schurda Napisano 22. marec, 2012 Prijavi Napisano 22. marec, 2012 V?eraj sem odel svojo Mazdico v letno obuvalo in mi pri vulkanizerju re?ejo, da imam kar 2 Alu plati??i zviti in da jih moram jeseni dat v Kamnik (ne vem h komu) na ravnanje. Ne vem zakaj so mi jih sploh potem dali gor (pa sej to zdej ni va?no). Zanima me, kje in kako bi se dalo za to ravnanje plati?? zmenit in ?e je pametno, da ?akam do jeseni, glede na to da bom do takrat naklepal 20 kkm. Ali ja kak?en problem za le?aje? Mere ne vem kak?ne so, so pa original od Mazde, gor so pa gume 205/55/16. Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
Deeyan Napisano 22. marec, 2012 Prijavi Napisano 22. marec, 2012 upam, da so ti tisti dve vsej uzadi dal? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
LabiGT Napisano 22. marec, 2012 Prijavi Napisano 22. marec, 2012 1. http://www.kuret.com/domov.html2. http://www.acstipic-sp.si/ jaz bom tud sel, ravnat pa barvat cena za popravilo zvitih je okol 20-30/kom, barvanje pa 50-60/kom Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
jures Napisano 22. marec, 2012 Prijavi Napisano 22. marec, 2012 tud na? an?e ma kleparijo in ?triharijo zdej Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Z M A J Napisano 22. marec, 2012 Prijavi Napisano 22. marec, 2012 Kuret je bil mi?ljen iz Kamnika! Je pa sicer tudi Jerman (poznani motoristi) iz Depale vasi ful dober majstr! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Ploki Napisano 22. marec, 2012 Prijavi Napisano 22. marec, 2012 Zvite ma? pa ti jih ne trese? Citiraj
Deeyan Napisano 22. marec, 2012 Prijavi Napisano 22. marec, 2012 ?e so rahlo zvite, pa ?e so fajn centrirane pol ne trese Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
schurda Napisano 22. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 22. marec, 2012 Meni zaenkrat ne trese. Sta pa obe levi. Ali lahko pride do po?kodbe le?ajev? Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
LabiGT Napisano 22. marec, 2012 Prijavi Napisano 22. marec, 2012 lihkar govoru z anzetom pa pravi, da vse zrihta...tko da pozabte kurete in podobne, anze je taprav naslov 031367275 Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
schurda Napisano 22. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 22. marec, 2012 lihkar govoru z anzetom pa pravi, da vse zrihta...tko da pozabte kurete in podobne, anze je taprav naslov031367275 Kje pa je? Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
Z M A J Napisano 22. marec, 2012 Prijavi Napisano 22. marec, 2012 Bli?ina Brezovce pri LJ! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
nisde Napisano 27. marec, 2012 Prijavi Napisano 27. marec, 2012 Ve? al mn jih usi pol peljejo Jermanu iz Depale vasi ravnt, vseen ?e gre? direktiva k njemu Usaj ta iz Kamnka vem da jih k njemu voz. Sm tud sam dau eno 17" k njemu poravnt in je blo u nulo, pa niti ?trihat ni blo treba Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.