YavarYe X6V6 Napisano 20. april, 2012 Prijavi Napisano 20. april, 2012 Da bi se peljali po omejitvah recimo, to ni varijanta ? Citiraj Kolega švaba mi je zadnjič rekel, ko sva se malo zapeljala z MPS. "Life is too short, to drive slow-shitty cars."
Z M A J Napisano 20. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 20. april, 2012 Dec seveda je, ampak vseeno tam kak?nega prehti?, ki res tensta (ponekod ?e z osli?ki vle?ejo tovor, pa razni Tomovinkovi?i, ki se ti zlepa ne umakne, itd.) in potem opla radar (k¨zmaj)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
iceman22 Napisano 20. april, 2012 Prijavi Napisano 20. april, 2012 Dec seveda je, ampak vseeno tam kak?nega prehti?, ki res tensta (ponekod ?e z osli?ki vle?ejo tovor, pa razni Tomovinkovi?i, ki se ti zlepa ne umakne, itd.) in potem opla radar (k¨zmaj)! ah ne delaj panike..imej pripravljeno drobiz po 10 njihovih mark in sam v prometno notri.. to je to..se boste takoj vse zmenil..denar sveta vladar.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Z M A J Napisano 20. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 20. april, 2012 Poznam ta BIH sistem, pa R Srbija baje iste scene, R Hrva?ka pa ni ve? tega (tako pravijo)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Turbo Lumpi Napisano 20. april, 2012 Prijavi Napisano 20. april, 2012 ?e uradno sem frej v ?asu YU tripa glede poti mi je pa kar vseeno, oz je moja geografija bolj v K in niti nebo vedel kje smo v obeh primerih Citiraj
Z M A J Napisano 20. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 20. april, 2012 Clemen bo poiskal satelite, pa bo to to, ni panike - pol samo ?e sistem VOZI MI?KO! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
canyon Napisano 22. april, 2012 Prijavi Napisano 22. april, 2012 ja fajtje bomo vidl kako bo zdej kej tole z mano k mam pete po?kodovane ... bom pa sporo?u ?e bom ?u zravn oziroma ?e bom mogu doma ostat Citiraj Wait ... Think ... Breathe ... Concentrate ... Put the car in gear ... Floor the throttle ... Burn the rubber ... ZooM-ZooM !! ?e bi nekateri ljudje padli z vi?ine svojega ega, na vi?ino svoje inteligence, padca zagotovo ne bi pre?iveli
Z M A J Napisano 23. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 23. april, 2012 ?e kdo ?ez Prvomajske ne vem kaj po?et, pa ga mika tale izlet, se kamot pridru?i, ker o?itno imamo plac ?e za (najmanj) enega, mam pa ob?utek da gremo samo 3-je na pot! @Clemen - se bom raj?i vzdr?u komentarja! TurboLumpi je v soboto pokazal, da je v dobri "plenilski" formi in teto ujaga predno re?e? keks! ?tart naj bi bil 26.4.2012 - ob cca. 16.uri iz LJ (priporo?am da si uredite ?e zavarovanje za HR, BIH in ?G, to se ureja na ZZZS ponavadi in mislim da ne stane niti Centa)! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Neyko Napisano 23. april, 2012 Prijavi Napisano 23. april, 2012 vse ka?e, da se v ?etrtek zve?er vidmo v Banja Luki, samo da najdem plac, kje bom kamper parkiral Citiraj
Z M A J Napisano 23. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 23. april, 2012 vse ka?e, da se v ?etrtek zve?er vidmo v Banja Luki, samo da najdem plac, kje bom kamper parkiral To bi blo kar zanimiv, predlagam City Smile Hostel, tam imajo kar neki parking, pa ?e odspi? lohk, aja ti bo? imel hi?o ?e s seboj! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Turbo Lumpi Napisano 23. april, 2012 Prijavi Napisano 23. april, 2012 vse ka?e, da se v ?etrtek zve?er vidmo v Banja Luki, samo da najdem plac, kje bom kamper parkiral Citiraj
