D.J. Napisano 25. junij, 2005 Prijavi Napisano 25. junij, 2005 Lep pozdrav! Kupujem avto in mi je u? padel tudi na tole mazdico, predvsem zarad v6 motorja Ali mi lahko kaj ve? poveste o avtu? Na kaj moram paziti, kak?no je vzdr?evanje, poraba, kako ceno lahko pri?akujem, itd. Skratka vse, kar moram vedet o avtu, ki ga kupujem Sem ga gledal pa predvsem kot alternativo hondi crx ´91... In ?e en oglas, morda pozna kdo tale avto? Kak?na se vam zdi cena?http://www.avto.net/2004/osebna/oglas.asp?id=390875 Najlep?a hvala Citiraj Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vo?njo - www.radardetektor.si
komar Napisano 25. junij, 2005 Prijavi Napisano 25. junij, 2005 V?e?en avtek, za kaj ve? je pri oglasu premalo podatkov! :ne vem: Citiraj Papa, Tomi
D.J. Napisano 25. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 25. junij, 2005 Pa ?e ena, tale je ?e mal cenej?a http://www.avtooglasnik.com/cat_osebna/detail.php?id=10328 Citiraj Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vo?njo - www.radardetektor.si
komar Napisano 26. junij, 2005 Prijavi Napisano 26. junij, 2005 Khmmm - meni se zdi, da gre tukaj za en in isti avtek - izgleda zelo lepo ... in za moja merila - poceni! Tudi km ni preve? - za Mazdo.... No, ?e bi kupoval tak avtek, bi ga definitivno pogledal in, ?e slike preve? ne skrivajo, tudi kupil. ?koda, da nima klime... Citiraj Papa, Tomi
KAALman Napisano 26. junij, 2005 Prijavi Napisano 26. junij, 2005 Predlagam, da gre? avto pogledat ( na obeh oglasih gre za en in isti avto, vendar je oglas iz oglasnika od na?ega uporabnika mimixtz) probaj ga kontaktirat preko privatnih sporo?il, ?e ?e kaj zahaja na na? forum, namre? njegov je avto bil. cena je v okviru trenutnih cen, mogo?e malo previsoka, odvisno od ohranjenosti avta porab lahko pri?akuje? od 8 pa do 11-12 litrov cene rezervnih delov so ?isto take kot za ve?ino drugih japonskih vozil, mogo?e so kateri deli malo dra?ji, ker gre pri tem vozilu za mazdino "X" serijo vozil cene za odbija?e, alternator, razdelilec v?iga, ipd... pa NO?E? vedeti ker bo? raje vse rabljeno probal najti druga?e pa tako pribli?no sklopka LUK okrog 50 jurjev komplet tesnila pokrova ventilov okrog 10 jurjev eno, rabi? pa dve) komplet zobati jermen, obra?alni koluti in napenjalec okrog 40 jurjev posebej pregledat je treba motorni prostor, prostor za sve?ke ( ?e je olje not, bo? moral menjat tesnila pokrova ventilov) pazljiv biti pri podvozju, stabilizatorske pal?ke so drage je pa avto v takih letih, da je treba marsikatero stvar zamenjat, ?e ni bil redno in sproti servisiran... druga?e pa, ko ga enkrat ma?, V6 odtehta skoraj vse za kaj ve?, pa ?e vpra?aj, saj nas na forumu ima kar ene 5 tak?en avto... Citiraj LP KAALman
D.J. Napisano 27. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 27. junij, 2005 Hvala za ob?iren odgovor Kolk pa stanejo redni servisi in kje v LJ je kak dober serviser (pa da je res dober, ker svojega avta ne mislim peljat k kakemu fu?arju )? Je pa tale avto mal dale? za samo pogledat, tako da se bom prvo pozanimal po telefonu in bom ?e kontaktiral njegovega biv?ega lastnika Torej ni zahteven za ?tudenta? Namre? prihodki bodo vseeno malo omejeni, bi se pa vseeno rad peljal, ne le "peljal" (kot npr. v kakem cliotu ). Hvala za odgovore Citiraj Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vo?njo - www.radardetektor.si
KAALman Napisano 27. junij, 2005 Prijavi Napisano 27. junij, 2005 baje je v LJ GAMMA center kao med bolj?imi, o tem je ?e tekla debata v eni drugi temi, malo pobrskaj avto ni zahteven, ?e je bil redno in kvalitetno vzdr?evan, ?e te ne moti poraba ?e pa se kaj zalomi, pa je odvisno od tega, kak?en finan?ni zalogaj si lahko privo??i?... tega ne gre posplo?evat.... ker je od avta do avta razli?no Citiraj LP KAALman
D.J. Napisano 27. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 27. junij, 2005 Kok pa kej ko?tajo servisi? Pa tale gamma je uradni, tko da zna bit neupravi?eno dra?ji Mah, porabo bom pre?ivu, ?e bo V6 dal res tako zadovoljstvo Citiraj Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vo?njo - www.radardetektor.si
David Napisano 27. junij, 2005 Prijavi Napisano 27. junij, 2005 Kok pa kej ko?tajo servisi? Pa tale gamma je uradni, tko da zna bit neupravi?eno dra?ji Mah, porabo bom pre?ivu, ?e bo V6 dal res tako zadovoljstvo Glej z nakupom V6 ma?ine ne more? falit....ti motorji so dooosti bolj uzdr?ljivi kot kaki bolj ?voh.....mislim da da ti je dosti ob?irno povedal KAAlman na kaj bodi pozoren....in ?e kupi? stroj....SRE?NO VO?NJO!!!! LP daVid Citiraj Feel free....
