qwerty Napisano 19. marec, 2012 Prijavi Napisano 19. marec, 2012 Evo prva izbira je tale... 79? + darilo 4GB klju?ek pri bigbangu...http://www.pioneer.eu/eur/products/25/121/...20UB/index.html Druga izbira pa tale... 52? pri Petrolu za 60 pik...http://www.pioneer.eu/eur/products/25/121/...00UB/index.html Zanima me katerega vzet... ?e sta enaka po karakteristikah in imata oba lo?en kanal za SUB da lahko ga posebej ?tela? kako in kaj potem bi vzel onega brez CD ker tak ne poslu?am CD-jev... Ideje? Citiraj If in doubt, flat out...
Deeyan Napisano 19. marec, 2012 Prijavi Napisano 19. marec, 2012 ?e bi js zdele kupoval bi ?e enkrat Alpine-a vzel Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
qwerty Napisano 19. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 19. marec, 2012 ?e bi js zdele kupoval bi ?e enkrat Alpine-a vzel Mene pa mal ?? jebejo in nimam 100?+ Citiraj If in doubt, flat out...
Grega_ Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 JVC je zakon....je bil tudi na tekmovanjih zelo zelo priljubljen takrat...in pa seveda Alpine vi?ji razred. Citiraj
Deeyan Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 Qwerty, 90? sm dal za model CDE-100EUB, Kokolada men dela odli?no Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 Ti ima? po moje en fejk. :ne vem: :ne vem: ? Druga? pa sem jaz VEDNO prisegal na o Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
canyon Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 est sm biu pa iz alpinom ful zadovoljen pa ?e dons mi je ful ?ou k sm ga prodov http://www.mimovrste.com/artikel/130007562...lpine-ida-x311r Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
LabiGT Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 glih takega pljuva kokolada se mi zdi? qwerty na tvojem mestu bi kupu unga za 52 eur...huda cena pa itak so vsi isti Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
Z M A J Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 Ja, se strinjam 52 ? je sme?no nizka cena in ?ist solidna zadeva kokr se jaz zastopim na avtoradie! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Deeyan Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 @kokolada js nism mel nikol problemov z izbiranjem komadov, ker sm mel vedn na "shuffle mode" druga? pa BP bere tut klju?ke z 8GB pomnilnika Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 Zame je Alpine zakon in ?e bi ga lahko, bi ga takoj montiral v 6-ko.Drugo so bolj ko ne igra?ke. Citiraj
Deeyan Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 js isto, lohk bi ga montiru v 3-jko, ampak zgubim display, ki ka?e temperaturo, stopnjo ventilacije... + ostale pizdarije, tak da raj?i ne Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
qwerty Napisano 20. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 20. marec, 2012 Danes klical petrole in nasel zadnjega v vojniku in sel ponj... noro zadovoljen... zelo hitro bere 16hb na polno zapolnjen kljucek, zvok je zelo cist,... super zadovoljen... Citiraj If in doubt, flat out...
YavarYe X6V6 Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 ?e bi radi kvaliteten zvok, pol pozabte razne MP3 varijante. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Boss Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 Je bistvena razlika ali avtoradio poslu?a? med vo?njo ali ko stoji? in impresionira? bejbe z butabuta musko, ki posku?a strgat tablico iz okvir?ka. ?e govorimo med vo?njo pol kvaliteta ni glih faktor saj ne vozimo rollsov, bentlyev, maybachov in podobnih zvo?no izoliranih perfekcij, ?e pa ocenjujemo kvaliteto pri ugasnjenem motorju pa tud ni problemov ne z meniji ne z izbiro komadov. Je pa res, da moje znanje in vedenje o MP3 avto radijih sega v daljno leto 1998, ko so tile izdelki ?ele dobro prihajali na trg in je bil zame Pionir?ek z zaslon?kom in animacijami vi?ek tehnike - da ne re?em, da sem se odkartal zanjga preko 120.000 takratnih tolarjev... ?e danes pomislim bi si samo rekel kaka budala sem bil. Citiraj
canyon Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 Danes klical petrole in nasel zadnjega v vojniku in sel ponj... noro zadovoljen... zelo hitro bere 16hb na polno zapolnjen kljucek, zvok je zelo cist,... super zadovoljen... Bravo za nakup naj ti dobro slu?i ja sej, med vo?njo ?eprav ta alpine je tok zani? da tud na miru rabi? 10 minut da najde? kak?en komad. est nisem meu nikol problemov meu sm 4Gb klju? na ful nafilan use mi je predvajal tko kot more komade sem pa tud hitr najdu ker sem meu use po mapah razver??en in ni blo res nikol problema ... Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Deeyan Napisano 21. marec, 2012 Prijavi Napisano 21. marec, 2012 @kokolada tale moj Alpine ne dela takih problemov, pa tut nekompliciran meni ma http://www.udc-caraudio.com/article/index/256 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
qwerty Napisano 21. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 21. marec, 2012 no jaz mam v enem folderju pol, v drugem pa pol po veliko folderjih. situacija je taka da niti prvega folderja celega ne prebere, drugih sploh ne. skratka driska in ne bom nikol ve? kupu alpine. Jz mam 47 mapic pa preko 9GB glasbe na 16GB klju?ku... Ostalo je nafilan do 14GB s podatki... Bere ko raketa tt moj pioneer Citiraj If in doubt, flat out...
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.