Banditk Napisano 21. marec, 2012 Prijavi Napisano 21. marec, 2012 Zanima me, ali ima kdo xenon kit v svoji mazdi, da nima original? Govorim o novi mazdi 6, od letnika 2008 naprej. Citiraj
jures Napisano 21. marec, 2012 Prijavi Napisano 21. marec, 2012 Zanima me, ali ima kdo xenon kit v svoji mazdi, da nima original? Govorim o novi mazdi 6, od letnika 2008 naprej. ene pol forma, ki je obiskal Gorenjsko je pa res da lu?i svetijo v tla...jaz sem jih dvignil na max dovoljeno mejo, in sedaj se vidi. Na zidu kar celih 5cm razlike! Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Banditk Napisano 22. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 22. marec, 2012 Zanima me zato, ker nekateri pravijo da lahko zjebe? ra?unalnik, kao da ne dela, pa me zanima to kako je res s tem, da izvem iz prve roke. Citiraj
jures Napisano 22. marec, 2012 Prijavi Napisano 22. marec, 2012 Zanima me zato, ker nekateri pravijo da lahko zjebe? ra?unalnik, kao da ne dela, pa me zanima to kako je res s tem, da izvem iz prve roke. ZJEBE? LAHKO SAM SEBE, KER TE ?TROM BALASTA LOH UBIJE, Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
YavarYe X6V6 Napisano 23. marec, 2012 Prijavi Napisano 23. marec, 2012 Zanima me zato, ker nekateri pravijo da lahko zjebe? ra?unalnik, kao da ne dela, pa me zanima to kako je res s tem, da izvem iz prve roke. Bu?e vsaj pri mazdi. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
uklopko Napisano 23. marec, 2012 Prijavi Napisano 23. marec, 2012 Bu?e vsaj pri mazdi. na krompir si pozabil Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.