mazda6 Napisano 3. april, 2012 Prijavi Napisano 3. april, 2012 A je kdo montiral tole?Kak?na je kvaliteta zvoka? A je potrebno na radiu kaj spajkati (omenja se na strani)? http://www.ebay.de/itm/USB-SD-MP3-Wechsler...#ht_1593wt_1139 Citiraj
jures Napisano 3. april, 2012 Prijavi Napisano 3. april, 2012 A je kdo montiral tole?Kak?na je kvaliteta zvoka? A je potrebno na radiu kaj spajkati (omenja se na strani)? http://www.ebay.de/itm/USB-SD-MP3-Wechsler...#ht_1593wt_1139 fantje no, dajte malo iskanje uporabljat Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
jxl Napisano 3. april, 2012 Prijavi Napisano 3. april, 2012 fantje no, dajte malo iskanje uporabljat Kaj to iskanje in ziher grize ! Citiraj
mazda6 Napisano 4. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 4. april, 2012 fantje no, dajte malo iskanje uporabljat Hja v eni drugi temi se o?itno zadeva "prodaja".Torej je potrebno kak?no spajkanje na avtoradiu, kot pi?e na ebay strani? "Beim Mazda 2 und Mazda 6 vor Facelift Bj. 2002-2005 muss in manchen F?llen eine L?tstelle am Autoradio angebracht werden. Eine entsprechende Anleitung wird mit geschickt. " Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 4. april, 2012 Prijavi Napisano 4. april, 2012 Hja v eni drugi temi se o?itno zadeva "prodaja".Torej je potrebno kak?no spajkanje na avtoradiu, kot pi?e na ebay strani? "Beim Mazda 2 und Mazda 6 vor Facelift Bj. 2002-2005 muss in manchen F?llen eine L?tstelle am Autoradio angebracht werden. Eine entsprechende Anleitung wird mit geschickt. " Js mam ?e enga vi?ka, ?e je mazda starej?a od 2005 (ima okrogle gumbe s ?tevilkami) pol je treba en kontakt apgrejdat, to je vse, ?layr se samo priklopi na ?e pripravljen konektor. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
schurda Napisano 4. april, 2012 Prijavi Napisano 4. april, 2012 Js mam ?e enga vi?ka, ?e je mazda starej?a od 2005 (ima okrogle gumbe s ?tevilkami) pol je treba en kontakt apgrejdat, to je vse, ?layr se samo priklopi na ?e pripravljen konektor. Tudi Bose? Citiraj Turbinca ma?inca, gremo na vinca!
YavarYe X6V6 Napisano 4. april, 2012 Prijavi Napisano 4. april, 2012 Tudi Bose? Itaq, brez problema, dela na z in brez BOSE, testirano na M3,M6,CX7 in M5 ki je imela poleg ?e media HDD( tam se sicer malo experimentiral ampak ?e 1 leto dela BP ) Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Deeyan Napisano 4. april, 2012 Prijavi Napisano 4. april, 2012 iVar, mene ?teje? zravn? da nebo ?ou tazadn slu?ajn naprej... Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 4. april, 2012 Prijavi Napisano 4. april, 2012 iVar, mene ?teje? zravn? da nebo ?ou tazadn slu?ajn naprej... Bomo ?e naro?il, sploh ni problema. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
mazda6 Napisano 4. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 4. april, 2012 Bomo ?e naro?il, sploh ni problema. Po kak?ni ceni jih pa ima?? Citiraj
Deeyan Napisano 4. april, 2012 Prijavi Napisano 4. april, 2012 Bomo ?e naro?il, sploh ni problema. ok, thx Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.