goldhorn Napisano 29. junij, 2005 Prijavi Napisano 29. junij, 2005 ?ez vikend sem imel "sre?o" in na dopustu na Hrvatskem nabasal na nekaj, kar mi je preluknjalo gumo . V glavnem, zjutraj je bila popolnoma prazna. OK, saj je rezerva v prtljazniku si recem . Res, da je samo pomozna in podobna tisti od samokolnice , bo ze zdrzala do prvega vulkanizerja. A glej ga zlomka ...... Na avtu imam Alu platisca in tisti vijaki so lahko samo zasilno drzali rezervno kolo na mestu ! Konus na vijaku sploh ne pride do platisca in vijak prime le za silo.... Potem pa 20 na uro do vulkanizerja in oci na pecljih, da ne nagazim v kako luknjo. Da ne govorim o veselju voznikov v koloni za mano . Sedaj gre v prtljaznik zimska guma z platiscem namesto tiste samokolnice .... Toliko, da ne bo se kdo imel podobnih problemov. Citiraj
KAALman Napisano 29. junij, 2005 Prijavi Napisano 29. junij, 2005 so?alje zato mora? pa pri navadni rezervi vedno met 4 ali pa 5 navadnih vijakov yeba je to ja.... ampak... ?e se ?e vozi? po cesti, bi pa lahko vmes tudi pregledal opremo vozila ?e posebej ?e gre? na dopust, jaz sem pred dopustom (pa tudi ponavadi pred vsako dalj?o potjo) pregledal vse teko?ine, napumpal rezervo in preveril vijake na avtu... pa ne zdaj tega preve? osebno vzet Citiraj LP KAALman
David Napisano 29. junij, 2005 Prijavi Napisano 29. junij, 2005 Prva stvar ko sem zamenjal plati??a mi je gumar dal stare vijake in mi dobesedno ukazal nej jih v rezervno gumo spravim......in sem to res naredu.....ki ?e ti guma pokne nastane tak problem........ Torej drugi? dejte prej pregledat...... LP dAvid Citiraj Feel free....
goldhorn Napisano 30. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 30. junij, 2005 Saj nisem SAM menjal platisc. Bila so ze namontirana na NOVEM avtu..... Mislim, da bi lahko trgovec opozoril na ta problem. Citiraj
Grega_ Napisano 30. junij, 2005 Prijavi Napisano 30. junij, 2005 hmmm....v ?em je bla fora s temi plati??i. Tudi meni je prej?nja lastnica povedala, da je pa? naknadno dala feltne gor in ji je enkrat guma po?ila, je hotla zamenjat pa klju? ni bil pravi, tako da je mogla drug klju? kupit. Samo bi pa res lahko povedal, da so druga?ni vijaki oz. da namontirajo druge vijake, za katere potrebuje? druga?en klju?. Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 5. julij, 2005 Prijavi Napisano 5. julij, 2005 Orodje sabo nosit tko kot ga jaz, pa ne bo problemov z klju?i Citiraj
Guest DANDO Napisano 5. julij, 2005 Prijavi Napisano 5. julij, 2005 fantje to ni zajebancija, zaradi take malenkosti ti gre lahko lahko vikend dopust nekam.dobro, da si omenu, grem prekontrolirat klju?e. Citiraj
goldhorn Napisano 6. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 6. julij, 2005 Pri meni ni bil problem v druga?nem klju?u.... je namre? enak za vijake, ki dr?ijo Alu platisce in za navadno. Problem so bili druga?ni vijaki..... Citiraj
Marko_mx-3 Napisano 6. julij, 2005 Prijavi Napisano 6. julij, 2005 Pri meni ni bil problem v druga?nem klju?u.... je namre? enak za vijake, ki dr?ijo Alu platisce in za navadno. Problem so bili druga?ni vijaki..... Druga?ni kot druga?en navoj ali prekratek oz. predolg vijak oz matica? A imajo kasnej?i modeli Mazd vijake nimajo ve? matic? Citiraj
Sishi Napisano 7. julij, 2005 Prijavi Napisano 7. julij, 2005 A imajo kasnej?i modeli Mazd vijake nimajo ve? matic? Po moje je mislil, da so vijaki za ALU dalj?i on navadnih, zato ne zategne navadno feltno do konca. Pol pa vijuga .... Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
goldhorn Napisano 11. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 11. julij, 2005 Za navadna platisca so matice s skoznjim navojem. Pri Alu pa je matica zadaj zaprta in ne stisne navadnega platisca do konca Citiraj
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.