qwerty Napisano 10. april, 2012 Prijavi Napisano 10. april, 2012 No danes zjutraj ho?em dat avto na gretje in se vsedem not pa vidim vse lu?ke ?udne... Prvi znak al da je mraz al pa neki narobe... Obrnem klu? pa naredi TKK... Pa mi je blo vse jasno... No pol ga porinem ker se mi je mudil in po 20km avto spet lepo v?gal... Vzamem zdele doma ?rno klemo dol pa vmes na 20A ampermeter in ka?e tole meritev... Mi klikne prvo izklopit woofer stran... Vzamem varovalko ven... Kaj kej woofer ?trajka al je normalno da 120mA papa v stanju pripravljenosti? In ne lu?ka ne gori zadaj da ima kontakt... Ko ga dam se pri?ge rde?a protect in pol zelena ko rde?a ugasne... Zdej pa res ne vem ker pri -25 je avto v?gal kot nov... Kej z oja?evalcem narobe?? Ker v?eraj mi je pa lepo po mrzli no?i v?gal... Pa je cel teden pred bajto stal pa je v?gal... Zdej pa ?ez eno no? ga je sfukal?! Zvezan sm mel pa takole... Pol sem pa ?e dal namest varovalke wooferja ampermeter pa je sko?l najprej na 480mA nato pa po par sekundah na 121mA in tam ostalo... Citiraj If in doubt, flat out...
jures Napisano 10. april, 2012 Prijavi Napisano 10. april, 2012 Neumno vpra?anje - ima? poja?alo zvezan stalen + na stalen 12V avta - remote +12V oja?evalca pa na remote (antena out) out radija? Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
qwerty Napisano 10. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 10. april, 2012 Plus mam vezan na stalen iz akumulatorja preko 25A varovalke... Minus mam pobran uz plocevine v prtljazniku ki je bila kot nalasc za to... Remote pa imam vezan na remote kabel za radijem... Zelen se mi zdi da je... Je tak oznacen kot remote... In mi ga ugasne ker rahlo pokne ko vzegm in ugasnem radio... Citiraj If in doubt, flat out...
jures Napisano 10. april, 2012 Prijavi Napisano 10. april, 2012 Plus mam vezan na stalen iz akumulatorja preko 25A varovalke... Minus mam pobran uz plocevine v prtljazniku ki je bila kot nalasc za to... Remote pa imam vezan na remote kabel za radijem... Zelen se mi zdi da je... Je tak oznacen kot remote... In mi ga ugasne ker rahlo pokne ko vzegm in ugasnem radio... ponavadi je moder, ampak ?e je remote in ugasne je ok (tudi lu?ka ugasne na poja?alu) Jah ni? fant 60? iz ?epa pa nov mo?nej?i akomulator, pa manj v?iganja s pri?ganim radijem in lu?mi, in manj muzike s kontaktom Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
qwerty Napisano 10. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 10. april, 2012 ponavadi je moder, ampak ?e je remote in ugasne je ok (tudi lu?ka ugasne na poja?alu) Jah ni? fant 60? iz ?epa pa nov mo?nej?i akomulator, pa manj v?iganja s pri?ganim radijem in lu?mi, in manj muzike s kontaktom Hja lu?i mam tko na stikalo ni avtomatike... Skos pa dnevne gorijo... Predn v?egm se ?e radio sploh zbudi ne... rabi ene 3-5s... Pomoje je namenoma ta zakasnitev... Tut na kontaktu mi ne ?pila nix... :/ Tako da res ne vem kaj bi lahko bilo... lahk pa ?e enkrat vn radio potegnem sam se mi res zdi da je bil moder al pa zelen... Remote je ziher na nalepki pisalo in v?ge lu?ko ko se radio zalavfa in ugasne ko vzamem kontakt... Citiraj If in doubt, flat out...
qwerty Napisano 10. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 10. april, 2012 Problem odkrit... Preve? musko navijam Skuro sm oja?evalc... Citiraj If in doubt, flat out...
jures Napisano 10. april, 2012 Prijavi Napisano 10. april, 2012 Problem odkrit... Preve? musko navijam Skuro sm oja?evalc... kaj sem reku.... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
qwerty Napisano 10. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 10. april, 2012 Hja jebiga Evo kaj mi je spalilo... Pa novoo... Zdej pa ata lepo gledam da mi zamenja... Citiraj If in doubt, flat out...
Baby Viper Napisano 10. april, 2012 Prijavi Napisano 10. april, 2012 Sam to je za zamenjat? Meni tistle kondenzator tut bol bogi zgleda, vpra?anje pa tut ?e ni ?e kaj drugega Citiraj "It's better to be a lion for a day, than a sheep all your life."
jures Napisano 10. april, 2012 Prijavi Napisano 10. april, 2012 Hja jebiga Evo kaj mi je spalilo... Pa novoo... Zdej pa ata lepo gledam da mi zamenja... sam tole pa ni zarad naglas muske, sorry....malo pazi da ?e avta ne izgubi?.. P.S. jures ma ?e nov gasilni aparat v avtu, prvi je ?e re?il en avto... Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
iceman22 Napisano 10. april, 2012 Prijavi Napisano 10. april, 2012 sam tole pa ni zarad naglas muske, sorry....malo pazi da ?e avta ne izgubi?.. P.S. jures ma ?e nov gasilni aparat v avtu, prvi je ?e re?il en avto... lahko pa da je..sj ves premali upor oziroma prevelka obremenitev in voila upor se segreva in rezultat videm... Citiraj www.trziskisladoled.si
qwerty Napisano 10. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 10. april, 2012 Jures kaj pa bi naj bilo?? Zdej je tata pozamenjal komponente in zadeva spet je samo 8mA v standby... Kondenzator je pa kul... Celo vezje je neki takega gor napacano kao da se vidi ?e je kdo kaj menjal... Ala waranty void... Citiraj If in doubt, flat out...
uklopko Napisano 11. april, 2012 Prijavi Napisano 11. april, 2012 jaooo jaooo jaooo jaz pa niti komentiral ne bom ....ali pa?. Malo denarja malo muzike! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.