Z M A J Napisano 23. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 23. april, 2012 2. dan nas najverjtneje ?aka tale ?pura (odebeljena zelena), pol pa al spanje v kakmu hostlu v Mostarju, ali pa ?e kam podalj?amo, stvar dogovora pa?! Kasneje je v planu nadaljevanje proti ?rni Gori. 227km naj bi bilo; http://www.viamichelin.com/web/Itineraires...;routeConso=5.6 Hostli itd. (Mostar); http://www.hostelbookers.com/hostels/bosni...CFcfP3wod2F9XYg Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 26. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 26. april, 2012 Danes ob 15.30 pri Matej?ku, pol pa vsaj ob 16. uri gasa proti Obre?ju! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 26. april, 2012 Prijavi Napisano 26. april, 2012 Upam da ne boste imeli gu?ve, dons gre pol Evrope dol...?e na fitnesu bom sam, se sam smejem, vsak mi re?e da gre dol, k doma?im ...druga?e pa zavijte prej dol pa na Sanolabor (je ?isto zraven Obre?ja, ga gleda? v bistvu). hahaha...WTF...moram pustit kaj sm napisu...SAMOBOR sm mislu se vid da je konc mesca na ?ihtu pa 5 stvari naenkrat + forum med minutno pavzo Citiraj
Z M A J Napisano 26. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 26. april, 2012 Upam da ne boste imeli gu?ve, dons gre pol Evrope dol...?e na fitnesu bom sam, se sam smejem, vsak mi re?e da gre dol, k doma?im ...druga?e pa zavijte prej dol pa na Sanolabor (je ?isto zraven Obre?ja, ga gleda? v bistvu). Sanolabor, prvi? sli?im? Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Z M A J Napisano 26. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 26. april, 2012 Sem mislu da si kaj zblojen, hehe. V Sanolaborju dela? na? Mazda? - Lepy Mitko! Ok, bom pogledu malo, ker se res bojim stra?ne gne?e na cesti! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Grega_ Napisano 26. april, 2012 Prijavi Napisano 26. april, 2012 Sem mislu da si kaj zblojen, hehe. V Sanolaborju dela? na? Mazda? - Lepy Mitko! Ok, bom pogledu malo, ker se res bojim stra?ne gne?e na cesti! Predolgo ?e nisem pil alkohola...bom jutri notri prinesel. Ma ja, sploh pa ker policaji ?e "stavkajo" tako da...pa lih tak?no sladko uro greste Citiraj
Deeyan Napisano 3. maj, 2012 Prijavi Napisano 3. maj, 2012 Qwerty je o?itno prepoznaven po ve? dr?avah Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Boss Napisano 3. maj, 2012 Prijavi Napisano 3. maj, 2012 jebem?i... ?e celo mal mu je podoben Citiraj
Deeyan Napisano 4. maj, 2012 Prijavi Napisano 4. maj, 2012 preva?anje z rde?im strojem =D Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Z M A J Napisano 4. maj, 2012 Avtor Prijavi Napisano 4. maj, 2012 ?e par mojih fotk, zlasti z Mljeta (vmes je tudi dokaz da je Dej?i - ?mego u?ival v vo?nji golfa, k zmaj, hehe). Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Boss Napisano 4. maj, 2012 Prijavi Napisano 4. maj, 2012 a morje ste sam od dale? gledal al je bil kdo heroj pa je tud kej zaplaval? Citiraj
Z M A J Napisano 4. maj, 2012 Avtor Prijavi Napisano 4. maj, 2012 Uf - Boss, kopali smo se najmanj 3x, vsi trije seveda (voda ima nekih 16 ali 17C, tu nekje), Dej?i se je celo pohvalil da on se kopa ?e od 10C naprej, tako da za njega res ni bilo panike! Je pa Mljet res lep za popizdit, ?koda da nam ni zneslo bit dalj ?asa tam. Pa ?e v ?tartu smo zgre?ili taktiko, ker za tolk kratek cajt bi kamot parkiral ?rnozmajko parkiral kar na Pelje?cu, pa se pe? s svojo prtljago vkrcali na trajekt, saj smo potem TAKOJ na Mljetu ?e v pristani??u najeli omenjenega Golfa I. ?rnozmajka je bila samo v pristani??u parkirana, tako da po Mljetu ni naredila vsega skupaj 100m razdalje (nas je pa hkrati to stalo 2x trajektne karte za osebno vozilo - brezveze seveda). Poleti bo imel ta majstr na voljo tudi Bolhice (P126) Cabrio za neke male denarce, me kar mika! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
g.Wankel Napisano 4. maj, 2012 Prijavi Napisano 4. maj, 2012 Je blo na vzhodu kr bolj kot na zahodu a Citiraj
Z M A J Napisano 4. maj, 2012 Avtor Prijavi Napisano 4. maj, 2012 Je blo na vzhodu kr bolj kot na zahodu a Mo?no, mal povej kako ste se imeli. ?e ne drugo, sem prepri?an, da je bilo pri nas ceneje. Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.