David Napisano 3. julij, 2005 Prijavi Napisano 3. julij, 2005 Hahahaha, aha - in jaz tega nisem vedel - misli????? Sem imel Mazda-dilerko v familiji... tak, da kar dobro poznam wankela v Mazdi... Mazda dilerko???'? Tvoja ?ena ex mazda?ica???? Citiraj Feel free....
komar Napisano 3. julij, 2005 Prijavi Napisano 3. julij, 2005 Tvoja ?ena ex mazda?ica???? Aha, prva 6-ka, ki sem jo vozil je bila testna (mislim, da celo pred uradnim za?etkom prodaje v SLO) 1,8 - benzin. Za tem so bile ?e 3 - vse DIESEL POWER!!! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 3. julij, 2005 Prijavi Napisano 3. julij, 2005 Aha, prva 6-ka, ki sem jo vozil je bila testna (mislim, da celo pred uradnim za?etkom prodaje v SLO) 1,8 - benzin. Za tem so bile ?e 3 - vse DIESEL POWER!!! Hm...malo ?udno si sicer odgovoril....sam ok...spet smo offtopic...bosti bo spet norel..... :mi pijemoo: LP dAVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 3. julij, 2005 Prijavi Napisano 3. julij, 2005 Hm...malo ?udno si sicer odgovoril....sam ok...spet smo offtopic...bosti bo spet norel..... :mi pijemoo: LP dAVid Saj si ?e vajen mojih ?udnih odgovorov, al ne ... Ja Bosti bo nas kregal, bej?mo ... Sorry, nas je zaneslo, by by ... Citiraj Papa, Tomi
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.