Symon Napisano 21. april, 2012 Prijavi Napisano 21. april, 2012 Kot obljubljeno, bom odprl group buy za kamerce. -Po brskanju na ebay in "808 spy cam" spletni strani sem se (zaenkrat!) odlo?il za TOLE verzijo. Druga opcija je tale kamerca vkolikor bo pripravljen poslati v Slovenijo. Ta opcija mi je bolj v?e?, saj je #3 kamera, ki ponuja zelo dobro sliko (so razlike med razli?nimi modeli). -Cena prve opcije bo verjetno pod 16?, oziroma zaokro?eno na 16? kamerca, cena druge opcije (?e bo pripravljen poslati, se bom odlo?il za slednjo) bo verjetno tudi tam nekje (sode? po po?tnini za Italijo). Ko bom pobral naro?ila in pla?al bom vedel to?no koliko pride po komadu. -Prilo?i 4Gb kartico torej le nafilate in snemate. Tudi zato sem izbral zgornji opciji saj Drugi tip kamere -Ker naj bi bile kamerce poslane iz UK ni bojazni s carino (dodatni stro?ek). -Naro?ila bom pobiral nekaj ?asa (verjetno en teden in maksimalno 2 kamerci na osebo oziroma ene 10-15 kamerc) ker nimam neomejenih sredstev na kreditni kartici. ?e bo dovolj navala bom naro?il prej (ko bom videl, da se jih ?e spla?a). ?e do takrat drugi prodajalec odgovori pozitivno bom naro?il od njega, ?e ne do prvega. -Prevzem bo mo?en v ?ivo v Dom?alah, na pikniku ali z dopla?ilom po po?ti. ?e se kdo premisli jo bom prodal komu drugemu. Temu, ki si je premislil pa jebal mater. Dodatnih kilometrov in izgube si pa? ne bom delal. -Kot sem napisal, delam uslugo in ne dobi?ek, zato sem tudi dal direkten link od kje jih bom dobil, da lahko vsak to vidi. Upam, da so pravila jasna, zdaj pa spisek: 1.) Simon, 1 komad2.)3.)4.)5.)6.)Skupaj: 1 komad PS: kot vidite sta prej?nji kamerci res bolj dve za ceno ene. Citiraj
Z M A J Napisano 21. april, 2012 Prijavi Napisano 21. april, 2012 1.) Simon, 1 komad2.) Zmaj - Jo?a, kukrkoli uglavnem, 1 komad3.)4.)5.)6.)Skupaj: 2 komad-a Citiraj Lepa kot slika, na sliki pa traktor
Symon Napisano 21. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 21. april, 2012 Hmm a lahko tole nekdo prestavi pod Splo?no debato? Hvala. Citiraj
Boss Napisano 21. april, 2012 Prijavi Napisano 21. april, 2012 1.) Simon, 1 komad2.) Zmaj - Jo?a, kukrkoli uglavnem, 1 komad3.) Boss - 2x4.)5.)6.)Skupaj: 4 komadi Citiraj
uklopko Napisano 21. april, 2012 Prijavi Napisano 21. april, 2012 1.) Simon, 1 komad2.) Zmaj - Jo?a, kukrkoli uglavnem, 1 komad3.) Boss - 2x4.)uklopko 2x5.)6.)Skupaj: 6 komadi Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Deeyan Napisano 21. april, 2012 Prijavi Napisano 21. april, 2012 1.) Simon, 1 komad2.) Zmaj - Jo?a, kukrkoli uglavnem, 1 komad3.) Boss - 2x4.) uklopko 2x5.) Deeyan 1x6.) Skupaj: 7 komadov Citiraj Skupina MAZDA DRIVERS na facebook-u (👈 klikni 🙂) Oddaj oglas v skupini na Facebook-u, Mazda parts for sale(👈 klikni 🙂) Od sedaj naprej tudi na Instagramu (👈klikni 🙂)
