Ploki Napisano 2. april, 2012 Prijavi Napisano 2. april, 2012 http://www.shrani.si/f/1F/At/1HxTY46u/pict0420.jpg a so to skirti od 323F? ker za Xedos 6 nism ni? najdu zgledajo pa enako.(Slike courtesy of jures) pa ?e kdo ve kje bi dobu spojler, ker na ebayu sm na?u sam ali celo zadnjo haubo s spojlerjem iz nem?ije al pa neko brezvezno kopijo iz fiberglasa... Citiraj
Deeyan Napisano 2. april, 2012 Prijavi Napisano 2. april, 2012 tole je skor ziher od F-ke Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Ploki Napisano 2. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 2. april, 2012 Ja ne? men se tut zdi. pa zgleda 10x bol k brez. a se komu valja? Angle?i me ho?ejo krepko zarubit za tole Citiraj
jures Napisano 3. april, 2012 Prijavi Napisano 3. april, 2012 cela xedoska za jurja se ponuja - kolega nima ?asa se ubadat s prodajo, ampak ga vozi in je rekel ?e pozna? koga.... avto no?e crknt, no?e ?ret olja... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Ploki Napisano 3. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 3. april, 2012 Ma ja za te drobnarije me ho?ejo tolko zarubit, da me cenej pride ?e kupim celo, dol poberem stvari pa jo prodajam naprej. poceni tole za jurja, avto je blazno fajn za vozit Citiraj
Deeyan Napisano 3. april, 2012 Prijavi Napisano 3. april, 2012 Ploki, js mam ene vi?ka Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
mazdaman Napisano 3. april, 2012 Prijavi Napisano 3. april, 2012 Ploki, js mam ene vi?ka te pa narediti kalupe pa prodajat. Bobiju jih daj pa bo ?e porihtal. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Ploki Napisano 3. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 3. april, 2012 Deeyan: napi?i na ZS kok ?e? za njih, pa ne mudi se mi toliko lahko kamot da? bobiju da kalup naredi sam jaz bi mel original Citiraj
Deeyan Napisano 3. april, 2012 Prijavi Napisano 3. april, 2012 tut te moje niso original Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 4. april, 2012 Prijavi Napisano 4. april, 2012 Js mam tud en komplet prag vi?ka od X6. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
YavarYe X6V6 Napisano 4. april, 2012 Prijavi Napisano 4. april, 2012 a ti ma? original Ja Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Ploki Napisano 5. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 5. april, 2012 sm ti poslal zs napi? mi ceno Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.