 2012 Prijavi Napisano 18. marec, 2012 Cao Rabil bi eno majceno pomoc Pred kratkim menjal "balonarke" za 18ke in bom na svojem avtu v kratkem menjal se dva stabilizatorja ter volansko letev (ja sledi en manjsi servis na podvozju, potem pa se glavni na motorju), me zanima kje vi opravite avtooptiko v okolici LJ. Na netu je dost ponudnikov vendar ne vem za katerega se odlocit glede na kakovost dela oz storitev. Prosim za pomoc Hvala in LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
jstdoma Napisano 18. marec, 2012 Prijavi Napisano 18. marec, 2012 Ne vem ?e se lohk dela reklama na forumu Jst vozim v Grosuplje - nasproti motela (hotela) nad avtocesto -> avtooptika Citiraj
uklopko Napisano 18. marec, 2012 Prijavi Napisano 18. marec, 2012 jaz sem peljal svoje mazde k optiki gregorc proti kamniku in vselej mi je dobro naredil,prav tako ?e kak?nemu s tega foruma Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Symon Napisano 18. marec, 2012 Prijavi Napisano 18. marec, 2012 Jaz sem zelo zadovoljen z Gregorcem v Meng?u. Pa letos ima novo ma?inerijo. Neko high tec. Citiraj
Grega_ Napisano 18. marec, 2012 Prijavi Napisano 18. marec, 2012 Tudi jest glasujem za Gregorca...no to da ma novo ma?ino ?e bolje...ampak fora je da se res posvetijo avtu...ne nekaj na hitro. Citiraj
Aws3nicK Napisano 18. marec, 2012 Prijavi Napisano 18. marec, 2012 Jaz sem bil pri ?panu na Brezovci, moram tudi pohvalit. Sicer so veliki, ampak se avtu posvetijo in zadevo res naredijo kot je treba. Pa ?e ma?ine skoz menjajo, da maoj zadnjo robo vedno... Citiraj
Z M A J Napisano 19. marec, 2012 Prijavi Napisano 19. marec, 2012 Gregorc je dober, bil sem ?e trikrat pri njih! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
dejanot Napisano 19. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 19. marec, 2012 Cao Potem bom vrjeto obiskal Gregorca, s Spanom sem tudi jaz imel dobre izkusne ne glih z optiko sem pa ravnal tam platisce in so lepo naredili in zravnali. LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
jstdoma Napisano 19. marec, 2012 Prijavi Napisano 19. marec, 2012 Gregorc je dober, bil sem ?e trikrat pri njih! A z istim avtom? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.