Skoči na vsebino

Kateri avtoradio?

Ustvari kratki URL

Priporočeno sporočilo

Napisano

Evo prva izbira je tale... 79? + darilo 4GB klju?ek pri bigbangu...

http://www.pioneer.eu/eur/products/25/121/...20UB/index.html

Druga izbira pa tale... 52? pri Petrolu za 60 pik...

http://www.pioneer.eu/eur/products/25/121/...00UB/index.html

Zanima me katerega vzet... ?e sta enaka po karakteristikah in imata oba lo?en kanal za SUB da lahko ga posebej ?tela? kako in kaj potem bi vzel onega brez CD ker tak ne poslu?am CD-jev...

Ideje?

If in doubt, flat out... 

Napisano

?e bi js zdele kupoval bi ?e enkrat Alpine-a vzel :jupiii:

Mene pa mal ?? jebejo in nimam 100?+ :(:(

If in doubt, flat out... 

Napisano

Ti ima? po moje en fejk. :ne vem: :ne vem: ?

Druga? pa sem jaz VEDNO prisegal na o

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

est sm biu pa iz alpinom ful zadovoljen pa ?e dons mi je ful ?ou k sm ga prodov :(

http://www.mimovrste.com/artikel/130007562...lpine-ida-x311r

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

glih takega pljuva kokolada se mi zdi?

qwerty na tvojem mestu bi kupu unga za 52 eur...huda cena pa itak so vsi isti

It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see

Napisano

Ja, se strinjam 52 ? je sme?no nizka cena in ?ist solidna zadeva kokr se jaz zastopim na avtoradie! :jupiii::P

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Napisano

@kokolada

js nism mel nikol problemov z izbiranjem komadov, ker sm mel vedn na "shuffle mode" :bravo:

druga? pa BP bere tut klju?ke z 8GB pomnilnika :)

Napisano

Zame je Alpine zakon in ?e bi ga lahko, bi ga takoj montiral v 6-ko.Drugo so bolj ko ne igra?ke. :P

Napisano

js isto, lohk bi ga montiru v 3-jko, ampak zgubim display, ki ka?e temperaturo, stopnjo ventilacije... + ostale pizdarije, tak da raj?i ne :)

Napisano

Danes klical petrole in nasel zadnjega v vojniku in sel ponj... noro zadovoljen... zelo hitro bere 16hb na polno zapolnjen kljucek, zvok je zelo cist,... super zadovoljen...

If in doubt, flat out... 

Napisano

?e bi radi kvaliteten zvok, pol pozabte razne MP3 varijante.

Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS.

"Life is too short, to drive slow-shitty cars."

Napisano

Je bistvena razlika ali avtoradio poslu?a? med vo?njo ali ko stoji? in impresionira? bejbe z butabuta musko, ki posku?a strgat tablico iz okvir?ka.

?e govorimo med vo?njo pol kvaliteta ni glih faktor saj ne vozimo rollsov, bentlyev, maybachov in podobnih zvo?no izoliranih perfekcij, ?e pa ocenjujemo kvaliteto pri ugasnjenem motorju pa tud ni problemov ne z meniji ne z izbiro komadov.

Je pa res, da moje znanje in vedenje o MP3 avto radijih sega v daljno leto 1998, ko so tile izdelki ?ele dobro prihajali na trg in je bil zame Pionir?ek z zaslon?kom in animacijami vi?ek tehnike - da ne re?em, da sem se odkartal zanjga preko 120.000 takratnih tolarjev... ?e danes pomislim bi si samo rekel kaka budala sem bil.

33112_1.png

Napisano

Danes klical petrole in nasel zadnjega v vojniku in sel ponj... noro zadovoljen... zelo hitro bere 16hb na polno zapolnjen kljucek, zvok je zelo cist,... super zadovoljen...

Bravo za nakup :bravo::bravo: naj ti dobro slu?i B)

ja sej, med vo?njo

?eprav ta alpine je tok zani? da tud na miru rabi? 10 minut da najde? kak?en komad.

est nisem meu nikol problemov meu sm 4Gb klju? na ful nafilan use mi je predvajal tko kot more komade sem pa tud hitr najdu ker sem meu use po mapah razver??en in ni blo res nikol problema ...

Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !!

?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli ;)

Napisano

no jaz mam v enem folderju pol, v drugem pa pol po veliko folderjih. situacija je taka da niti prvega folderja celega ne prebere, drugih sploh ne.

skratka driska in ne bom nikol ve? kupu alpine.

Jz mam 47 mapic pa preko 9GB glasbe na 16GB klju?ku... Ostalo je nafilan do 14GB s podatki... Bere ko raketa tt moj pioneer :D

If in doubt, flat out... 

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.