mazda_mx Napisano 20. marec, 2012 Prijavi Napisano 20. marec, 2012 Zime je konec, cas je da se avti malo razmigajo. Se posebej tisti, ki so se preko zime kaj predelovali. Kateri dan bi vam ustrezal za spomladanski dyno day? Citiraj
LabiGT Napisano 21. marec, 2012 Prijavi Napisano 21. marec, 2012 offtopic, kok stane ce bi dal turbo v mx5 (1.6 motor 81kW) in a mas slucajno kake grafe prej/potem? Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
mazda_mx Napisano 21. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 21. marec, 2012 Zdravo, racunaj na 2.5 do 3K eur za vse skupaj. Motor pa je itak ze narejen za turbo, saj izvira iz 323 GTX :-) 1.6 vs 1.8 turbo na 0.7 bar. Moc se skoraj podvoji. (dodaj 25-30KM za moc na gredi, tu je merjeno na kolesih) Motor povsem serijski. Prej in potem za 1.8 motor Citiraj
jures Napisano 21. marec, 2012 Prijavi Napisano 21. marec, 2012 to je 1.6turbo vs 1.8 turbo a ne? Ker labijeva trenutna krivulja te?ko dose?e 110KM Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Grega_ Napisano 21. marec, 2012 Prijavi Napisano 21. marec, 2012 Hmmm....jest bi moral pomeriti, po vgradnji kolektorjev....ko bo kak?en datum sporo?i, + cena kak?na bo. Citiraj
jures Napisano 26. marec, 2012 Prijavi Napisano 26. marec, 2012 me zanima, ?e bom seveda doma - bi probal tovarni?ko CD129 in potem ?e powerbox. Zanimajo me cifre (?e bo box ?e pri meni) Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Deeyan Napisano 26. marec, 2012 Prijavi Napisano 26. marec, 2012 mogo?e bom tut js ?ou preverit tovarno?ko CD110 Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazda_mx Napisano 26. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 26. marec, 2012 Se bo dalo preskusit, ni problema :-) Citiraj
jxl Napisano 27. marec, 2012 Prijavi Napisano 27. marec, 2012 Mi lahko prosim nekdo razlo?i kaj je ta "BOX"? Citiraj
jures Napisano 27. marec, 2012 Prijavi Napisano 27. marec, 2012 Mi lahko prosim nekdo razlo?i kaj je ta "BOX"? ta box je + 25 konjev ampak ti si bencinar - forget it Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jxl Napisano 27. marec, 2012 Prijavi Napisano 27. marec, 2012 ta box je + 25 konjev ampak ti si bencinar - forget it Hehe Mkay forgotten Citiraj
Deeyan Napisano 27. marec, 2012 Prijavi Napisano 27. marec, 2012 kolk pa stane zadeva (sicer bom ostal na 100% stock, ampak me vseen zanima ) Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazda_mx Napisano 7. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 7. april, 2012 Bo 19. 20. in 21.4 pri Avtoelektroniki. V soboto samo za avte z "normalnimi" izpuhi, da ne bodo preglasni izpuhi motili sose??ine. Cena meritve 25 eur po avtu. Te dni bo tudi akcija chipanja za Mazdine avtomobile. Se pravi dizle. Vec o ponudbi pa kasneje. Citiraj
jures Napisano 7. april, 2012 Prijavi Napisano 7. april, 2012 Ne morem - postavljanje prikolice.... izjemoma se potrudim za 19.4 ?e pridem iz tujine ?e 18 in ne 19.....ker me res firbca meritev....... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazda_mx Napisano 7. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 7. april, 2012 Brez skrbi, ce je visja sila se ze naredi kaksno izjemo za kaksen drug dan. Valji ne bodo sli nikamor :-) Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 10. april, 2012 Prijavi Napisano 10. april, 2012 Brez skrbi, ce je visja sila se ze naredi kaksno izjemo za kaksen drug dan. Valji ne bodo sli nikamor :-) Da jih nebo slu?ajno kak dizel z preve? navora ven pometal Citiraj
mazda_mx Napisano 12. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 12. april, 2012 Popravek glede cene. Meritev bo stala 35 eur. Se opravicujem za napacno informacijo. Citiraj
jures Napisano 18. april, 2012 Prijavi Napisano 18. april, 2012 Fak ne bo ?lo... Sem v Budimpe?ti, jutri v Prago, v petek domov zahaklat prikolico in v kemp postavljat, v torek v romunijo.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
mazda_mx Napisano 18. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 18. april, 2012 Pa prides kdaj drugic. Samo sporoci kdaj bi prisel. Citiraj
mazda_mx Napisano 20. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 20. april, 2012 Tale Touareg je bil eden bolj zanimivih avtov danes. Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.