Mitja MX6&T Napisano 5. april, 2012 Prijavi Napisano 5. april, 2012 No pripopal nekaj slik avtov, ki so pri?li v delavnico in od?li malo lep?i! Mazda 6 bila porisana v celoti, barval cel avto! Bmw X5 od?tekana barva zelenaga karbon looka, barval felne! Mazda CX7 manj?e popravilo sprednjega odbija?a in blatnika! Mazda MX5 popravilo sprednjega branika in desnih vrat ter boka! Tista rja pa je od Xedosa 9, ki pa ?e je v obdelavi objavim slike, ko bo kon?an! No zdaj pa komentirajte "?infajte" pohvalite no v kon?ni fazi pa lahko kdo tut kak avto pripelje! Citiraj
Deeyan Napisano 5. april, 2012 Prijavi Napisano 5. april, 2012 kot vidite ne delam zaman reklame za na?ega Mitja Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Aws3nicK Napisano 5. april, 2012 Prijavi Napisano 5. april, 2012 A spodnjo stran avta tudi zrihta?? Mal mi je rja za?ela spodaj najedat, pa bo treba po?timat Citiraj
Deeyan Napisano 5. april, 2012 Prijavi Napisano 5. april, 2012 Mitja, drugo leto enkrat pripeljem F-ko. V planu je kompletna obnova, pripravu pa vse bom sam... rabu bom samo ?prickit Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
BOBI Napisano 6. april, 2012 Prijavi Napisano 6. april, 2012 lepo se to rihta,samo da je delo Citiraj MAZDA POWER
Z M A J Napisano 6. april, 2012 Prijavi Napisano 6. april, 2012 Dobro narejeno! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
uklopko Napisano 6. april, 2012 Prijavi Napisano 6. april, 2012 X 5 je mega s tole barvo bravo za pridnost in delo ki ga opravlja? Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
mazdaman Napisano 6. april, 2012 Prijavi Napisano 6. april, 2012 Mitja kje pa ima? to delavnico ker vem, da doma nima? placa. Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
curko Napisano 6. april, 2012 Prijavi Napisano 6. april, 2012 Kak?no ma? pa kaj ceno za barvanje felten 17" drugo leto jih namre? nameravam prebarvati... Citiraj *??) ?.???.?*??) ?.?*?) (?.?? (?.?? Lep dan
rendy Napisano 6. april, 2012 Prijavi Napisano 6. april, 2012 kolk kej ra?una? barvanje avta v isto barvo. je pa malo rje za popravt, pa havba je od to?e. lahko na pm Citiraj
Mitja MX6&T Napisano 6. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 6. april, 2012 Kak?no ma? pa kaj ceno za barvanje felten 17" drugo leto jih namre? nameravam prebarvati... Odvisno od ?elja!Eni bi radi imeli dvo barvne eni ne pa seveda odvisno koliko so po?kodovane! Druga?e je pa okoli 35? komad 5 gor-dol! No razen ?e mi vleti? z neko 20 col, te je kakih 10? dra?je! Citiraj
Mitja MX6&T Napisano 15. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 15. april, 2012 Evo, nastaja ?e ena lepotica! Citiraj
BOBI Napisano 15. april, 2012 Prijavi Napisano 15. april, 2012 kaj ti mas kako skrivno zalogo xedosk? Citiraj MAZDA POWER
Ploki Napisano 15. april, 2012 Prijavi Napisano 15. april, 2012 ma dve pa jih toliko barva da zgleda kot da jih je 6 Citiraj
Mitja MX6&T Napisano 18. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 18. april, 2012 No pa je kon?ana! No felne niso v barvi po mojem okusu pa kljub temu saj ni moj avto! Citiraj
canyon Napisano 18. april, 2012 Prijavi Napisano 18. april, 2012 prou zakon dobr ma? tole zrihtan good job ... keep it that way Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
jstdoma Napisano 19. april, 2012 Prijavi Napisano 19. april, 2012 Vidim da ti tele Xedos-ke kar laufajo. Tud jst bi imel ?eljo da bi bla moja tkole na novo po?timana. A mi lohk pribli?no ceno pove? kok kej pride tako delo (popravilo rjavih delov + barvanje)!? Lohk mi po?lje? ZS. Ker niti pribli?no ne vem kok je to - a je to do 1k? al ?ez. Sicer se glede na vrednost avto to verjetn ne spla?a, sam glede na to da ni denarja za drug avto, bi la?je dal kej za popravilo tega. Citiraj
Balki Napisano 19. april, 2012 Prijavi Napisano 19. april, 2012 Mene tudi zanima koliko bi me ko?talo barvanje sprednje haube in odbija?a gre se pa za hondo accord. Ceno lahko po?lje? tudi na ZS. Hvala Citiraj
dejanot Napisano 19. april, 2012 Prijavi Napisano 19. april, 2012 Cao Mene tudi zanima komplet obnova/barvanje avta, ceno mi lahko sporocis na ZS! LP Citiraj !!! Adrenalin is our food, speed is our drug, DOWNHILL is our life,... =) !!!
Mitja MX6&T Napisano 19. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 19. april, 2012 No ?e slike po svetlem samo sonce je nekam zginlo tak da slike na soncu ?e pridejo! V ?ivo pa se ga bo mnda dalo videt na pikniku! Citiraj
nisde Napisano 19. april, 2012 Prijavi Napisano 19. april, 2012 Lepoti?ka, mljask mljask! Sam teli mazdini koloteki so obup, kaj so tuhtal kle mi ni jasn. Off road limuzino? Citiraj POZOR! Kredibilnost mojih izjav in nasvetov je lahko vpra?ljiva.
Mitja MX6&T Napisano 19. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 19. april, 2012 Lepoti?ka, mljask mljask! Sam teli mazdini koloteki so obup, kaj so tuhtal kle mi ni jasn. Off road limuzino? Pride spu??en na tako vi?ino kot je moj! bo fuuul lep?i! Citiraj
Deeyan Napisano 19. april, 2012 Prijavi Napisano 19. april, 2012 se mi zdi, a tem X9-kam bela ?e najbolj pa?e Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.