ajvang Napisano 19. marec, 2012 Prijavi Napisano 19. marec, 2012 pozdravljeni zanimam se za nakup mazde mx5 letnik 2005 cena 5990 in je na avtonetu ali jo kdo mogo?e pozna hvala za odgovore in lp Citiraj
LabiGT Napisano 19. marec, 2012 Prijavi Napisano 19. marec, 2012 recimo, da nima originalnega volana in splon ni airbaga...pomeni, da je lahko bla zaletena? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
illy-ya Napisano 22. april, 2012 Prijavi Napisano 22. april, 2012 Pozdravljeni, tudi jaz sem zanimam za nakup MX-5 in sem videl tale oglas omenjen zgoraj. ?e se prav spomnim je avto bil zaleten spredaj desno v "grabn", zato neoriginalen volan brez airbaga. Tudi spredaj na eni sliki zgleda havba neenakomerno stran od blatnika, pa zadaj na odbija?u ima parkirne senzorje ? Vidim tudi, da je ponudba neklimatiziranih veliko bolj?a od tistih s klimo. Je mo?no klimo vgraditi naknadno - se morda kdo s foruma na to spozna ? Citiraj
uklopko Napisano 23. april, 2012 Prijavi Napisano 23. april, 2012 neumesno! Kaj ?e ti klima ko pa kupi? kabrioleta Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
g.Wankel Napisano 23. april, 2012 Prijavi Napisano 23. april, 2012 Pol pa ?e nisi stal polet v koloni v cabriu Citiraj
uklopko Napisano 23. april, 2012 Prijavi Napisano 23. april, 2012 Pol pa ?e nisi stal polet v koloni v cabriu pa da me u faco zakur Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Symon Napisano 23. april, 2012 Prijavi Napisano 23. april, 2012 To mi je bilo vedno sme?no ja, zakaj imajo vozniki kabrioletov kapce ampak od kar sem imel 100NX targa mi je jasno. Sonce in veter. Zato se spla?a imeti v avtu imeti tudi son?no kremo. Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 23. april, 2012 Prijavi Napisano 23. april, 2012 Tale se ?e cca 1 let prodaja pa ni n? Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Metachlone Napisano 23. april, 2012 Prijavi Napisano 23. april, 2012 klima ?ist prou pride sploh ?e ma? cabrio za vsak dan - ob teh de?evnih dneh vsaj ven vidi?, no pa tudi poleti v koloni zelo prav pride mal mrzlega vetri?a Citiraj
illy-ya Napisano 23. april, 2012 Prijavi Napisano 23. april, 2012 Tale se ?e cca 1 let prodaja pa ni n? Sej, vpra?anje je zakaj oz. kaj ne ?tima z njo. Kaj pa glede naknadne vgranje klime, je kdo delu ? Pri komu se da to narest ? Citiraj
jernic Napisano 24. april, 2012 Prijavi Napisano 24. april, 2012 Sej, vpra?anje je zakaj oz. kaj ne ?tima z njo. Kaj pa glede naknadne vgranje klime, je kdo delu ? Pri komu se da to narest ? Na servisu prav gotovo... vsaj v mojo mexi so jo vgradili brez problema. Ampak to je bilo pred 10 leti.. Citiraj Ex......... M6 136 diesel , l.02 Present.. M6 2.0 benz + gas no more , l.08 Forever.. MX5 1.6 , l.99
stepski volk Napisano 24. april, 2012 Prijavi Napisano 24. april, 2012 Pol pa ?e nisi stal polet v koloni v cabriu Jaz sem,na Hrva?kem 4 ure. Pa je bilo ?ist fletno meseca Avgusta, 13 ura sonce na?iga da bolj ne more. ?ez sede? da? brisa?o in poleg sebe stisne? napeto prepoteno stegno svoje drage...kaj lep?ega Aja pa ?e pobrit sem bil skoraj na nulo brez ?epice...ko sem pri?el zve?er domov so se v temi videle samo ?e bele zobe Nekateri sonce in visoke temperature naravnost obo?ujemo... Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.