Deeyan Napisano 19. december, 2012 Prijavi Napisano 19. december, 2012 je Z M A J napisal: Jaz bi R1 Ya-ma-hoooooooooo. Suzuki GSX-R je bolj ql Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Quercus Napisano 19. december, 2012 Prijavi Napisano 19. december, 2012 Kok ste ?udni. A kubaturi in konjih govorimo Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 20. december, 2012 Prijavi Napisano 20. december, 2012 je Quercus napisal: Kok ste ?udni. A kubaturi in konjih govorimo Bi se skuliral al je to preve? ? :ne vem: Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Quercus Napisano 21. december, 2012 Prijavi Napisano 21. december, 2012 je YavarYe X6V6 napisal: Bi se skuliral al je to preve? ? :ne vem: Z menoj je vedno vse OK, samo krelja?ina je pri tebi prisotna. Te zapeljem en krog po Mariborskih ulicah z ? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 21. december, 2012 Prijavi Napisano 21. december, 2012 je Quercus napisal: Z menoj je vedno vse OK, samo krelja?ina je pri tebi prisotna. Te zapeljem en krog po Mariborskih ulicah z ? Odpeljal bo? sebe in predlagal da izbere? smer proti Prekmurju. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
KAALman Napisano 22. december, 2012 Prijavi Napisano 22. december, 2012 je Quercus napisal: ?e bi pa vi taksirali, kateri motor bi izbrali ? 2.2 dizl s 129 konji... Citiraj LP KAALman
Quercus Napisano 22. december, 2012 Prijavi Napisano 22. december, 2012 YavarYe X6V6, predlagam, da se peljeva KAALman, dobra izbiraA to za limo ali karavan govori?? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 22. december, 2012 Prijavi Napisano 22. december, 2012 je Quercus napisal: YavarYe X6V6, predlagam, da se peljeva KAALman, dobra izbiraA to za limo ali karavan govori?? Lahko mi verjame? v to omenjeno smer se bo? peljal samo sam, js na?alost NIMAM ?asa, pa ?e dizlov NE maram. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
KAALman Napisano 22. december, 2012 Prijavi Napisano 22. december, 2012 je Quercus napisal: YavarYe X6V6, predlagam, da se peljeva KAALman, dobra izbiraA to za limo ali karavan govori?? osebno mi je bolj v?e? limuzina s 4 vrati, ?e pa bi nabavljal kot taxi vozilo, pa definitivno karavana... sicer pa tudi 2.5 bencinc ni slaba izbira, vendar ni za taxi za mestne vo?nje... saj si v povpre?ju privo??i nekaj ?ez 8 litrov/100km... pozimi ?e kaj ve?, pelje pa se bo?ansko Citiraj LP KAALman
Quercus Napisano 22. december, 2012 Prijavi Napisano 22. december, 2012 je YavarYe X6V6 napisal: Lahko mi verjame? v to omenjeno smer se bo? peljal samo sam, js na?alost NIMAM ?asa, pa ?e dizlov NE maram. Priznaj, da nima? ?, 6ka pa si rekel da ni za-te.Ti je premajhna?Ti Maribor ne di?i? Citat osebno mi je bolj v?e? limuzina s 4 vrati, ?e pa bi nabavljal kot taxi vozilo, pa definitivno karavana...sicer pa tudi 2.5 bencinc ni slaba izbira, vendar ni za taxi za mestne vo?nje... smile.gif saj si v povpre?ju privo??i nekaj ?ez 8 litrov/100km... pozimi ?e kaj ve?, pelje pa se bo?ansko smile.gifA karavana misli? zaradi prostora? Citiraj
Symon Napisano 22. december, 2012 Prijavi Napisano 22. december, 2012 je Quercus napisal: Priznaj, da nima? ?, 6ka pa si rekel da ni za-te.Ti je premajhna?Ti Maribor ne di?i?A karavana misli? zaradi prostora? To ima? prav, nima on denarja za Mazdo 6, kaj ?ele kako bolje opremljeno. Ne, karavana misli zato k je la?je kavsat notr. Citiraj
Quercus Napisano 22. december, 2012 Prijavi Napisano 22. december, 2012 je Symon napisal: To ima? prav, nima on denarja za Mazdo 6, kaj ?ele kako bolje opremljeno. Ne, karavana misli zato k je la?je kavsat notr. Tako je Symon.To?no to je mislil ta Stremetzsky. Citiraj
