Skoči na vsebino

Priporočeno sporočilo

Napisano

Hahahaha, aha - in jaz tega nisem vedel - misli????? :hohoho: Sem imel Mazda-dilerko v familiji... :bravo: tak, da kar dobro poznam wankela v Mazdi... :jupiii:

Mazda dilerko???'? ?zmeden? Tvoja ?ena ex mazda?ica???? ?zmeden?

Feel free....

Napisano

Tvoja ?ena ex mazda?ica???? ?zmeden?

Aha, prva 6-ka, ki sem jo vozil je bila testna (mislim, da celo pred uradnim za?etkom prodaje v SLO) 1,8 - benzin. Za tem so bile ?e 3 - vse DIESEL POWER!!!
Papa, Tomi
Napisano

Aha, prva 6-ka, ki sem jo vozil je bila testna (mislim, da celo pred uradnim za?etkom prodaje v SLO) 1,8 - benzin. Za tem so bile ?e 3 - vse DIESEL POWER!!!

Hm...malo ?udno si sicer odgovoril....sam ok...spet smo offtopic...bosti bo spet norel..... :mi pijemoo:

LP dAVid

Feel free....

Napisano

Hm...malo ?udno si sicer odgovoril....sam ok...spet smo offtopic...bosti bo spet norel..... :mi pijemoo:

LP dAVid

Saj si ?e vajen mojih ?udnih odgovorov, al ne ... :whatever:

Ja Bosti bo nas kregal, bej?mo ... :(

Sorry, nas je zaneslo, by by ... sramezljiv

Papa, Tomi

Pridružite se pogovoru

Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.

Gost
Odgovori na to sporočilo...

×   Prilepljeno kot obogateno besedilo.   Prilepi raje kot enostavno besedilo

Only 75 emoji are allowed.

×   Vaša povezava je bila samodejno vdelana.   Namesto tega raje prikaži samo kot povezavo

×   Tvoje predhodno sporočilo je bilo obnovljeno.   Izbriši besedilo iz urejevalnika

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Nalagam...
  • Ustvari novo...

Pomembna informacija

Spletna stran uporablja piškotke z namenom zagotavljanja funkcionalnosti in boljše uporabniške izkušnje spletnega mesta. Z uporabo spletnega mesta soglašate z uporabo piškotkov.