KAALman Napisano 30. junij, 2005 Prijavi Napisano 30. junij, 2005 khm.... po ?tevcu 140km/h, po GPS-u pa 132km/h aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa predvidevam, da je GPS skoraj to?en kako to re?iti ! HELP.... Citiraj LP KAALman
mazda-mx3 Napisano 30. junij, 2005 Prijavi Napisano 30. junij, 2005 khm.... po ?tevcu 140km/h, po GPS-u pa 132km/h aaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa predvidevam, da je GPS skoraj to?en kako to re?iti ! HELP.... nimas kaj resit...po zakonu morajo avtomobilski stevci vedno kazati tocno hitrost ali pa odstopat v + ... Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
Sishi Napisano 30. junij, 2005 Prijavi Napisano 30. junij, 2005 To je normalno. Vsi avto-?tevci la?ejo (bolj ali manj). Ve?ja kot je hitrost ve?ji je pogre?ek. ?tevec la?e cca 5% ve? kot je dejanska hitrost. Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
KAALman Napisano 30. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 30. junij, 2005 to pomeni da mi avto komaj 200km/h gre tak da je tovarni?ki podatek 202 km/h to?en... bljah... klump... grrrr [ironic mode] prodam MX-3 1.8i V6 [ironic mode off] pivo, jok, pa drevo :mi pijemoo: Citiraj LP KAALman
mazda-mx3 Napisano 30. junij, 2005 Prijavi Napisano 30. junij, 2005 to pomeni da mi avto komaj 200km/h gre pivo, jok, pa drevo :mi pijemoo: ma booooogiiiiiii....a samo do 200 ti potegne?? Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
komar Napisano 30. junij, 2005 Prijavi Napisano 30. junij, 2005 to pomeni da mi avto komaj 200km/h gre tak da je tovarni?ki podatek 202 km/h to?en... bljah... klump... grrrr [ironic mode] prodam MX-3 1.8i V6 [ironic mode off] pivo, jok, pa drevo :mi pijemoo: Kupi DIESEL Citiraj Papa, Tomi
mazda-mx3 Napisano 30. junij, 2005 Prijavi Napisano 30. junij, 2005 to pomeni da mi avto komaj 200km/h gre tak da je tovarni?ki podatek 202 km/h to?en... bljah... klump... grrrr [ironic mode] prodam MX-3 1.8i V6 [ironic mode off] pivo, jok, pa drevo :mi pijemoo: Kupi DIESEL al pa predelaj v diesel hmmm...1.8 V6 24V pa TDI...hihihi...me prav zanima kako bi se tak motor obnesel Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
KAALman Napisano 30. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 30. junij, 2005 zbiram prostovoljne prispevke za nakup MAZDE DIZEL interesentom ?tevilko TR po?ljem po privatnem sporo?ilu Citiraj LP KAALman
mazda-mx3 Napisano 30. junij, 2005 Prijavi Napisano 30. junij, 2005 zbiram prostovoljne prispevke za nakup MAZDE DIZEL interesentom ?tevilko TR po?ljem po privatnem sporo?ilu hehe...mislim, da je imela tvoja ugotovitev prevelik vpliv na tvojo zdravo presojo...hihih joke! Citiraj Luka se ni zmotil. Lahke padajo hitreje
YavarYe X6V6 Napisano 30. junij, 2005 Prijavi Napisano 30. junij, 2005 Najprej daj gor originalna plati??a in gume, pa bo ! Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
KAALman Napisano 30. junij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 30. junij, 2005 Najprej daj gor originalna plati??a in gume, pa bo ! khm... odstopanja je po dimenzijah samo "glej priponko" Citiraj LP KAALman
David Napisano 30. junij, 2005 Prijavi Napisano 30. junij, 2005 khm... odstopanja je po dimenzijah samo "glej priponko" Uf zanimivo..........jah KAAlman.....bo treba na V8 pre?altat.....pol bo pa ?lo pol!!!! ?in ?in :mi pijemoo: daVid Citiraj Feel free....
