Dejan Pavlovic Napisano 19. april, 2012 Prijavi Napisano 19. april, 2012 Hej, Spravil se bom v barvanje sprednjih lu?i. Pobarval bi notranjo stran. Ima kdo predlog z katero barvo je to najbolje narediti? Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
batko Napisano 19. april, 2012 Prijavi Napisano 19. april, 2012 Hej, Spravil se bom v barvanje sprednjih lu?i. Pobarval bi notranjo stran. Ima kdo predlog z katero barvo je to najbolje narediti? Jaz sem svoje povarval v ?rno mat, za visoko temperaturo...pa prajmer daj kot podlago... Citiraj www.gistel.si
Dejan Pavlovic Napisano 19. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 19. april, 2012 Jaz sem svoje povarval v ?rno mat, za visoko temperaturo...pa prajmer daj kot podlago... brez bru?enja in vsega? meni so priporo?ali ?rno barvo za ''odbija?e'' ker se kao v?re v barvo.. in potem tisto za 600 stopinj.. tebi so barvo me?ali ali si uporabil spreje..? Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
batko Napisano 19. april, 2012 Prijavi Napisano 19. april, 2012 brez bru?enja in vsega? meni so priporo?ali ?rno barvo za ''odbija?e'' ker se kao v?re v barvo.. in potem tisto za 600 stopinj.. tebi so barvo me?ali ali si uporabil spreje..? jaz sem vse prebrusil, potem sem dal prajmer v spraju in na koncu barvo za auspuhe...za enkrat drzi brez problema...ti svetujem da gres po barvo v color diskont ali kaksno specializirano trgovino, ker tistim iz obija ne zaupam dosti Citiraj www.gistel.si
Z M A J Napisano 19. april, 2012 Prijavi Napisano 19. april, 2012 Tako kot ima Batko je meni CARSKO! Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Dejan Pavlovic Napisano 19. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 19. april, 2012 to bom vrjetno tle v mavrici.. al pa neki taki.. ker sm pr njih ?e jemal za ?eljusti ko sm barval.. pa se ?e zj lepo dr?i:) aha.. brust pa z obi?nim ?merglom? Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Symon Napisano 19. april, 2012 Prijavi Napisano 19. april, 2012 Ja to sem pozabil, kupi kak list ?mirgl papirja, tiso?, dva tiso?, ?tiri tiso?, v glavnem ?im bolj fine. Da se v bistvu spolira. Citiraj
Dejan Pavlovic Napisano 19. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 19. april, 2012 Ja to sem pozabil, kupi kak list ?mirgl papirja, tiso?, dva tiso?, ?tiri tiso?, v glavnem ?im bolj fine. Da se v bistvu spolira. Ga bom zdrgnu v nulo:).. velja ?efe.. vse bo blo.. midva pa se sli?va jutr.. da vidm ?e delam v nedeljo al ne:) Citiraj A je to vse kar znate? Lepo je u?ivati v va?i otro?ki nesposobnosti:) Bravo
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.