Boss Napisano 1. julij, 2005 Prijavi Napisano 1. julij, 2005 Tale link mi je nadvse v?e? edino malo ?koda je, da je premalo avtomobilov. Ampak va?no, da je ?estka notri http://config.sportcompactcarweb.com/ Citiraj
komar Napisano 1. julij, 2005 Prijavi Napisano 1. julij, 2005 Kar dobro, ?eprav je to 6-ka za USA trg?! :ne vem: Citiraj Papa, Tomi
Boss Napisano 4. julij, 2005 Avtor Prijavi Napisano 4. julij, 2005 a si probal z 20" feltnami.... haha kot traktor zgleda ... sicer midva imava itak dizle tako da trahtar power Citiraj
David Napisano 4. julij, 2005 Prijavi Napisano 4. julij, 2005 a si probal z 20" feltnami.... haha kot traktor zgleda ... sicer midva imava itak dizle tako da trahtar power Tomi&Boss.......traktorista.press LP dAVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 4. julij, 2005 Prijavi Napisano 4. julij, 2005 a si probal z 20" feltnami.... haha kot traktor zgleda ... sicer midva imava itak dizle tako da trahtar power Eh, jaz bom kar 17'' obdr?al - bi ga spustil, pa bi imel te?ave z oranjem... Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 4. julij, 2005 Prijavi Napisano 4. julij, 2005 Eh, jaz bom kar 17'' obdr?al - bi ga spustil, pa bi imel te?ave z oranjem... Ja to mogo?e res....navsezadnje je pa itak traktor....pa nej orje pol...... LP daVid Citiraj Feel free....
Sishi Napisano 4. julij, 2005 Prijavi Napisano 4. julij, 2005 Ja to mogo?e res....navsezadnje je pa itak traktor....pa nej orje pol...... LP daVid Citiraj Sex, V6 and Rock 'N' Roll
komar Napisano 4. julij, 2005 Prijavi Napisano 4. julij, 2005 Ja to mogo?e res....navsezadnje je pa itak traktor....pa nej orje pol...... LP daVid Ka te ti ve? ko ma? benzinera - najine DIESEL POWER orjeta (beri trgata) asfalt! Kaj ?ele ?ez 10 dni ko pride ena mala ?rna ?katlica dodatne elektronike pod havbo! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 4. julij, 2005 Prijavi Napisano 4. julij, 2005 Ja to mogo?e res....navsezadnje je pa itak traktor....pa nej orje pol...... LP daVidKa te ti ve? ko ma? benzinera - najine DIESEL POWER orjeta (beri trgata) asfalt! Kaj ?ele ?ez 10 dni ko pride ena mala ?rna ?katlica dodatne elektronike pod havbo! UUUUU Tomi bo spet norel........jah sej sem mel tudi jest ?e neki dizela?ev....sam nekako benzin je pa le benzin....... :ne vem: Sicer pa Tomi..... Citiraj Feel free....
komar Napisano 4. julij, 2005 Prijavi Napisano 4. julij, 2005 Ka si norrrr, jaz sploh ne norimmmm!!!! Saj vem, samo pri bencinu rabi? vsaj V6 pa ?e kako tla?ilko goriva in zraka... Sploh ne vem, kaj se duvam, do sedaj sem tudi jaz same benzince gural in fural in bil zadovoljen! Brez panike... Citiraj Papa, Tomi
Guest BrainLess Napisano 4. julij, 2005 Prijavi Napisano 4. julij, 2005 Joj Bosti kaj si te rekel Davidu da ma taki respekt zdaj tu gor V 3 razli?nih temah ?e vidim opozorila "pazite se - oftopic!" Al je po novem honorarno stra?ar postov da ne zaidejo iz teme Sej prav red more bit Lp Citiraj
David Napisano 5. julij, 2005 Prijavi Napisano 5. julij, 2005 Joj Bosti kaj si te rekel Davidu da ma taki respekt zdaj tu gorV 3 razli?nih temah ?e vidim opozorila "pazite se - oftopic!" Al je po novem honorarno stra?ar postov da ne zaidejo iz teme Sej prav red more bit Lp Bosti mi po?ilja $$$ da stra?im forume in mu use poro?am...on pride sam lajsk lajsk koga...... ?ingulingu ?in ?in :mi pijemoo: daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 5. julij, 2005 Prijavi Napisano 5. julij, 2005 David, tebi pa $$$ res samo na kup letijo ... de ne bo? prevzeten postal (mislim, ?e bolj kot si ?e )! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 5. julij, 2005 Prijavi Napisano 5. julij, 2005 David, tebi pa $$$ res samo na kup letijo ... de ne bo? prevzeten postal (mislim, ?e bolj kot si ?e )! O ne ne tak pa nisem....vedno radodaren bil! Tako da Tomi nej te ni? ne skribi....sicer si pa sam reku....dnar se more vrtet..... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 5. julij, 2005 Prijavi Napisano 5. julij, 2005 ..sicer si pa sam reku....dnar se more vrtet..... LP daVid Jaaa, pazi nekaterim se od dnarja res za?ne vrtet... Ej, ni? CocaCole nimam - sem pa danes Red Bull pil! Citiraj Papa, Tomi
David Napisano 5. julij, 2005 Prijavi Napisano 5. julij, 2005 - sem pa danes Red Bull pil! RESPECT, Tako se dela tomi...... LP daVid Citiraj Feel free....
komar Napisano 6. julij, 2005 Prijavi Napisano 6. julij, 2005 RESPECT, Tako se dela tomi...... LP daVid Ehh, mi je bilo cel ve?er slabo !!!! Neee, saj ni res... Citiraj Papa, Tomi
Priporočeno sporočilo
Pridružite se pogovoru
Objavljaš lahko sedaj in se registriraš pozneje. Če imaš račun, se lahko prijaviš, če želiš objavljati s svojim računom.