Alex Napisano 22. april, 2012 Prijavi Napisano 22. april, 2012 1.) Simon, 1 komad2.) Zmaj - Jo?a, kukrkoli uglavnem, 1 komad3.) Boss - 2x4.) uklopko 2x5.) Deeyan 1x6.) Alex 1x Skupaj: 8 komadov Citiraj
Andriy Napisano 22. april, 2012 Prijavi Napisano 22. april, 2012 1.) Simon, 1 komad2.) Zmaj - Jo?a, kukrkoli uglavnem, 1 komad3.) Boss - 2x4.) uklopko 2x5.) Deeyan 1x6.) Alex 1x7.) Andriy 2x Skupaj: 10 komadov Citiraj
Grega_ Napisano 22. april, 2012 Prijavi Napisano 22. april, 2012 1.) Simon, 1 komad2.) Zmaj - Jo?a, kukrkoli uglavnem, 1 komad3.) Boss - 2x4.) uklopko 2x5.) Deeyan 1x6.) Alex 1x7.) Andriy 2x8.) Grega 1x Skupaj: 11 komadov Citiraj
rendy Napisano 22. april, 2012 Prijavi Napisano 22. april, 2012 1.) Simon, 1 komad2.) Zmaj - Jo?a, kukrkoli uglavnem, 1 komad3.) Boss - 2x4.) uklopko 2x5.) Deeyan 1x6.) Alex 1x7.) Andriy 2x8.) Grega 1x9.) Rendy 1x Skupaj: 12 komadov Citiraj
BOBI Napisano 22. april, 2012 Prijavi Napisano 22. april, 2012 .) Simon, 1 komad 2.) Zmaj - Jo?a, kukrkoli uglavnem, 1 komad 3.) Boss - 2x 4.) uklopko 2x 5.) Deeyan 1x 6.) Alex 1x 7.) Andriy 2x 8.) Grega 1x 9.) Rendy 1x 10.)BOBI 1x Skupaj: 13 komadov Citiraj MAZDA POWER
Symon Napisano 22. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 22. april, 2012 Evo, interesa vidim, da je dovolj. Zaklju?ujem naro?ila, sprejmem ?e eno ali dve potem bom naro?il. Naro?il bom jutri zve?er, ?e bo slu?ajno drugi prodajalec odgovoril na vpra?anje med tednom. Naro?il bom torej 15 kamerc, ?e bo ?e kdo hotel se odpovem svoji. Imam pa ?e idejo za naslednji group buy. Citiraj
g.Wankel Napisano 22. april, 2012 Prijavi Napisano 22. april, 2012 11.) Tadejkrze 1x12.) Dejan Pavlovic 1x skupaj: 15 komadov Aja pa naslednji group buy bova tudi zraven, ?e je to to kar smo se pogovarjal Citiraj
Symon Napisano 22. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 22. april, 2012 11.) Tadejkrze 1x12.) Dejan Pavlovic 1x skupaj: 15 komadov Aja pa naslednji group buy bova tudi zraven, ?e je to to kar smo se pogovarjal Right on time! Je to to kar smo se pogovarjali. Citiraj
rendy Napisano 22. april, 2012 Prijavi Napisano 22. april, 2012 Je to to kar smo se pogovarjali. kaj pa bo? Citiraj
Symon Napisano 22. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 22. april, 2012 Evo, o?itno je drugi prodajalec pripravljen po?iljati v Slovenijo, sem ?e kupil. Cena bo kot ka?e 16,5? oziroma 17?, morem prera?unati. Plus vsak mi bo potem sporo?il kako bo prevzel (po po?ti?). Zdaj samo dr?im pesti, da zadeva pride do konca tedna. kaj pa bo? OBD2 Bluetooth vmesnik, ki v navezi s pametnim mobitelom lahko slu?i kot diagnostika napak, raz?irjen potovalni ra?unalnik, lap timer (preko GPS), 0-100, 402m, bere vse parametre motorja, skratka uporabna re?. Seveda mora imeti avto OBD2 konektor, kar imajo avti, ki so se za?eli prodajati po letu 97. Torej ne avto, ki se je prodajal od leta 94-98, vsaj kolikor sem opazil drugje je v tem fora.Tule je pa spisek nekaterih uporabnih aplikacij za razli?ne telefone. Cena bo verjetno kak ? dra?ja kot tole. Bom videl drug mesec, ko se bom poglobil. Tole ?e uporabljam jaz, uklopko, qwerty in vsi smo zelo zadovoljni. Citiraj