Guest BrainLess Napisano 30. junij, 2005 Prijavi Napisano 30. junij, 2005 jah kaalman, ma? kupcev nena nekdo i??e mx-3 ke ? Jaz sem se fixno odlo?o da bom mojga ?e vozo nekaj ?asa..... Mazda pa v8 nima mislim da ?al res nobene tak da ti pol pride samo ?e wankel v po?tev Citiraj
Sishi Napisano 1. julij, 2005 Prijavi Napisano 1. julij, 2005 to pomeni da mi avto komaj 200km/h gre tak da je tovarni?ki podatek 202 km/h to?en... bljah... klump... grrrr WANKEL je re?itev taprava , ne dizel....pol bo pa ?lo . Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
komar Napisano 1. julij, 2005 Prijavi Napisano 1. julij, 2005 WANKEL je re?itev taprava , ne dizel....pol bo pa ?lo . To na slikici me spominja na motor Fiat 126p 650 izpred 20 let - vsaj po kubaturi .... Citiraj Papa, Tomi
YavarYe X6V6 Napisano 1. julij, 2005 Prijavi Napisano 1. julij, 2005 khm... odstopanja je po dimenzijah samo "glej priponko" Saej to je to, na pe? izra?unaj pa bo? videl razliko pri recimo 100 km/h, in ti bo bolj jasno zakaj taka napaka. Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Guest BrainLess Napisano 1. julij, 2005 Prijavi Napisano 1. julij, 2005 Kaj mi zna kdo mogo?e povedat: original gume 175/70 R 13 peljem se 50 (po ?tevcu) pa bi naj bla to dejanska hitrost zdaj mam pa gume 195/55 R15 kolko se peljem ko mi ?tevec ka?e 50? Citiraj
KAALman Napisano 1. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 1. julij, 2005 http://www.miata.net/garage/tirecalc.html tule vtipkaj... Citiraj LP KAALman
David Napisano 1. julij, 2005 Prijavi Napisano 1. julij, 2005 Kaj mi zna kdo mogo?e povedat: original gume 175/70 R 13 peljem se 50 (po ?tevcu) pa bi naj bla to dejanska hitrost zdaj mam pa gume 195/55 R15 kolko se peljem ko mi ?tevec ka?e 50? Torej ?tevec ti pri hitrosti 50km/h odstopa za 1.75km/h.....s temi gumami ma? 3.5% odstopanja.... To je to LP daVid Citiraj Feel free....
Guest BrainLess Napisano 1. julij, 2005 Prijavi Napisano 1. julij, 2005 hjoj matematika .... pri 50 prevo?enih kilometrih se mi zaradi ve?je vi?ine kolesa zavrtijo za 900 obratov manj..... eh..... Tukaj je nekoliko la?je vse skup Citiraj
Sishi Napisano 1. julij, 2005 Prijavi Napisano 1. julij, 2005 To na slikici me spominja na motor Fiat 126p 650 izpred 20 let - vsaj po kubaturi .... Ha, ha. Glih to mi je v?e? pri WANKEL-u. ?e pogleda? dejansko samo motor je mal ve?ji od kosilnice. Ve? Tomi, wankli majo majhno kubaturo pa VELIKO mo?i (beri tudi izkoristka-ni mrtvega hoda). RX-8 ima birotor z 2X654 = 1308 kubikov (pla?a? najni?jo cestnino) in 231 KM !!! Ja strup je v majhnih ... P.S: Mislim da je prej?nja slika od RX-8. Mogo?e ti bo ta slikca bolj v?e?. Ta je zihr od RX-8. Pa ?e to. Najbolj genialne re?itve so navadno tudi najbolj enostavne. ?ivel prof.dr.Felix Wankel Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
Boss Napisano 1. julij, 2005 Prijavi Napisano 1. julij, 2005 o pla?ilu za uporabo cest (cestnina) ne bi bil ?isto sigurn, ker kakor sem jaz seznanjen pri wanklu zara?unajo 2x prostornina (se pravi 2616ccm) tako, da si z RX-8 v najvi?ji kategoriji preko 2.5L, kar pa je precej drago - se pravi 46 jurjev i kusur.. Citiraj
David Napisano 1. julij, 2005 Prijavi Napisano 1. julij, 2005 o pla?ilu za uporabo cest (cestnina) ne bi bil ?isto sigurn, ker kakor sem jaz seznanjen pri wanklu zara?unajo 2x prostornina (se pravi 2616ccm) tako, da si z RX-8 v najvi?ji kategoriji preko 2.5L, kar pa je precej drago - se pravi 46 jurjev i kusur.. Hm??!!! Zakaj pa to?? Sicer pa useeno mislim da kdor kupi RX8 lih ne gleda kolk ga bo cestna taksa+zavarovanje stalo.....da ne govorimo o porabi..... To je statusni simbol ki za mnoge nima cene......in to je BISTVO tega avta........ Ala ?in daVid Citiraj Feel free....
Sishi Napisano 3. julij, 2005 Prijavi Napisano 3. julij, 2005 o pla?ilu za uporabo cest (cestnina) ne bi bil ?isto sigurn, ker kakor sem jaz seznanjen pri wanklu zara?unajo 2x prostornina (se pravi 2616ccm) tako, da si z RX-8 v najvi?ji kategoriji preko 2.5L, kar pa je precej drago - se pravi 46 jurjev i kusur.. Ups, a res? OK, kot pravi David kupec RX na to ne gleda. Sem hotel Tomi-ju povedat, da so wankli dejansko nizkokubi?ni. Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
komar Napisano 3. julij, 2005 Prijavi Napisano 3. julij, 2005 Sem hotel Tomi-ju povedat, da so wankli dejansko nizkokubi?ni.Hahahaha, aha - in jaz tega nisem vedel - misli????? Sem imel Mazda-dilerko v familiji... tak, da kar dobro poznam wankela v Mazdi... Citiraj Papa, Tomi
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.