jures Napisano 22. december, 2012 Prijavi Napisano 22. december, 2012 je Symon napisal: To ima? prav, nima on denarja za Mazdo 6, kaj ?ele kako bolje opremljeno. Ne, karavana misli zato k je la?je kavsat notr. priporo?am pa ?e trugo in boks za zahtevne stranke Citiraj Live your dreams, don't dream your life! Se oproscan za topkaeske napale, ampk bolj ko le teledon pametem in moderin, manjse ma tipkivnico
Quercus Napisano 23. december, 2012 Prijavi Napisano 23. december, 2012 je jures napisal: priporo?am pa ?e trugo in boks za zahtevne stranke Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 23. december, 2012 Prijavi Napisano 23. december, 2012 je Quercus napisal: Priznaj, da nima? ?, 6ka pa si rekel da ni za-te.Ti je premajhna?Ti Maribor ne di?i?A karavana misli? zaradi prostora? Mislim da ? za dizla ne bom tro?il zato pa imam .... Brihta kaj misli? - ve? da vozim jaz ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Quercus Napisano 23. december, 2012 Prijavi Napisano 23. december, 2012 je YavarYe X6V6 napisal: Mislim da ? za dizla ne bom tro?il zato pa imam ....Brihta kaj misli? - ve? da vozim jaz ? Povej,ane? Citiraj
Deeyan Napisano 23. december, 2012 Prijavi Napisano 23. december, 2012 je Quercus napisal: Povej,ane? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
YavarYe X6V6 Napisano 23. december, 2012 Prijavi Napisano 23. december, 2012 Qurba si mogu povedat. Glee na to da "OBVLADA?" bo? ?e najdu, lahko pa si car (ne tak kot g.Lojz, ki samo ropota on se skriva za nickom)pa pride? na prvo mazda sre?anje po novem letu, ki bo v BTC ljubljana za Gama servisom, poleg parkirne Atlantis in bo? videl moj mlin?ek 1.0 benz. ps. MIslim(verjetno se motim), da se tolk navora in konji ?e nisi peljal. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Quercus Napisano 23. december, 2012 Prijavi Napisano 23. december, 2012 je YavarYe X6V6 napisal: Qurba si mogu povedat. Glee na to da "OBVLADA?" bo? ?e najdu, lahko pa si car (ne tak kot g.Lojz, ki samo ropota on se skriva za nickom)pa pride? na prvo mazda sre?anje po novem letu, ki bo v BTC ljubljana za Gama servisom, poleg parkirne Atlantis in bo? videl moj mlin?ek 1.0 benz. A samo traktor?ke vozi?? Citiraj
YavarYe X6V6 Napisano 23. december, 2012 Prijavi Napisano 23. december, 2012 je Quercus napisal: A samo traktor?ke vozi?? Nepismen mogo?e, preber ?e 1x . Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Quercus Napisano 23. december, 2012 Prijavi Napisano 23. december, 2012 je YavarYe X6V6 napisal: Nepismen mogo?e, preber ?e 1x . Golf IV 1.9SDI je na sliki.Kaj pa ima? to, kar pravi? da 1.0 ? Citiraj
mazdaman Napisano 23. december, 2012 Prijavi Napisano 23. december, 2012 je Quercus napisal: Golf IV 1.9SDI je na sliki.Kaj pa ima? to, kar pravi? da 1.0 ? Golfa si ?eli vozi pa POLOta Citiraj Za vse vaše ideje urejanja okolice www.gabioni.si
Deeyan Napisano 23. december, 2012 Prijavi Napisano 23. december, 2012 je YavarYe X6V6 napisal: Qurba si mogu povedat. a nebi smel? Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
KAALman Napisano 24. december, 2012 Prijavi Napisano 24. december, 2012 a je ker od vas pozabu tablete vzet? Citiraj LP KAALman
Quercus Napisano 24. december, 2012 Prijavi Napisano 24. december, 2012 je mazdaman napisal: Golfa si ?eli vozi pa POLOta Tipi?no balkansko je Deeyan napisal: a nebi smel? A te ?re? je KAALman napisal: a je ker od vas pozabu tablete vzet? Zakaj bi jih pa moral kdo vzeti? Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.