Grega_ Napisano 23. april, 2012 Prijavi Napisano 23. april, 2012 Tole je tudi zanimivo ja....sploh ?e mi kdo aplikacijo za iphone najde opa sem videl v linku aplikacijo...bo potrebno probati ?e dela Citiraj
Turbo Lumpi Napisano 23. april, 2012 Prijavi Napisano 23. april, 2012 Pfiuuu a sm ?e prepozen za naro?ilo... Citiraj
Symon Napisano 23. april, 2012 Avtor Prijavi Napisano 23. april, 2012 @Grega: ja zato sem naredil to temo in dal linke. Lahko pa kdo z mojim vmesnikom prej proba kako izgleda in, ?e dela. Oziroma ?e bo uklopko imel ?as in bo za ti lahko tudi on poka?e. @Turbo Lumpi: ja ?al res, v?eraj sem naro?il. Saj glede na to, da bodo imeli kamerco ZMAJ in nekateri pomoje ne bo problem, ?e ti jo posodi. ?e ne bom pa kasneje izrecno naro?il ?e kak komad. Citiraj
uklopko Napisano 23. april, 2012 Prijavi Napisano 23. april, 2012 @Grega: ja zato sem naredil to temo in dal linke. Lahko pa kdo z mojim vmesnikom prej proba kako izgleda in, ?e dela. Oziroma ?e bo uklopko imel ?as in bo za ti lahko tudi on poka?e. @Turbo Lumpi: ja ?al res, v?eraj sem naro?il. Saj glede na to, da bodo imeli kamerco ZMAJ in nekateri pomoje ne bo problem, ?e ti jo posodi. ?e ne bom pa kasneje izrecno naro?il ?e kak komad. jaz sem naro?il 2 morda ti jo prodam Amm za probat pa spljoh ni problema! Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Grega_ Napisano 23. april, 2012 Prijavi Napisano 23. april, 2012 Bom eno aplikacijo za iphone doma dol snel pa bova probala....upam da je ena brezpla?na, ker za eno ho?ejo 40 dolarjev za drugo ho?ejo 50 dolarjev Mogo?e najdem kaj shekanga Citiraj
iceman22 Napisano 23. april, 2012 Prijavi Napisano 23. april, 2012 OBD2 prek iphona in Bluetootha ne bo delalo , ker jabuk ima zakljenen bluetooth za take stvari.. dela edino ce je OBD2 prek Wi-Fi.. Citiraj www.trziskisladoled.si
Turbo Lumpi Napisano 23. april, 2012 Prijavi Napisano 23. april, 2012 jaz sem naro?il 2 morda ti jo prodam Amm za probat pa spljoh ni problema! Cena pa duplo... pa ma? svojo zađabe Citiraj
Grega_ Napisano 23. april, 2012 Prijavi Napisano 23. april, 2012 OBD2 prek iphona in Bluetootha ne bo delalo , ker jabuk ima zakljenen bluetooth za take stvari.. dela edino ce je OBD2 prek Wi-Fi.. Aha bo pa prek laptopa ?pilal oz. mam ?e eno Nokio X6 doma na lagerju katera le?i v predalu pa bo.Druga?e tudi ?e imam jailbrakeanega ipd., ne dela? ?e vedno zaklenjeno vse skupaj? Citiraj
uklopko Napisano 23. april, 2012 Prijavi Napisano 23. april, 2012 ?e en dokaz da je iphone en navaden SHIT Citiraj 20% mladih vidi svojo prihodnost zelo ro?nato-ostalih 80% pa nima denarja za nakup droge!!FWD je za ?enske, RWD je za mo?ke, 4WD pa je za invalide
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.