Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

• 2 leti kasneje...
Napisano

Je to ?e vedno aktualno?

Katere servise za wankel motorje priporo?ate?

?e vedno Mitjo iz Ru?, saj vsi ostali le menjajo motor z novim kar pa je nekajkrat vi?ji stro?ek. 

Lepa kot slika, na sliki pa traktor :)

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Zadnja sporočila

• Hvala bogu za brezžične ključe.   Že naša M2 2010 ni pustila zaklenit prtljažnika s ključi v prtljažniku. Ford mislim, da celo zahupa.   Zakleneš lahko na Fordu ključ samo z drugim ključem v roki. Pa še te onemogoči notranjega.   Nazadnje, kake pol leta nazaj, sem sam vlamljal tak kolegu, ki so mu iz žepa padli....   Upam, da se je rešli brez vidne škode.
    • Blondinka pri avtomehaniku: - "Gospodična, alternator je crknil." - "Kaj pa je to alternator?" - "Ja, kako naj vam povem, težko je to na hitro razložit. V glavnem, kar vse 4 bo treba zamenjat..."
    • Daj, ostani s tem vaškim avtokleparjem v dobrih odnosih, da ko bo BTjc na vrsti... ... ...
    • Te mat črne,k sem z solno kislino...te so original take-svileno mat črne. Res z vsem živim probal...kot rečeno tista prva slika,so že tako čiste,da bi mislil,da pomaga sam še peskanje...je pa res,da to ni gladek-glossy lak ampak je mat z malce grobo površino.   Tiste jeklene pa...sem že nekdaj rihtal,z ferosanom,zično ščetko na bormašinco,z nitrojem spucal,temeljno,in pol se z črno za feltne čez posprejal...po eni sezoni je bilo vse spet rjavo... Tukaj pa sem lani sam na grobo z žično ščetko,nitro,in kar čez čez rjo z Hammerite barvo pošprejal (svilena črna), in rezultat vidiš. Res top barva👍 Seveda,enkrat bo spet skoz vdarilo,a po moje ne tako hitro. Seveda bi pa bilo bolje gume dol,speskati in šele po tem z Hammerite čez...bi moral tako že prvič,in bi imel mir...sam pr cvenku se neha....že tako so šle več kot 3 doze.   Moram pa še enkrat opomniti za Hammerite-ko barvaš,ne smeš nehati,pol pa dalje...npr pri kaki dolgi ograji,da bi pol danes,pol pa jutri...ne,ker se bo tam k si nehal začelo luščiti in pride voda spodaj itd... Zmeraj vse,in eventuelno dve,tri plasti....obvezno upoštevaj navodila!!!
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.