D.J. Napisano 28. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 28. junij, 2005 A je kdo bliz LJ za testno vo?njo? ?e bi se dalo zment za kako pija?ko, da sem zapeljan en krog, tko da vidm avto preden ga grem dejansko kupovat Citiraj Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vo?njo - www.radardetektor.si
D.J. Napisano 28. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 28. junij, 2005 O sumlivci eni Bemti, posku?am dobit mimija na gsm, pa ga ne dobim.. Tale sedanji prodajalc je mal sumljiv Citiraj Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vo?njo - www.radardetektor.si
KAALman Napisano 28. junij, 2005 Prijavi Napisano 28. junij, 2005 vidi?, zato sem te pa opozoril, ker mimi je nedolgo nazaj tale avto prodajal sicer je on neke stvari porihtal, ampak, kaj to?no pa ne vem... Citiraj LP KAALman
D.J. Napisano 28. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 28. junij, 2005 Sej, ta je rekel, da ga ma 3 mesece, pol je pa kr utihnu, k sem mu reku, da ga je drug prodajalc prodaju na avtooglasniku 1 mesec nazaj. Grrr ?e ena rde?a iz KR se prodaja, sam je mel neki cajta nazaj ?e nedosegljivo, tko da moram ?e enkrat poklicat... Citiraj Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vo?njo - www.radardetektor.si
ToniX Napisano 28. junij, 2005 Prijavi Napisano 28. junij, 2005 Sej, ta je rekel, da ga ma 3 mesece, pol je pa kr utihnu, k sem mu reku, da ga je drug prodajalc prodaju na avtooglasniku 1 mesec nazaj. Grrr ?e ena rde?a iz KR se prodaja, sam je mel neki cajta nazaj ?e nedosegljivo, tko da moram ?e enkrat poklicat... kaj pa tole: - KLIK - :ne vem: sli?i se obetavno, je pa oglas ?e kar nekaj ?asa na forumu.... Citiraj
D.J. Napisano 28. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 28. junij, 2005 Uf, bom poklical Sam tole je ?e prov sumljivo nizka cena Citiraj Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vo?njo - www.radardetektor.si
D.J. Napisano 28. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 28. junij, 2005 Noben se ne oglasi Citiraj Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vo?njo - www.radardetektor.si
ToniX Napisano 28. junij, 2005 Prijavi Napisano 28. junij, 2005 mogo?e mazda-mx3 ve kaj o tem avtu? Citiraj
D.J. Napisano 28. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 28. junij, 2005 Jao, kva sem blesav Kli?em 2i? modela k ga zdej prodaja in mu govorim o sumlivcu k ga prodaja na avto.net (torej on!), ker sem zame?al cifre, jaoooo Mnja, mogo?e bom ?u avto vseen pogledat Unga iz klele bom pa ?e klicu jutr, ?e se bo oglasu... Citiraj Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vo?njo - www.radardetektor.si
mazda-mx3 Napisano 28. junij, 2005 Prijavi Napisano 28. junij, 2005 ja, tale je ze prodana v celje baje in to za 520k SIT Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
D.J. Napisano 28. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 28. junij, 2005 Se ?e kaka prodaja? Bemti, kje sem bil en mesec nazaj Citiraj Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vo?njo - www.radardetektor.si
mazda-mx3 Napisano 29. junij, 2005 Prijavi Napisano 29. junij, 2005 Se ?e kaka prodaja? Bemti, kje sem bil en mesec nazaj ja res skoda...ker je bla cena pol ze ful nizka...jaz zadnje spremembe cene navzdol sploh vpisal nisem...sem pozabil...pol pa jo je nekdo kupil za ta denar... Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
D.J. Napisano 29. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 29. junij, 2005 Zdej lahko sam ?e No, gremo iskat naprej... Citiraj Izognite se nerazumnim kaznim za prehitro vo?njo - www.radardetektor.si
Grega_ Napisano 29. junij, 2005 Prijavi Napisano 29. junij, 2005 evo ena mx3, za male pare http://cgi.ebay.de/ws/eBayISAPI.dll?ViewIt...4557934511&rd=1 ...sam so v tujini kar cenej? teli avti, ?eprav dvomim da bi se jo dalo pripeljati v SLO, po moje da ?e nima EURO2, sm pa vidu da se prodaja 323C l.96 za borih 850 Eurov, pa ?e fajn zgleda, mislmmmm pri nas so pa ve? ali manj okol 3.000EUR :ne vem: Citiraj
mazda-mx3 Napisano 29. junij, 2005 Prijavi Napisano 29. junij, 2005 www.autoscout.de Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
KAALman Napisano 29. junij, 2005 Prijavi Napisano 29. junij, 2005 Mx-3 ima EURO2 komaj po letu 1996, pa ?e to ne ?isto vsi modeli, ker je nekje sredi leta bila sprememba... druga?e pa niso dosti kaj bolj ugodni tam gor, edino ve?ja izbira je, tam gori majo dobri avti tudi svojo ceno Citiraj LP KAALman
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.