RoKo Napisano 22. marec, 2012 Prijavi Napisano 22. marec, 2012 A je ?e kdo probal kaj takega, baje je v DE zelo inn.... :ne vem: http://www.carwrap.de/ Citiraj
Symon Napisano 22. marec, 2012 Prijavi Napisano 22. marec, 2012 Tega foliranja je v Slo ?e kar dosti in kar nekaj firm se ukvarja s tem. Ni poceni ampak, ?e da? v folijo nov avto (magar prozorno) bo bistveno manj spraskan ali od kamen?kov ?ez nekaj let. Citiraj
qwerty Napisano 22. marec, 2012 Prijavi Napisano 22. marec, 2012 ti lahk zrihtam kontakt ?e te zanima Citiraj If in doubt, flat out...
batko Napisano 22. marec, 2012 Prijavi Napisano 22. marec, 2012 Temu foljiranju se druga?e re?e wrapping. Moj kolega se v popoldanskem ?asu ukvarja s tem, mislim da pride cel avto za polepit okrog 1200 eur. Sem gledal zadnji? ko so delali Hondo prelude v ?rno mat folijo. Avto je bil full lep za ga videt, se pa pozna vsaka malenkost na njem. Mislim da je to bolj namenjeno za kak?en tuning show, kot za vsakdanjo uporabo. Je pa bolj uporabno za notranje dele, na primer imitacija lauminija, carbona... Citiraj www.gistel.si
Symon Napisano 23. marec, 2012 Prijavi Napisano 23. marec, 2012 Hja za styling ali pa ?e da? v prozorno folijo. V USA je baje to ?e tako popularno, da nekatere firme kar nove avtomatsko polimajo (za dopla?ilo verjetno seveda). Citiraj
batko Napisano 23. marec, 2012 Prijavi Napisano 23. marec, 2012 Hja za styling ali pa ?e da? v prozorno folijo. V USA je baje to ?e tako popularno, da nekatere firme kar nove avtomatsko polimajo (za dopla?ilo verjetno seveda). za to pa nisem ?e nikoli sli?al... Citiraj www.gistel.si
RoKo Napisano 23. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 23. marec, 2012 Tega foliranja je v Slo ?e kar dosti in kar nekaj firm se ukvarja s tem. Ni poceni ampak, ?e da? v folijo nov avto (magar prozorno) bo bistveno manj spraskan ali od kamen?kov ?ez nekaj let. Hja, mene pa zanima,kaj pa ?e se naveli?a? folije, a samo dol povle?e?, pa ima? nazaj staro original ali ti uni?i original lak? :ne vem: Kolko ?asa pa sploh zdr?i ta folija na avtu? Antracit barva je pa huuuuuuda.... Citiraj
Symon Napisano 23. marec, 2012 Prijavi Napisano 23. marec, 2012 Baje ni te?av, verjetno ti uni odlimajo folijo. Sam bi dal ali v prozorno (za??ita) ali pa kako drugo barvo, da sosedi mislijo, da si zamenjal. Citiraj
theBill Napisano 23. marec, 2012 Prijavi Napisano 23. marec, 2012 Kolk more bit zanimivo, ko ti en s klju?em potegne po avtu in ti razpara tole folijo kot alufolijo. Na brzino naredi biznis - polovico avta ti morajo ?e enkrat oblepit, cca. 600 ?. Citiraj Va?n je da piha - na morju al pa na motorju.
Symon Napisano 23. marec, 2012 Prijavi Napisano 23. marec, 2012 Sploh ne ker je zelo elasti?na, sem ?e videl teste ko jo nekdo dr?i, drug pa posku?a s klju?em potegniti in raztrgati pa se samo raztegne. Ni tak bavbav kot nekateri mislite. Vidim, da je na Mazda forumu to ?e ?isto neznano na drugih forumih je to kar raz?irjeno. Tudi ve?ina klubov ima ?e po kakega sponzorja tudi na tem podro?ju (namig za Guliko?o). Citiraj
iceman22 Napisano 23. marec, 2012 Prijavi Napisano 23. marec, 2012 js sm razmisljal o tem..in ce ne bo kj vmes prslo bom vrjetn dal avto preoblect v drugo barvo...ker sm se ze mal navelical te barve... Citiraj www.trziskisladoled.si
LabiGT Napisano 23. marec, 2012 Prijavi Napisano 23. marec, 2012 js sm razmisljal o tem..in ce ne bo kj vmes prslo bom vrjetn dal avto preoblect v drugo barvo...ker sm se ze mal navelical te barve... kaj govoris no, ziher si lacen, dej pojej kaj...crna je zakon Citiraj It's all fun and games 'til someone loses an eye, then it's just fun you can't see
iceman22 Napisano 23. marec, 2012 Prijavi Napisano 23. marec, 2012 kaj govoris no, ziher si lacen, dej pojej kaj...crna je zakon no lacen sm vec ali manj skoz, ampak resno razmisljam da bi dal bele folije za ene 2,3 let potem pa nazaj na crno.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Aws3nicK Napisano 23. marec, 2012 Prijavi Napisano 23. marec, 2012 Hja, mene pa zanima,kaj pa ?e se naveli?a? folije, a samo dol povle?e?, pa ima? nazaj staro original ali ti uni?i original lak? :ne vem: Kolko ?asa pa sploh zdr?i ta folija na avtu? Antracit barva je pa huuuuuuda.... Tako kot dajo folijo gor (s fenom dobro segrejejo), tako gre dol... Moj brat si je dal na svojem BMW-ju tiste dolgo?asne letvice v notranjosti potni?ke kabine oble?t v "karbon", moram re?t da kar mega zgleda... Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 24. marec, 2012 Prijavi Napisano 24. marec, 2012 A je ?e kdo probal kaj takega, baje je v DE zelo inn.... :ne vem: http://www.carwrap.de/ Sem ?e naredil nekaj takega. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
RoKo Napisano 24. marec, 2012 Avtor Prijavi Napisano 24. marec, 2012 Sem ?e naredil nekaj takega. Aja? A na tvojem avtu? Kako pa zgleda, mislim kako se obnese, pa cena? Citiraj
mazdaman Napisano 28. marec, 2012 Prijavi Napisano 28. marec, 2012 Sem ?e naredil nekaj takega. Kaka je pa cena za folijo, da to sam doma naredim? Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.